Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
175.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CNSD-100FM i para vererek almadım pioneer in EU sitesinsen indirdim 3.020200 update i
    Araca yakın değilim debug moda sonra bakabilirim
    http://www.pioneer.eu/eur/support/software/AVIC-F900BT/index.html
  • 6.2.2.28
  • quote:

Yaptığınızı söylediğiniz 3.01 update ile Auto update i nasıl yaptıysanız şimdide Pioneer in sitesindeki CNSD-100FM i download ederek aynı şekilde yapın bu sorun olmamalı size.

Ustam yanlız atladığınız 3.01 i auto update yapmadık. Service menu'den girerek Avicom'un verdiği dosyadaki wince update yaptık sonra test modda açıp my flash disk içeriğini kopyala yapıştır dedik. Ki şu 3.02 de yaptığımızda bu oldu ve hiç bir şekilde auto update başlamadı.

• @neo59 bir cozum uzerinde calisiyorum.basarili olursa paylasacagim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Tesekkurler dusunceleriniz icin.birkac tespitle devam edelim,
    my flash diskin tamaminida silip kopyalasaniz yinede menulerde ingilizce turkce karisik oluyor.bu durumla karsilasan arkadaslar rahat olsunlar.
    Bir diger konu iphone 3gs sahipleri icin.f700 ve f900 da iphoneu avice bagladiginizda 'charging not supported' hatasi aliyor ve iphonunuz sarj olmuyorsa panik olmayin,buda normal.ozellikle 4.0 a yukselttikten sonra cok olmaya basliyor bu.1 sefer sarj ediyorsa diger 3 seferindede sarj etmiyor.x serilerinde problem olmayacaktir cunku bu serilerde apple uyumlu çip kullanildi.f serilerinde oluyor bu problem.

f900bt cihazimde iPhone 3Gs'i kullaniyorum. iOS4 yuklu durumda su an (4.0.1'i yuklemedim henuz). Herhangi bir sorunla karsilasmadim. Hatta her taktigimda sarj oluyor. Hicbir seferinde sarj hatasi vermedi ya da baglanti hatasi. Aslinda iOS 3.1.3 yuklu iken sorunlar oluyordu zaman zaman. Kontagi acip kapatarak cihazi tekrar calistirdigimda sorun gidiyordu. Yakin zamanda iOS 4.0.1'e yukselterek bir problem olup olmadigini da paylasirim...

• Selamlar, f700 kullaniyorum.. bluetooth görüsmesi sirasinda karsi taraf sesin az gelmesinden sikayetci mikrofonu cesitli yerlerde denedim ama sonuc cok farkli olmuyor.. bunun icin harici baska mikrofon takan oldumu hic önerebileceginiz daha kaliteli bir cözüm varmi acaba?
  • auto veya testmode da update ,en sonunda wince update yapmışsınız sorun wince update yapmak zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 19 Temmuz 2010; 16:47:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyrazcr
    Selamlar, f700 kullaniyorum.. bluetooth görüsmesi sirasinda karsi taraf sesin az gelmesinden sikayetci mikrofonu cesitli yerlerde denedim ama sonuc cok farkli olmuyor.. bunun icin harici baska mikrofon takan oldumu hic önerebileceginiz daha kaliteli bir cözüm varmi acaba?

Bu sorun maalesef mevcut,harici mikrofonla durumun daha iyi oldugunu yabanci forumlarda okumustum.sesin karsi tarafa gitmesi icin mikrofonun dibine girmek gerekiyor!
  • 6.2.2.4 update'in nasıl yapılabileceğini çözdüm.DİKKAT SADECE UC (Amerika/Kanada) Cihazlar içindir!!!

1.Öncelikle test modeda açıp mevcut MY flash diskinizi komple boş bir SD carda kopyalayın(Eğer mevcut versiyonunuz 3,0201 ise bunu yapın,diilse,3,0201 olan bir MY Flash diski kopyalayacaksınız Pioneer'ın içine işlemin sonunda)

2.Aşağıda verdiğim dosyayı açın ve içinden çıkan 3 dosya ve bir klasörü boş bir SD cardın rootuna atın.

http://rapid share.com/files/407854286/wince_6_2_2_4.zip.html

3.Daha sonra sd cardı cihaza takıp aynı anda MENU+MAP+EJECT düğmesine ve de reset deliğine basın. resetten elinizi çekin,MENU+MAP+EJECT basılı tutmaya devam edin.

4.Mavi ekran gelecek,¨push reset again¨ falan diyecek,aldırmayın.bu mavi ekrandayken sırasıyla şu tuş kombinasyonunu yapıyoruz,YUKARI,YUKARI,AŞAĞI,MENU,SOL,SAĞ yapıyoruz.her tuşa bastığımızda aşağıda bir yıldız işareti çıkacak,bu o tuşa basabilidiğimizi gösterir.toplam 6 yıldız olacak.

5.Daha sonra gelen menuden WINCE upgrade'i seçiyoruz,oradanda SD/MMC Update(Format)'ı seçiyoruz. reading yazacak ve sd carddaki WINCE upgrade dosyasını okumaya başlıycak,o %100 olunca writing yazacak,o da %100 olunca bir süre sonra reset the device uyarısı gelecek.böylece WINCE upgrade tamamlanacak cihaz 6.2.2.4 olmuş olacak.

