Şimdi Ara

Pioneer Avic Kullananlar Buraya (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.358
Cevap
17
Favori
175.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sd kartınıza testmode klasörünüde atıp windows modda LPUE080 klasörü içindeki APL kasörüne girip buradan update adlı exe yi çalıştırın olmazsa bir olu daha var forumdan yazın herkes paylaşsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: combo2009

Sd kartınıza testmode klasörünüde atıp windows modda LPUE080 klasörü içindeki APL kasörüne girip buradan update adlı exe yi çalıştırın olmazsa bir olu daha var forumdan yazın herkes paylaşsın

Bildiğim kadarıyla 3.020200 sürümünü bt900f ya da bt700f cihazlarına yükleyebilmek için cnsd100fm güncellemesinin yapılmış olması gerekiyor. bu güncelleme yapılmaz ise en son 2.090000 sürümünü internetten indirip kurabiliyoruz. Ancak bilmediğim bir yöntem ya da method ile cnsd100fm güncellemesine gerek kalmadan 3.020200 sürümünü yüklemek mümkün olabilir. Sanıyorum combo2009'un bilgisi var bu yönde

• CNSD-100FM F900BT EW VE F700BT EW CİHAZLARIN MAP VERSIYONUNU 02.000600 SOFTWARE VERSIYONUNU 3.020200 VERSİYONUNA YÜKSELTİR VE HARİTA UPDATE İ YAPAR Benim yaptığım ise cihazı UC yani amerikan versiyonu olanlar için software versiyonunu CNSD-100FM deki gibi 3.020200 versiyonuna yükseltmek ve kendim hazırldığım Igo klasörünü testmade da cihaza yükleyerek MAP versiyonunuda 02.000600 yaparak IGO 8.3 versiyon harita ve diğer dataları UC cihzlardada kullanmaktır yani bir nevi CNSD-100FM kitinin UC cihazlara yüklenmesi diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 7 Temmuz 2010; 14:41:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: combo2009

CNSD-100FM F900BT EW VE F700BT EW CİHAZLARIN MAP VERSIYONUNU 02.000600 SOFTWARE VERSIYONUNU 3.020200 VERSİYONUNA YÜKSELTİR VE HARİTA UPDATE İ YAPAR Benim yaptığım ise cihazı UC yani amerikan versiyonu olanlar için software versiyonunu CNSD-100FM deki gibi 3.020200 versiyonuna yükseltmek ve kendim hazırldığım Igo klasörünü testmade da cihaza yükleyerek MAP versiyonunuda 02.000600 yaparak IGO 8.3 versiyon harita ve diğer dataları UC cihzlardada kullanmaktır yani bir nevi CNSD-100FM kitinin UC cihazlara yüklenmesi diyebiliriz.

Merhaba,

Yaptığınız işlem kısmen doğru olmuş olabilir, kısmen diyorum çünkü 8.3 haritaları çalıştığına göre bir kaç dosyayı bu haritaları görecek şekilde düzenlediyseniz çok stabil çalışmasa da en azından cihaz bu harita üzerinde navigasyon yapacaktır.
    Pioneer sitesinden CNSD-100FM diye 3.20200 update dosyasını indirip cihaza yüklemek yükseltme anlamına gelmiyor.MapDBInfo içeriğini değişitirip map versiyonunu 10.00100 veya LPUE080 içeriğindeki APL.VER dosyasını düzenleyip 5.010100 yaptığınızda cihazın versiyonunu yükseltmiş olmazsınız sadece info bilgilerini bu şekilde görebilirsiniz.
    Yükseltme işlemi sadece harita versiyonu ilgili değil, cihazın tüm işlemlerdeki performansının arttırılmasıyla ilgilidir.Tabii bunu ancak CNSD-100FM yükledikten sonra, tekrar eski versiyona dönüp sizin yöntemi uygulayanlar görebilir, UC cihazları hariç. Bu arada CNSD-100FM fiyatı 25 Euro gibi bir rakkama düşürülmüş.

