Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
176.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • coupe96 arkadaşım daha önce cihazı Sayın Avicom beyin verdiği FULL paketle UPDATE yaptıysan pioneerin sayfasındaki 2.008 i yüklemek gerekmiyor sadece service İnformation sayfasındaki Map versiyon ve versiyon karşısında ne yazıyor bu önemli sonrasına bakarız

• quote:

Orijinalden alıntı: mokte

arkadaşlar merhaba 900 bt kullanıyorum benim sorunum sd ve usb den film seyrederken aracı kapayıp açtığımda kaldığım yerden deilde başdan başlaması bunun bir çözümü varmı. saygılar

Merhaba arkadaşım soruna gelince bildiğim kadarıyla çözümü yok ama bulursam size bildiririm
  • Update olarak olmadi ama testmodeda manuel kopyalama yoluyla yaptim.yalniz cozunurluk dusuk oldu igoda,3.101 de boyle bir problem yoktu,o rahatsiz etti biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: combo2009
    Wince upgrade yapmadan kopyala yapıştır ile olmazki sıkıntı çıkarır çok yakında illede LPUE080 klasörü olan bir sd kartla AUTO update yapılarak 3.020200 versiyon update yapılmalıdır sonrasında İGO klasörü kopyalanarak sorunsuzca 8.3 versiyon IGO ya geçilebilir

O sekilde update olmuyor bende.3.01e yukseltmistim daha once.3.02 ye gecerken tekrar wince upgrade varmiki?
  • herşeyi yeniden gözden geçirin ve tekrar tekrar deneyin mutlaka olacaktır.
  • quote:

herşeyi yeniden gözden geçirin ve tekrar tekrar deneyin mutlaka olacaktır.

Merhabalar bendede 3.010 versiyon yüklüydü, önerdiğiniz tüm yöntemleri denememe rağmen sd karttan updateyi başlatmadı. Bende pioneerin sitesinden indirdiğim 3.020 nin bir alt klasöründeki wince dosyalarını ana klasörün içine çıkarttım, orjinal igo klasörünü silip sizinkini kopyaladım, cihazı test mode ile açıp my flash disk içindeki 3.010 dosyalarını silip hazırladığım dosyaları kopyaladım ve çalışıyor. Versiyon bilgisinde de 3.020 olarak gözüküyor, igoda 8.3 olarak çalışıyor. Ancak wince nin versiyonuna nerden bakılır bilmiyorum. Ama bu şekildede çalışıyor, ne kadar doğru ne kadar yanlış çalışır bilemem tabii :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo59 -- 16 Temmuz 2010; 14:30:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo59

Merhabalar bendede 3.010 versiyon yüklüydü, önerdiğiniz tüm yöntemleri denememe rağmen sd karttan updateyi başlatmadı. Bende pioneerin sitesinden indirdiğim 3.020 nin bir alt klasöründeki wince dosyalarını ana klasörün içine çıkarttım, orjinal igo klasörünü silip sizinkini kopyaladım, cihazı test mode ile açıp my flash disk içindeki 3.010 dosyalarını silip hazırladığım dosyaları kopyaladım ve çalışıyor. Versiyon bilgisinde de 3.020 olarak gözüküyor, igoda 8.3 olarak çalışıyor. Ancak wince nin versiyonuna nerden bakılır bilmiyorum. Ama bu şekildede çalışıyor, ne kadar doğru ne kadar yanlış çalışır bilemem tabii :-)

aynı durum bende de mevcut,çalışıyor.tabelalı navigasyonu denemedim henüz.ancak wincelerimiz 3,01 yaparken zaten güncellendiği için bunu görmüyor sanırım.yani yeni bir wince update yok bizim için.wince versiyonuna nereden bakıldığını bende bulamadım.

• Aynı 3.010100 versiyon Full paket update i bende yapmıştım burada wince 6175 tir.
    Fakat Pioneer in sitesindeki CNSD-FM100 update için wince sürümü 6225 tir ve bazı fonksiyonel değişimler içermektedir Wince 6175 ile IGO 8.3 kullanıyorsanız bunu hem ben hemde Sayın Gariot_2 sorduğunda neden kimse cevap vermedi
    3.01 den 3.02 ye yükseltmek demek Wince update ile 6175 0lan versiyonu 6225 yapmak demektir
    Şu an 2.06 olan map versiyon daha önce 2.04 dü.
    Ayrıca ben sanmıyorum yaptığımdan eminim siz öyle devam etmek istiyorsanız bunu ancak siz bilirsiniz bence Pioneer in sitesini ve diğer mesajlarımı daha dikkatli okuyun
    Yaptığınızı söylediğiniz 3.01 update ile Auto update i nasıl yaptıysanız şimdide Pioneer in sitesindeki CNSD-100FM i download ederek aynı şekilde yapın bu sorun olmamalı size.
    Sonra upload ettiğim 4 adet dosyayı Testmode da iken yerine kopyalamak sizin için hiç problem olmaz diye düşünüyorum çünki bunu daha öncede yapmışsınız zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 16 Temmuz 2010; 20:27:56 >

• Merhaba,

CNSD-100FM , biri 1GB diğeri 2GB değerinde iki adet SD karttan oluşan ve cihazınızı sürümünü 3.020100 çıkartan ayrıca Türkiye dahil 44 Europa ülke TA haritasını, Poi ve 3D Buldıng dosyalarını içeren güncelleme kitidir.
    Cihazınızı bu sürüme yükselttiğinizde, bir çok görsel değişikliğin yanında en belirgin olarak; Boot süresi 35 sn.gibi bir süreye inecek Touch panel response ve Bright seviyesi artacaktır.Cihazın bir süre sonra hantallaşmasına sebebiyet veren User klasörünü, System Settings menüsünden silme olanağı verecektir.Haritalarda ise; eski versiyona kıyasla %41,5 <%58,5 kapsama alanı arttırlmış ve en önemlisi kolay navigasyon için yol yönlendirme levhaları bu sürüme ilave edilmiş.

Sorduğunuz soruya gelince; eğer cihazınız 3.0 sürüme yükseltilmiş ise pioneer sitesinde bulunan 3.020200 firmware update dosyasını indirip yükleyebilirsiniz.Eğer eski sürümde iseniz yine pioneer sitesindeki 2.009000 update dosyasını indirip yükleyebilirsiniz.Sizin cihazınız eski sürümde olduğu için, 3.020200 firmware güncellemesini görmeyecektir.

BUNU BEN YAZMADIM 1 Nisan 2010; 23:38:57 Tarihli AVICOM beyin yazdıklarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 16 Temmuz 2010; 20:39:42 >

• A. Check the current firmware version of the Navigation Unit:
    1. Switch on your Navigation unit by switching on the ignition of your car. If you don’t see
    “Top Menu” displayed on top of the display, press the ”MENU” button
    2. Select "Settings"
    3. Select "System Settings"
    4. Select "Service Information"
    5. You should see:
    Map version: 02.xxxxxx
    Version: 3.xxxxxx
    If the version displayed is 3.020200 or higher, then your product is equipped with the latest
    version and there is no need for any upgrade.

Bu Pioneer in sitesindeki orjinal açıklamadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 16 Temmuz 2010; 20:53:35 >
  • Bakın sadece Wince update dosyaları sizi içinden çıkılmaz yanılgılara itebilir
    Bendeki Wince diye bir şey yok CNSD-100FM i download ettiyseniz hepsi o kadar sadece tarih ve ölçülerini kontrol ederek aynı olduğuna mı karar vereceksiniz öyle ise şayet siz bu forumdaki herkesten çok daha ileridesiniz bizim size faydamız olmaz diye düşünüyorum.
  • quote:

Bakın sadece Wince update dosyaları sizi içinden çıkılmaz yanılgılara itebilir
    Bendeki Wince diye bir şey yok CNSD-100FM i download ettiyseniz hepsi o kadar sadece tarih ve ölçülerini kontrol ederek aynı olduğuna mı karar vereceksiniz öyle ise şayet siz bu forumdaki herkesten çok daha ileridesiniz bizim size faydamız olmaz diye düşünüyorum.

hocam bu yaklaşımla bana diil kimseye faydanız olmaz.ben bu topiği insanlara faydası olsun,bilgilendirelim diye açtım. uslübunuz daha çok tartışma isteyen cinsten.ne varki o taraklarda hiç bezi olmayan bir kullanıcıyım. çok tartışmalar gördüm,hiçbirine katılmadım bugüne kadar bu forumda,sizde bir istisna olmazsınız bu konuda. ben bilgilenmek ve bilgilendirmek amaçlı uğraşırım,gerisini önemsemem. verdiğiniz bilgi sizin için geçerli olabilir,benim gibi 3,01'i yüklemiş kişilerde oluşan durum farklı olabilir.ben bu durumu araştırır doğrusunu bulur buraya yazarım.diğer arkadaşlarada bir faydam olur, yardımcı bir uslupla elbette,alaycı bir şekilde değil.

