aRkadaşLar pioneer 5950 aLdım...yakLaşık biR haftaDır faLan kuLLanıyOrum...çOk güzeL kaLiteLi biR tetP... aNcak tüm özeLLikLerini heNüz çözebiLmiş değiLim... meSeLa beNim biLdiĞim mp3 çaLaRLaRda kapatıLdıĞı zaMan cd eN baŞtan çaLmaya başLaR bu neRden bıRakırSam oRdan çaLmaya başLıyOr :) bu biR özeLLikmiDir... biRde nasıL özeLLikLeri vaR anLıyamıyoRum..meSeLa mp3 yaPtım 100taNe şaRkı vaR 88. şaRkıyı çaLmak isteDiğim zaMan 88keRe iLeri tuŞunamı baSıcaM... bu teyPte 6950deKi gibi şaRkı iSimLeri ListeLeme yoKmu...şaRkıLaRı sıRaLıyamıyoRmuyuM...veYa iStediĞim paRçaya kıSa yoLdan nasıL uLaşıyOrum... faRkLı özeLLikLerini biLen aRkadaşLaR yaRdımCı oLurLaRsa seviNirim :)
88. şarkıyı çalmak için:
kumandadan direct tuşuna bas 088 yaz direct tuşuna tekrar bas
cd yı en baştan dinlemek için band tuşuna basılı tut...aklıma gelmedi başka şey :(
hay aLLah razı oLsun :)
bide peki listeleme varmı ?
kardeş yapacağın en iyi şey bi kç klasör oluştur öyle mp3 cdni yazdır arkadaşın dediği gibi direct ve sonra 088 yaz şarkına gidersin 6900 de list tuşu var öylelikle sarkılara ulaşabiliyorsun bunda varmı bilmiyorum teybin hayırlı olsun
teŞekkür edeRim...beNi bi deRtten kuRtaRdınız:) aMa LİsteLeme yoK sanıRIm
güncel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme