Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
175.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: combo2009

quote:

Merhaba
    ******** uyanın millet F900BT UC versiyon cihazımı sorunsuzca IGO8.3 yaptım evet çalışıyor WINCE 3.020200 oldu harita versiyon 02.000600 olarak değişti şu anda sorunsuz çalışıyor ve yol üstü levhalar eşliğinde navigasyon yapıyorum resim eklerim ama sonra*********[

Bu konuda yardımcı olabilirim 3 gündür deniyorum hiç bir sorun yok

nasıl başardığınızı anlatırsanız memnun olurum, ben avicom'un full paketini kullanıyorum, sadece r1 haritalar çalışıyor,
    saygılar...

• F 900BT UC versiyon cihazımı wince 3.020200 upgrade yaptım 8.3 haritalarını kullanıyorum.

1. Pioneer in sitesindki cnsd-100fm i download ettim
    2. Sd kartımı formatlayıp LPUE080 dosya halinde sd kartıma attım
    3. Sd kartı yerine takıp update işlemini yaptım sorunsuz oldu.
    4. hazırladığım IGO klasörünü cihaza TESTMODE da kopyaladım ve şu anda kullanıyorum bir hafta oldu sorun yok resim ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 3 Temmuz 2010; 23:59:18 >

• Buda ikinci resim.

• birtane daha

• F 900BT UC versiyon cihazımı wince 3.020200 upgrade yaptım IGO 8.3 haritalarını kullanıyorum.

1- Pioneer in sitesindeki cnsd-100fm i download ettim
    2- Sd kartımı formatlayıp LPUE080 dosya halinde sd kartıma attım
    3- Sd kartı yerine takıp update işlemini yaptım sorunsuz oldu.
    4-License klasöründe gerekli düzenlemeler yapıldı
    5-EZRIDER değiştirildi
    6-DATA dosyası değiştirildi
    7-BRANDING dosyası değiştirildi
    8-SYS Metin belgesi düzenlendi
    9-BRANDING_EW dosyası tamamen silindi
    10-BRANDING_UC dosyası tamamen silindi
    11-MapDBInfo metin belgesi UC olark dizeltildi
    12-BUILDING klasörüne en son petrol.3dl turkey.3dl eklendi
    13-DEM klasörüne EasternEurope.dem dosyası eklendi
    14-LANG klasöründeki tüm rarlı dosyalar silindi sadece Lang_Turkish kaldı
    15-MAP klasörüne Basemap83_2009.02_090804 ve Turkey83Basarsoft_2010.03_100519 haritası kondu
    16-POI klasörüne Turkey_2010.03 kondu
    17-SPEEDCAM klasörüne igo01062010 kondu
    18-VOICE klasörüne Voice_Tur-f1.2 kondu
    19- hazırladığım IGO klasörünü cihaza TESTMODE da kopyaladım
    ve sonunda ortaya bu çıktı bir haftadır sorunsuz kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 4 Temmuz 2010; 0:57:14 >

• quote:

F 900BT UC versiyon cihazımı wince 3.020200 upgrade yaptım IGO 8.3 haritalarını kullanıyorum.

1- Pioneer in sitesindeki cnsd-100fm i download ettim
    2- Sd kartımı formatlayıp LPUE080 dosya halinde sd kartıma attım
    3- Sd kartı yerine takıp update işlemini yaptım sorunsuz oldu.
    4-License klasöründe gerekli düzenlemeler yapıldı
    5-EZRIDER değiştirildi
    6-DATA dosyası değiştirildi
    7-BRANDING dosyası değiştirildi
    8-SYS Metin belgesi düzenlendi
    9-BRANDING_EW dosyası tamamen silindi
    10-BRANDING_UC dosyası tamamen silindi
    11-MapDBInfo metin belgesi UC olark dizeltildi
    12-BUILDING klasörüne en son petrol.3dl turkey.3dl eklendi
    13-DEM klasörüne EasternEurope.dem dosyası eklendi
    14-LANG klasöründeki tüm rarlı dosyalar silindi sadece Lang_Turkish kaldı
    15-MAP klasörüne Basemap83_2009.02_090804 ve Turkey83Basarsoft_2010.03_100519 haritası kondu
    16-POI klasörüne Turkey_2010.03 kondu
    17-SPEEDCAM klasörüne igo01062010 kondu
    18-VOICE klasörüne Voice_Tur-f1.2 kondu
    19- hazırladığım IGO klasörünü cihaza TESTMODE da kopyaladım
    ve sonunda ortaya bu çıktı bir haftadır sorunsuz kullanıyorum

