Şimdi Ara

PIONEER BDP-140 / BDP-150 CFW->3D Bluray.ISO Full menü,Cinavia-Region Free,Harici Altyazı,SACD,DVD-A (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.626
Cevap
47
Favori
207.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    150 modeli kullanmamaya karar verdim son tercih olarak
    zaten 140 modeli temiz bulamadığım için 150 yi düşünmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

yok hiç açmadım cihazı
    150 modeli kullanmamaya karar verdim son tercih olarak
    zaten 140 modeli temiz bulamadığım için 150 yi düşünmüştüm

Versiyonu 1.02 olduktan sonra yükleme şansınız vardı aslında. Gözle görülür pek bir farkı yok zaten 140 ve 150 nin.
  • Kumandası çok kötü be dostum

pioneer gibi değil popcorn hour gibi

gerçi zaten 140 da TCL yani pioneer mühendisliği değil ama işte
  • BDP-150 nin kumandayı bi garip yapmışlar. 140 ınki Pioneer AVR lerin aynısı gibi. Oldukça güzel tipi,şekli. Zaten direk AVR ninki de kullanılıyor otomatik olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

İsteyen olursa dün aldığım bdp-140'ı 250 TL'ye verebilirim.

pm.
  • Bu CFW'yi BDP-150 için uygulayıp çalıştıran oldu mu, önceki sayfalarda BDP-150 için de uygulanabileceği belirtilmişti fakat uygulayan olmadı galiba henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

quote:

Orijinalden alıntı: albati

Sen biraz Oppocuların hışmından korkuyon gibime geldi

Opposu olan arkadaslarim var burada gercek yasamdan tanisikligimizda var alinganlik gosterip darilmalarini istemem siz bu bdp140i aldinizmi denedinizmi bolge kodu farkli bir discle usb altyazi olayini

Hayır, elimde sadece blu-ray disk olarak Hulk var.
    Şu an netten ucuza BD getirilebilecek neresi var?
  • quote:

quote:

quote:

Opposu olan arkadaslarim var burada gercek yasamdan tanisikligimizda var alinganlik gosterip darilmalarini istemem siz bu bdp140i aldinizmi denedinizmi bolge kodu farkli bir discle usb altyazi olayini

ben daha önce hiç yurtdışından almadım ama sendit, zavvi felan iyi diyorlar. Hatta yüzüklerin efendisi box set bluray 21 dolar almayı düşünüyorum deneme amaçlı olarak, istersen ortak alalım birtane deneme amaçlı, sende kalabilir disk no problemos

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben daha önce hiç yurtdışından almadım ama sendit, zavvi felan iyi diyorlar. Hatta yüzüklerin efendisi box set bluray 21 dolar almayı düşünüyorum deneme amaçlı olarak, istersen ortak alalım birtane deneme amaçlı, sende kalabilir disk no problemos

Eyvallah kardeşim, iyi niyetin yeter.
    Geçen 2D Hulk'a 40 TL verince koydu biraz, ne kadar netten indirsek de hem depolama hem de menü sorunu oluyor.
    Box set için 21 dolar çok iyiymiş, biraz inceleyim ben dediğin siteleri.

• Arkadaşlar vallahi ben siparişi verdim extended aldım. Yanına matrix ve Robert de niro serisi de ekledim.
    İnş. Hayırlısıyla gelirde ilk bluraylerime kavuşurum.
  • Şimdi güleceksiniz daha bluray player almadım
    Bu 140 dan bulursam alayım mı albati hocam. Memnunmusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: masmas1514

Şimdi güleceksiniz daha bluray player almadım
    Bu 140 dan bulursam alayım mı albati hocam. Memnunmusun

Ben lx 55 kullanıyorum görüntü gayet başarılı zaten üstündeki işlemci ile oppo 95 teki işlemci aynı flac da çalıyor ama Hdd deki alt yazıyı acıyor nas disk teki ağ uzerin deki disk i acmıyor ilginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lx55 tuzlu bana daha ucuzundan lazım eray hocam. Valla bulsam 140 alcamda geç kaldım onada. Valla orjinal blurayin usb den altyazı ile desteklenmesi müthiş. 3 tane sipariş verdim zavviden yüzük trilogy extended, matrix trilogy ve Robert de niro filmleri. Orjinal izleyeceğim ben. Mkv ler dune hd base 3d den. Tek sıkıntı orjinal filmler ingiltereden olduğu için altyazı işini ne yapacağım. Acaba diyorum şimdilik çok aciliyeti yok başka ucuzundan şimdilik bi bdp mi alsam?
  • Bugün BDP-140 aldım CFW işini de halledebilirsem muhteşem olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: furai

Bugün BDP-140 aldım CFW işini de halledebilirsem muhteşem olacak

Sıfır açılmamış nasıl bulabildin dostum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furai

Bugün BDP-140 aldım CFW işini de halledebilirsem muhteşem olacak

Sıfır açılmamış nasıl bulabildin dostum

hocam varda 400e var maalesef bende bulamıyorum 300e
    bir de korkum cinavia korumalı almam yanlışlıkla
    nasıl anlayabilirim yüklenen fw i?

• Kumandadan home menüye bas
    oradan en altta çıkan options a gir sonra sağdan açılan başlıklardan system information a gir

orada yazar firmvare versiyonunu.

zaten 1.0xx den yukarısı çıkmaz merak etme
  • quote:

Kumandadan home menüye bas
    oradan en altta çıkan options a gir sonra sağdan açılan başlıklardan system information a gir

orada yazar firmvare versiyonunu.

zaten 1.0xx den yukarısı çıkmaz merak etme

hocam ben daha alamdım.Kutunun içindeyken nasıl anlayacağım.
    DEMEK İSTEĞİN CİNEVİA KORUMALI ÇIKMAZ MI DEMEK İSTİYON 140 DA
    doğru mu anladım
  • evet evet merak etme
    korumalı da alsan ve yapamazsan ben benimkini veririm sana merak etme
    bende teknosadan aldım geçen gün son kalan sıfır garantili olanlardan
  • Yurtdışı Blu-ray fiyatları çok çok iyi. Hele bu box-setler ve fiyatları buraya kıyasla harika. Ama nerdeyse hiçbirinde Türkçe altyazı yok. Dublaj önemli değil bence ama altyazı olayı şart.

Tabi artık Pio+CFW sayesinde bunların hepsi gayet mümkün oldu. Tak filmini, koy altyazını USB ye. Al sana orjinalden güzel Türkçe altyazı.

Bu arada bu farklı bir konuya girecek ama ben farklı bir yöntem izliyorum. Artık bütün filmleri indiriyorum ve Blu-ray e yazdırıyorum. Harici altyazı uygulama şansım Pio+CFW ile olsa da ben altyazıyı Blu-ray e gömüyorum. Hatta menüsünde de şu değişkliği yapıyorum.

Gördüğünüz gibi LOTR Extended Blu-ray menüsü ve Türkçe yazıyor. Ki normalde Lotr Extended ın hiç bir versiyonunda TR altyazı yoktur. Bu çeşitli dosyalar üzerinde oynayarak yapılıyor. Fikir babası da @Aydındril dir bu arada. Onun da hakkını atlamayalım.

Sonuçta elimizde orjinal gibi Türkçe altyazılı ve menüsünde Türkçe seçeneği olan ve her türlü player da çalışabilen, görüntü bakımından orjinalinden farksız bir Blu-ray olmuş oluyor.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.