• Haklısınız bunu zaten söylemiştim size bir önceki mesajımda
    Yine okumamışsınız, siz yüklemişsiniz bunu defalarca yazdınız 3.01 paketi ama benimde yüklediğimi ve bir süre kullandığımı söyledim bu ikinci kere oluyor.
    3.01 paketle IGO8.3 kullandığınızı söylediniz biz IGO8.0 kullandık ve bu durum için foruma ben dahil bir kaç kişi defalarca yazdık (3.01 ile IGO8.3 için) ama kimse yardımcı olmadı.
    Şimdi forumdaki herkese ulaşmak adına PM lere bile cevap vermeyip buradan yazıyorum ama nedense bir kaç kişi ihtiyacı olanlara yardımcı olmamı istemiyor gibi geldi.
    Ben yaptıklarımı paylaşmaya devam edeceğim doğru bildiğim kadarıyla ve yöntemle, kimseyi kırmak ve tartışma ortamı yaratmak değil amacım.
    Sadece sizin nezninizde forumdaki okuma alışkanlığı az olan arkadaşlaraydı sitemim kırdıysam özür dilerim.
  • Sadece tartışma isteyen biri olsam 1 mesajınıza 3 adet bilgilendirme mesajı ile karşılık vermezdim
    Topiği açtığınız için teşekkür ederim ben dahil bir çok insana faydası oldu zaten.
    Ben hiçbir konuda ve hiçbir durumda sizin için istisna olmayı düşünmüyorum bu benim tarzım değil.
    Bende bilgilenmek ve bilgilendirmek amacındayım ve bildiklerimide herkese aktarmaya çalışıyorum.
    Doğrusunu bulursanız seve seve paylaşırız ve size bu konuda destek olurum sorun değil
    Ayrıca verdiğim bilgi benim gibi avicom beyin hazırladığı 3.01 full paketle update yapmış ve IGO8.0 kullananlara yöneliktir sizin gibi 3.01 full paketle IGO8.3 kullananlara değil
  • Teşekkür ederim anlayışınıza sizi kırdımsa tekrar özür dilerim
    Sanırım ileride iyi dost olacağız böyle başlayan dostluklar uzun sürer diye biliyorum
    Uploadlara gelince emeğinize ve bileğinize aynı zamanda aklınıza sağlık tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 17 Temmuz 2010; 13:53:08 >
  • İlk foruma girdiğimde çok mutlu olmuştum benim gibi hobileri olan insanların bilgi paylaştığı süper bir yerdi burası benim için bu sebeple bu TOPİĞİ açtığı için COUPE96 arkadaşıma teşekkür ederim.
    Sonra sanki forum paylaşımı durur gibi oldu buna çok üzüldüm yalnız kaldığımı düşündüm bir süre ama bu aralar herkes tatilde olduğu halde tekrar canlanıyor paylaşımımız buna çok seviniyorum
  • Tesekkurler dusunceleriniz icin.birkac tespitle devam edelim,
    my flash diskin tamaminida silip kopyalasaniz yinede menulerde ingilizce turkce karisik oluyor.bu durumla karsilasan arkadaslar rahat olsunlar.
    Bir diger konu iphone 3gs sahipleri icin.f700 ve f900 da iphoneu avice bagladiginizda 'charging not supported' hatasi aliyor ve iphonunuz sarj olmuyorsa panik olmayin,buda normal.ozellikle 4.0 a yukselttikten sonra cok olmaya basliyor bu.1 sefer sarj ediyorsa diger 3 seferindede sarj etmiyor.x serilerinde problem olmayacaktir cunku bu serilerde apple uyumlu çip kullanildi.f serilerinde oluyor bu problem.
  • Bilgi ve paylaşım için teşekkürler sevgili kardeşim.
  • Sorun ne o zaman neden bazı menü sekmeleri türkçeleşirken diğer kısımlar ingilizce kalıyor şimdi sıra bunda bunu çözmek lazım
    Evet fikir ve yardımlarınızı bekliyorum
  • combo2009,siz cnsd-fm100 update'ini para vererek sd card satın alarakmı yaptınız? bu updatele gelen wince update dosyalarına ulaşmayı deniyorum şu anda. birde debug menusunden baktıgınıza cihaz versiyonu 6.2.2.24 mü gözüküyor kontrol edebilirmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.