Merhaba;
    1-Lisance, ezrider, data, branding dosyalarını avicom'un full paketindekiler ile mi değiştirdiniz?
    2- SYS 'de yaptığınız değişiklikler nelerdir?
    saygılar...

• Hayır bunları yaklaşık 1 ay uğraşarak oluşturdum upload etmek istedim rapid premium üyelik istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: munans

Clarion temsilcisi ile tekrar konustum. Sonunda anlastik, IGO yazilimini Teleatlas haritasi ile kullandigini soyledi. Ama israrla Windows tabanli olmadigini, haritanin preloaded denen sekilde cihazin icine gomulu oldugunu, bu cihaza SD kart ile veya baska bir sekilde harita yuklemenin mumkun olmadigini soyledi. Simdi WinCe oldugu icin Turkiye haritasi yukleyebiliriz diyeceksiniz belki ama adamin dedigi dogru olabilir, aciklayacagim.

Ayrica Pioneer temsilcisini aradim. X-910 cihazinin o da IGO yazilimini Teleatlas haritasi ile kullandigini soyledi. Ben bu cihazda SD kartla Avrupa haritasi kullanabilir miyim dedigimde, kullanabilirsin dedi. Tam anlayamadim ama X-920 icin sanirim olmuyor. Bu cihazin cozunurlugu farkli dedi. Bir de X-920'de Windows Automotive yazilimina gecildigini okumustum. Bunun da etkisi var galiba.

Ilk paragrafta aciklayacagim dedigim; belki de Clarion da X-920 gibi Windows Automotive kullaniyorsa ve cozunurlugu yuksekse ondan dolayi mi olmuyor acaba? Ben o sekilde dusundum.

Bir de adamlarin ikisi de israrla Windows Ce ya da Windows'un baska bir versiyonu mu soruma israrla "Hayir, Windows degil" dediler.

Artik isin sonuna geldik, zamanim cok azaldi. Birkac gune kadar siparisimi vermem lazim. Secenekler;

1. Pioneer AVIC-X910BT: 700$ (TIKLAYIN)

2. Pioneer AVIC-X920BT: 750$ (TIKLAYIN) %25 indirim yaptiklari icin 1000$'dan 750$'a iniyor.

3. Clarion NX700: 800$ (TIKLAYIN)

Aslinda gonlum pek X-910'dan yana degil ama (sonucta 50$ veya 100$ fazla vererek daha iyi cihazlar alma imkani varken) en mantikli secenek X-910 mu diyorsunuz.

Bazi arkadaslar X-910 icin sorun halloldu, buna Turkiye haritasini sorunsuzca yukleyebilirsin diyorlar ama acikcasi ben internette hicbir yerde X-910'a Turkiye haritasi nasil yuklenir bulamadim. F-900 icin tamam da, X-910 ile ilgili bir anlatim, link vs. verebilirseniz icim rahat ederek siparis verebilecegim. Yoksa X-910 da gelene ve ben yukleyene kadar aklimda hep soru isaretleri kalacak.

Tesekkurler, saygilar...

avicom ustad foruma giremiyor sanirim. Diger arkadaslar da fikrini belirtirse cok sevinirim, zira vaktim cok azaldi...