6.SD card içinde kalsın ve resete basın.testmode da açılacaktır.şimdi az önce işleme başlamadan yedeklediğimiz MY Flash Diskin tamanını SD Carrdan Pioneer'a atıyoruz,üzerine yazılsınmı derse Hepsine evet diyin.işlem 4-5 dk sürer.sonra aleti SD cardı çıkarıp resetleyin,işlem tamamdır!

service information'a girdiğinizde aşağıdaki gibi bir görüntü görmeniz lazım.

• Bende aynı yöntemi uygulamayı düşünüyorumda benim cihaz ew (avrupa) versiyonu, uygulasak bir sakınca olurmu acaba?
  • Amerika'dan arkadasima aldirdigim X-910BT Cuma gunu elimde olacak. Turkiye haritasi ve diger konularda bol bol basinizi agritacagim artik.
  • Herkese selam. Bilindigi uzere ben daha unce versiyonu 6.2.2.5 yapmadan igo klasorunu yukleyerek 8.3 haritalarini kullanmaya baslamistim. Bugun versiyonu yukselttim. Fakat my flash diskin yedegini almadim. Zira ben de zaten mevcuttu. Sanirim bundan kaynakli( my flash disk) bir sorunla karsi karsiyayim soyle ki: cihazi aciyorum. Pioneer yazisi cikiyor sonrasinda cihaz kappaniyor. Reboot olayi yok. Yazidan sonra direk kapaniyor cihaz. Testmodda acinca problem yok. Sanirim 3.0.2... Versiyon bir "my flash disk" klasoru benim problemimi giderecektir.cihazim f700 uc.versiyon. Benimle my flash diskini paylasacak bir arkadas ariyorum..:-)
  • Bu arada wince upgrade coupe96 arkadasimizin tarifindeki gibi onun dosyalarini kullanarak yaptim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.seyrek
    Bu arada wince upgrade coupe96 arkadasimizin tarifindeki gibi onun dosyalarini kullanarak yaptim.

Igo klasorunden kaynaklida olabilir sorun.igo klasorunu komple silip yukarida combo2009un verdigi igo klasorunu kopyalamayi denedinizmi? Sorunu cozecektir diye dusunuyorum.
  • zaten bu sekilde attim.bilgisayarda my flash diske bahsi gecen igo klasorunu kopyaladim ve sd cardla teyybe atttim.
  • cok ozur dileyerek atladigim ve onemli bi hususu daha ekleyeyim izninizle.siteden indirdigimiz guncellemenin(LPUE080) icindeki dosyalari my flash disce kopyaladim.tabi bu da bi etken olabilir degil mi...
  • Bütün Avic sever arkadaşlara selam ederek bir soru sormak istiyorum.. aracım peugeot 308 bir de iphone 3gs var..
    acaba hangi modeli önerirsiniz? bir aralar f900bt ve f700bt modeli çok modaydı onu düşünmekteydim. ama artık x910bt ve x920bt modellerini gördüm ve kafama daha çok yattı yeni model olması dolayısıyla. forumdaki mesajların bir kısmını okumaya çalıştım ama insanın kafası karışıyor.. eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.. bu 2modelden hangisini tercih etmeliyim? (haritalar cd dvd usb uyumları iphone ile bluetooth konuşma gibi özellikleri göz önünde bulundurarak..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulut308

Bütün Avic sever arkadaşlara selam ederek bir soru sormak istiyorum.. aracım peugeot 308 bir de iphone 3gs var..
    acaba hangi modeli önerirsiniz? bir aralar f900bt ve f700bt modeli çok modaydı onu düşünmekteydim. ama artık x910bt ve x920bt modellerini gördüm ve kafama daha çok yattı yeni model olması dolayısıyla. forumdaki mesajların bir kısmını okumaya çalıştım ama insanın kafası karışıyor.. eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.. bu 2modelden hangisini tercih etmeliyim? (haritalar cd dvd usb uyumları iphone ile bluetooth konuşma gibi özellikleri göz önünde bulundurarak..)

Ben de aynen sizin gibi düşünerek yola çıktım. Forumdaki arkadaşların ikazıyla X-910BT modeline karar verdim ve aldım. 2-3 gün içinde elimde olacak.
    İkazıyla ile kastım şu; şu anda X-920BT için hackleme olayı mümkün değil. Amerika'dan alacağınız X-920BT cihazına Türkiye haritası yüklemek mümkün değil. (En azından şimdilik.)

• Arkadaslar ben de bir tane 3.01 myflash disk vardi. Onu yukledim cihaz acildi. Daha sonra igo klasorunu de yukledim fakat harita degismedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.seyrek

cok ozur dileyerek atladigim ve onemli bi hususu daha ekleyeyim izninizle.siteden indirdigimiz guncellemenin(LPUE080) icindeki dosyalari my flash disce kopyaladim.tabi bu da bi etken olabilir degil mi...

Anlamadım siteten indirdim dediğiniz güncelleme hangisi biraz açabilirmisiniz size yardımcı olmak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.