Şimdi Ara

Pioneer 6050 mi? Pioneer 7650 mi? yoksa Alpine 9857R mi? Çook acil arkadaşlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar..Bugun doğu banka gidip cd çalar almayı düşünüyorum..Ama ne?

3 seçeneğim var.

1-Pioneer 6050
    2-Pioner 7950
    3-Alpine 9857R..

pioner lar doğu banka 300 ve 350 ytl gibi bi fiyatta..[ Sıfır ]

Alpine ise..Sahibinden.com da bulduğum bir ilan>>

http://www.sahibinden.com/alpine_cda-_9857rWQQaXQQ8139603WQQpXQQdisplayitem&keyword=alpine%209857R

Alpine ise 2. el ama temiz görünüyor..

Sizce hangisi mantıklı..Sıfır bir pioneer mi almak [ garantisiz ]
    Yoksa 2. el bir alpine mi??

Alpine sorun çıkarırsa 100 euro dan aşağı kurtaramazsın diyorlar..
    e pioneer ında garantisi yok onada bir sorun çıkarsa..!!

Aklım karıştı arkadaşlar lütfen yardım edin:(

Eğer pioneer'e karar verirsem bugün doğubanka gidip alıcam..

Ayrıca aracım 2006 Hyundai Getz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trockok -- 12 Eylül 2008; 11:38:11 >

• 6050 2 yıl garantili alabilirsin ve güzel teyp artık tüm teyplerin çıkışları aynı 3050,4050,5050 sirkecidogubank (google'da arat)diye bir yerden 2 hafta önce 5050ub aldım 269ytl zaten6050'de bu teybin animasyonlusu bence çokta gerek yoktu ve memnunum oradan bakabilirsin hem 6 taksit diğer pioneer 2007 model bence alma alpine konusunda görsel olarak çirkin teypleri var pioneer yeni joystickli tuşu kullanışlı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference -- 12 Eylül 2008; 17:15:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: empra

6050 2 yıl garantili alabilirsin ve güzel teyp artık tüm teyplerin çıkışları aynı 3050,4050,5050 sirkecidogubank (google'da arat)diye bir yerden 2 hafta önce 5050ub aldım 269ytl zaten6050'de bu teybin animasyonlusu bence çokta gerek yoktu ve memnunum oradan bakabilirsin hem 6 taksit diğer pioneer 2007 model bence alma alpine konusunda görsel olarak çirkin teypleri var pioneer yeni joystickli tuşu kullanışlı...

6050'yi nerden 2 yıl garantili alabiliyorsun?
  • quote:

6050 2 yıl garantili alabilirsin ve güzel teyp artık tüm teyplerin çıkışları aynı 3050,4050,5050 sirkecidogubank (google'da arat)diye bir yerden 2 hafta önce 5050ub aldım 269ytl zaten6050'de bu teybin animasyonlusu bence çokta gerek yoktu ve memnunum oradan bakabilirsin hem 6 taksit diğer pioneer 2007 model bence alma alpine konusunda görsel olarak çirkin teypleri var pioneer yeni joystickli tuşu kullanışlı...

50 serilere hiçbir satıcı garanti belgesi veremez
  • http://www.sirkecidogubank.com/ buradan satın aldım 2 yıl ithalatçı garantisi ile garanti belgesini ve fişi ile birlikte aldım.

quote:

Orjinalden alıntı: audiocu

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference -- 16 Eylül 2008; 14:59:29 >

• quote:

http://www.sirkecidogubank.com/ buradan satın aldım 2 yıl ithalatçı garantisi ile garanti belgesini ve fişi ile birlikte aldım.

quote:

quote:

Sonu 50 ile biten modellerin hiç bir tanesinin garantisi yoktur!. Garanti belgesi verdilerse 15-20 lira senden fazladan almak için vermişlerdir...

• quote:

http://www.sirkecidogubank.com/ buradan satın aldım 2 yıl ithalatçı garantisi ile garanti belgesini ve fişi ile birlikte aldım.

quote:

quote:

pioneeri Türkiye ye getiren digicom dur. dolayısıyla digicom un dışında başka kurum kuruluş veya satıcının verdiği garanti belgesi pekde bi işe yaramaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pioneer'ı türkiye getiren firmanın digicom olduğundan haberim var daha önce 2 teybimide anfi kolon cd changer vs.. digicomdan aldım.siteyi incelerseniz sattıkları ürünlerin 2 yıl ithalatçı garantisi olduğu, arızalanınca kendilerine getirmemi istediler.
    quote:

quote:

quote:

quote:

pioneeri Türkiye ye getiren digicom dur. dolayısıyla digicom un dışında başka kurum kuruluş veya satıcının verdiği garanti belgesi pekde bi işe yaramaz.

• quote:

pioneer'ı türkiye getiren firmanın digicom olduğundan haberim var daha önce 2 teybimide anfi kolon cd changer vs.. digicomdan aldım.siteyi incelerseniz sattıkları ürünlerin 2 yıl ithalatçı garantisi olduğu, arızalanınca kendilerine getirmemi istediler.