• Daha öncede söylemiştim x910 diye ama siz 920 istiyorsunuz bu yüzden biz ne dersek diyelim sonuç değişmeyecek
  • Pioneer CNSD-200FM Map Update for AVIC-X910BT, AVIC-X710BT, AVIC-F90BT, AVIC-F900BT, AVIC-F700BT and AVIC-F7010BT diyor buda demektirki şu an kullandığım update X910
    a da olacaktır bu yüzden X910 dedim.
  • Arkadaşlar CNSD-100FM updateyi hafıza kartına nasıl atıp cihazın versiyonunu yükseltiyoruz, bilenler ayrıntılı bir açıklama yapabilirmi?
  • quote:

Daha öncede söylemiştim x910 diye ama siz 920 istiyorsunuz bu yüzden biz ne dersek diyelim sonuç değişmeyecek

Yok hocam, illa X920 demiyorum. X-910 da olur tabii ki ama, benim demek istediğim X-910'a Türkiye haritası yükleyebildiğimizden emin miyiz, henüz "Evet, ben Amerika'dan X-910 aldım ve Türkiye haritasını yükledim" ya da "Ben şu sitede birisinin X-910'a nasıl bu işlemleri yaptığını anlattığını gördüm, linki de bu" diyen yok ki.
    Yani eminsek, siparişimi veriyorum X-910 için.
  • CNSD-200FM upgrade kiti kesin çözüm kaldıki yükleneceğini iyi biliyorum ve size söz kendiminkine uğraşır gibi uğraşıp çözerim.Ama yinede siz bilirsiniz.
  • goriot_02 arkadaşımın problem diye anlattığı F700 ve F900 cihazlarda IGO 8.3 ve enson PIONEER update dir
  • Evet arkadaşlar hala deneyen olmadımı yoksa herkez tatildemi bir ben kaldım herhalde evde.
    O halde sloganımızı buldum ben bakalım beğenecekmisiniz

YAŞASIN AVİC KARDEŞLİĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 5 Temmuz 2010; 20:08:28 >
  • quote:

CNSD-200FM upgrade kiti kesin çözüm kaldıki yükleneceğini iyi biliyorum ve size söz kendiminkine uğraşır gibi uğraşıp çözerim.Ama yinede siz bilirsiniz.

Tamamdir o halde Ali Bey,
    X-910 alacagim. Basinizi cok agritirim ama bastan soyleyeyim, sonra demeyin nereden cattik buna diye.

YAŞASIN AVİC KARDEŞLİĞİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munans -- 5 Temmuz 2010; 21:17:29 >
  • Sorun değil seve seve yardımcı olurum.
  • Arkadaşlar merhaba,
    uzun zamandır ayrı kaldım forumdan ancak bir konuda kafama takılan bir soruyu paylaşmak istiyorum.
    CNSD-200FM çıkmış. Şu anki fiyatını bilmiyorum ama pahalı olacağı kesin. Peki CNSD-100FM güncellemesi CNSD-200FM çıktığı için pioneer sitesinden ücretsiz indirilebilir
    durumda mıdır? Bunu soruyorum çünkü daha 2 ay önce para vererek CNSD-100FM güncellemesini satın almıştım çünkü. Teşekkürler...
  • Hayır parasız değil sitesinde sadece her zamanki 3.020200 güncellemesi indirilebilir durumda
  • Arkdaşlar şimdi pioneer'in sitesinde 3.020200 güncellemesi ücretsiz indirilebilir durumda. Birde CNSD-100FM ve CNSD-200FM updateler var ücretli satılan. Peki bunlar yüklendiğindenversiyon kaça çıkıyor, yoksa versiyon aynı kalıp harita güncellemesi için para ödenmiş oluyor. Bu güncellemeler arasındaki fark ne? Birde siteden indirdiğim 3.020200 e cihazı update edemiyorum, nasıl yapılacağı konusunda yardımcı olabilirmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.