Şimdi Ara

Pioneer AVH X5650 BT hakkında bilgi ltfn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pioneer avh x5650bt modelini almayi düşünüyorum. 7 inch ekrani olmasi bana en cazip gelen yeri. Kullanan yada iyi bilgisi olan biri bana bilgi verebilirmi? Performans falan nasıl? 925 liraya alıcam. Simdiden tskler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gayet güzel başarılı bir ürün memnun kalırsınız bence. Kullanım amacınız ve beklentilerini ne onlarda önemli tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortlatmak gibi olmasın bende yurtdışından yeni aldım bu cihazı ama içinden GPS anteni çıkmadığı için navigasyonu kullanamıyorum (montajı yapan arkadaşın lafı).
    Harici mikrofonda takılamadı panelin arkasında kalıyor.Bu yada bunun gibi cihazlarda navigasyonu nasıl çalıştırabilirim bilgisi olan varmı ?
  • Bu cihazda navigasyonu tek başına çalıştıramazsınız.Ayrı aparat satılıyor diye biliyorum.Ancak Android yada ios cep tlf ile bağlantı kurmanız halinde Tlf dan görüntü aktarımı sayesinde kullanabilirsiniz.Ben avh x8550 cihazımda yaptım memnunum
  • Bugün ben de cihazı inceledim.
    Yurtdışı bir sitede Navigasyonu cep telefonu uygulaması olarak (ve daha birçok uygulamayı) kullandığını belirtiyor.
    Yani standart Navigasyon yok.

İyi kullanımlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.