O bildiğimiz düpedüz dükkan garantisi.. Madem ithalatçı firmadan garantili, neden bize getirin diyorlar sizce?
    Bu şekilde yanında garanti belgesi verilmiş sonu 50 ile biten model satın alan bir kişiye daha rastlamıştım forumda.. Garanti belgelerini fotokopi usulü çoğaltıp mı koyuyorlar kutulara nedir..
    Ayrıca teyp 1 sene sonra mazallah bozulursa, o garantinin pek de işlevi olacağını düşünmüyorum..
  • EXcom_Zkko :

garanti belgesinde ithalatçı firma var ve fotokopi ile çoğaltılmış bir belge değil ve belgede türkiye geneli servis noktaları var.eğer vaktim olursa sizlerle paylaşırım, birde arıza olunca zaten türkiyede satan firmalar bize getir mantığı ile çalışır, detay konusunda o sitenin telefonu var bilgide alabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reference -- 17 Eylül 2008; 11:00:32 >
  • arkadaşlar bu ebay sitesinde oto teypler çok ucuz..ordan bi teyp siparişi nasıl verebiliriz.. örenğin şu teybi

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?MfcISAPICommand=ViewItem&item=120306516306
  • Arkadaşlar konuyu saptırmışsınız ama sorun değil..Ben teybimi aldım Alpine 9857R aldım 2. el şubata kadar garantsi var..:)
    Mükemmel bir cihaz:)
  • ne yani 50 serileri dandirik mi?
    ben deh-6000UB almayı planlıyorum.ne diyosunuz
  • dandirik değil latin amerika için üretilen teypler arattırırsan bulabilirsin, 6000ub 450ytl digicom garantisiyle satılan teyp onun karşılığı 6050ub 330ytl ye satılmakta....ama Türkiye'ye kaçak olarak getiriliyor ve getiren firmalar garanti veriyor...birde RDS desteği yok.!
  • sony sitesinde 424u modeli var 350 ytl ama GG de 470u modeli (sözde 2 yıl garantili) 210 ytl

Sony yetkili servisini aradım sordum Eurasia garantisi olmayan teyplere bakmadıklarını söylediler.

Aynı zamanda GG de satıcıya mesaj atıp satılan ürünün garantisinin hangi firmaya ait olduğunu sordum internette adını bile bulamadığım bir firma ismi verdi.

Pioneer da aynı şekilde ülkemize için yasal yollardan getirilip satılan teyplerin montajı ücretsiz yapılmakta.Bunlar da sonu 50 ile bitmeyen modeller tabiki.
  • Pioneer 50 versiyonlarına Digicom bakmıyor.. zaten baksa sitesinde modelleri olur.. mağaza kendi garanti veriyor.. (istanbulda bi ithalatcı firmanın garantisi var) bu işe yaramaz.. çok duyduk abi mal bizim getir diyeni.. onu göze alıpta karar vermek gerekiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue night

Pioneer 50 versiyonlarına Digicom bakmıyor.. zaten baksa sitesinde modelleri olur.. mağaza kendi garanti veriyor.. (istanbulda bi ithalatcı firmanın garantisi var) bu işe yaramaz.. çok duyduk abi mal bizim getir diyeni.. onu göze alıpta karar vermek gerekiyor..

Bu ekonomik durumlarda ya garantili navitech alınır yada spot pioneer :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: trockok

Arkadaşlar konuyu saptırmışsınız ama sorun değil..Ben teybimi aldım Alpine 9857R aldım 2. el şubata kadar garantsi var..:)

Öncelikle hayırlı olsun kardeş... Bnde snn gibi yakın bi zamanda Alpine 9854R aldım. Cihazdan cok memnunum bn 140 YTL aldım şok bi fiyat acıkcası sormak istediğim şu siz kaça aldınız acaba ?? ve ses kalitesi pioneer ve sony den daha ii geldi bana... Teşekkürler.
  • hanginiz garantiden bişey yaptırdı ki ben şahsen daha garantinin bir faydasını göremedim gören arkadaşlarım oldu fakat verdiğiniz paray değermi deye düşünürüm ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tècnics

quote:

Orjinalden alıntı: trockok

Arkadaşlar konuyu saptırmışsınız ama sorun değil..Ben teybimi aldım Alpine 9857R aldım 2. el şubata kadar garantsi var..:)

Öncelikle hayırlı olsun kardeş... Bnde snn gibi yakın bi zamanda Alpine 9854R aldım. Cihazdan cok memnunum bn 140 YTL aldım şok bi fiyat acıkcası sormak istediğim şu siz kaça aldınız acaba ?? ve ses kalitesi pioneer ve sony den daha ii geldi bana... Teşekkürler.

Teşekkürler :)

Ben 9857R teybi 390YTL ye aldım:)

Ses kalitesini sorarsan..?
    Teybi takdırdım ve babama gösterinde direk koltuğun altına ve bagaja baktı anfi - bass varmı diye :)))okdr farketti anlıyacağın..Orj. hoparlöerle bile harika bir ses veriyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.