• MapDBInfo içerisinde sadece EW olan bölüm UC olarak düzeltildi söylediğiniz şey kendimi kandırmaktan başka bir şey olmaz değilmi eğer resim upload edebilsem bütün yazılım arayüzünün sizin paylaştığınız full paketten farklı olduğunu ve CNSD-100FM update kitinde PIONEER in değiştirdiğini söylediği her şeyin değişmiş olduğunu görebilirdiniz.
  • Ayrıca eleştiriye helede sizden gelen eleştirilere her zaman açığım sadece yapıcı olması koşuluyla.

Pioneer Avic Kullananlar Buraya
  • Vakit buldukça resim upolad ederim amacım herkez faydalansın.

Pioneer Avic Kullananlar Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 7 Temmuz 2010; 23:33:18 >
  • Arkadaslar,
    Bugun Amerika'dan X-910BT siparisimi verdim. Kismetse 9 Agustos'ta elimde olacak.
    Harita isi icin basinizi agritacagim artik.
  • combo2009 emegine saglik.dosyalari indirmeye başladim.en kisa zamanda sonucu bildirecegim.avicom olsun siz olun ,diger arkadaşlar olsun gercekten cok yardimci oluyorsunuz.yaşasin avic kardeşligi...
  • sunu da ekleyeyim ben bu dosyalari f700bt ye atacam.uyum problemi yaşar miyim acaba?
  • f700 bt ye uygulamak uzereyim arkadaşlar bu işlemi.haber bekliyorum bi sorun olur mu diye
  • Sevgili arkadaşım gün boyu işte olduğum için cevap veremedim kusura bakma
    Evet F700BT ve F900BT ye olur fakat versiyon UC olmalı Eğer EW ise bir kaç küçük değişiklikle halletmek kolaydır cihazınızın versiyonunu yazarsanız yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 9 Temmuz 2010; 23:52:32 >
  • Estagfurullah ali hocam.kusura bakar miyim hic, olur mu oyle sey. O kadar ugrasmissin ve burda paylasmissin...ya hersey guzelde tabelali navigasyon yapamadim hala. Acaba ayarlarda bir degisiklik mi yapmam gerekli?ama bunun disinda son degisiklre cok iyi olmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.seyrek -- 11 Temmuz 2010; 0:40:03 >
  • Harita üzerinde tabela ve şerit bilgilerini görebilmek için sys dosyanıza aşağıdaki satırları ekleyin
    Code:
    [interface]
    laneinfo_signpost_enabled=1
    Ben zaten eklemiştim bu satırı siz sadece ayarlarla uğraşmanız gerekiyor bu arada hangi ayarda olduğunu hatırlarsam tekrar yazarım
  • İzlenimlerinizi burdan paylaşırsanız herkez için belirleyici olur belki insanların aklındaki şüpheler azalır diye düşünüyorum
    Fakat bir şeyi yanlış yaptım oda 3.020200 update den önce myflashdisk içindeki tüm dosyaları silmem gerekiyordu çünki hala bazı menü sekmeleri ingilizce kaldı düzeltir düzeltmez burdan paylaşırım
  • arkadaşlar merhaba 900 bt kullanıyorum benim sorunum sd ve usb den film seyrederken aracı kapayıp açtığımda kaldığım yerden deilde başdan başlaması bunun bir çözümü varmı. saygılar
  • Evet üstteki 4 linki ve tabiki PIONEER in sitesinden enson update i indireceksiniz
  • http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Products/CarAudioVideo/In-Dash/GPS-Navigation-Systems/AVIC-X910BT?tab=F
    buradan 3.020100 updte i indirin ve benim verdiğim üstteki 4 linki ,sonrası kolay
  • combo2009 emeğine sağlık.f700bt için indiriyorum,deneyip sonucu bildiririm. 4 dosyadan çıkan dosyayı yüklemek yeterlimi yoksa öncesinde pionnerın sayfasındaki 2.008 i yüklemekmi gerekiyor f700 bt uc için?
  • Evet arkadaşlar tekrar merhaba 3 gündür elektrik arızası nedeniyle foruma giremedim cevap bekleyen arkadaşlar lütfen kusura bakmayın sıra ile hallederiz panik yapmayın ve acele ederek yanlış işlemler yapmayın lütfen
    Birde PM atmayın forumdan yazın herkez faydalansın tek tek ilgilenmek zorunda kalınca herkeze ulaşamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combo2009 -- 14 Temmuz 2010; 20:19:35 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.