Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
175.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    X-910BT elime ulasti. Montaji yaptirayim mi, yoksa montajdan once yapacagimiz birsey var mi?
    Bir de umarim montaji yaptiracagim yerde Passat icin double din cerceve vardir. Yoksa nereden bulabilirim, fikri olan arkadas var mi?
  • Ok taktırmadan önce hardware bypass yaptırman gerekir hareket halindeyken video seyredebilmek için

• bypass

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 22 Temmuz 2010; 22:24:55 >
  • www.aktepesound.com
    Aktepe Sound - Oto Müzik Görüntü Navigasyon Sistemleri ve Teyp Çerçevesi Satış Merkezi
    http://www.aktepesound.com/catinfo.asp?offset=100&kactane=20&cid=9&src=&mrk=&grp=&cmp=&brw=&stock=&typ=&order=&direction=

Taktırdığınız yerde bulamazsanız buradan alabilirsiniz
  • Hardware bypass yaptirmali miyim, yoksa biryerde okumustum sanki, bu is yazilimla da oluyor, hardware bypass'a gerek yok diye.
  • Bir de simdi farkettim, gelen cihaz X-9115BT. Umarim X-910BT ile ayni seydir. Yoksa cok uyuz olurum bu ise.
  • İşin yazılım kısmı her yeni update de size tekrar tekrar sıkıntı yaratacaktır bence
    Ben hard bypass yaptım sıkıntı duymadan kullanıyorum ama yinede siz bilirsiniz.
  • Ok, hardware ile yaptirayim.
    Peki X9115BT isine ne diyorsunuz, su anda hala arastiriyorum, bu cihaz nedir diye...
  • Bende bakıyorum pioneer in sitesine hala bulamadım ilginç
  • Pioneer'in sitesinde X9115BT yazinca birsey cikmiyor ama su sekilde birseye rastladim.

http://parts.pioneerelectronics.com/avicfirmware/
  • Biraz once Pioneer Amerika destek hattini aradim. Yetkili kisi iki cihazin ayni oldugunu soyledi.
    Biraz rahatladim, umarim aynidir.
  • Wince update tamam. 6.2.2.8 e yükselttim, varmı arttıran :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: combo2009

quote:

Orijinalden alıntı: y.seyrek

cok ozur dileyerek atladigim ve onemli bi hususu daha ekleyeyim izninizle.siteden indirdigimiz guncellemenin(LPUE080) icindeki dosyalari my flash disce kopyaladim.tabi bu da bi etken olabilir degil mi...

Anlamadım siteten indirdim dediğiniz güncelleme hangisi biraz açabilirmisiniz size yardımcı olmak istiyorum.

Yukarda verilmis bir link var. Pioneerin sitesine ait bir link. Ordan guncellestirmeyi indirmistim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo59

Wince update tamam. 6.2.2.8 e yükselttim, varmı arttıran :-)

Sevgili Neo,
    Sizin cihaz neydi acaba?
  • x910 x9115 x710 x7115 f900 f700 hepsininde aynı olduğunu düşünüyorum.
  • X9110 biliyorum VW araçlar ve seatler için özel üretim ama X9115 duymadım ve görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: munans

quote:

Orijinalden alıntı: Neo59

Wince update tamam. 6.2.2.8 e yükselttim, varmı arttıran :-)

Sevgili Neo,
    Sizin cihaz neydi acaba?

Kullandığım cihaz f900bt 'dir.
  • tüm bunlar ve benim paket her şeye yeterlidir.
    Yarin sabah yolculuğa çıkıyorum akşama ancak izmire varırım akşam ararsanız olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 23 Temmuz 2010; 21:40:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: combo2009

tüm bunlar ve benim paket her şeye yeterlidir.
    Yarin sabah yolculuğa çıkıyorum akşama ancak izmire varırım akşam ararsanız olur.

Benim paket dediginiz nedir?

Aksama yol yorgunu olursaniz Pazar gunu de arayabilirim.
  • Bu 4 adet rapid dosyasi haritalar oluyor galiba...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.