Şimdi Ara

PIONEER BDP-140 / BDP-150 CFW->3D Bluray.ISO Full menü,Cinavia-Region Free,Harici Altyazı,SACD,DVD-A (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.626
Cevap
47
Favori
207.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: masmas1514

Şimdi güleceksiniz daha bluray player almadım
    Bu 140 dan bulursam alayım mı albati hocam. Memnunmusun

Valla dostum başlığı görüyosun kıpır kıpır :)
    Uzun süre medya çalıcı arayıp Charnel arkadaşın sayesinde hiç aklımıza gelmeyen, eski model ama olmadık işler beceren bir BDP sahibi olduk.
    Sen Dune sipariş etmiştin sanırım, ekstra olarak BD çalıcı da alıcan, ben Dune almış olsam pek BD çalıcı almazdım, şimdi bunu aldım diye BD işine girecez artık da, Dune almış olsam açıkçası başka çalıcıya pek bakmam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

quote:

ya arkadaşlar yalovada yok banada alaım bdp-140 dan
    helppppppppppppppp

Dostum herhangi teknosa ya git
    sana getirtsinler

olmadı ben alayım sana ama bana buradan göndereyim ama sana uyar mı bilmem

Hocam gittim adam yok dedi bana.valla hocam benim sana güvenim tam soyle hesabina parayi geceyim.yolla bana

Buralarda var
    http://www.ucuzu.com/dvd-ve-blu-ray-oynatici-c3163/pioneer/bdp-140-p53118048/

Ayrıca bizim Konya'da da olduğu söyleniyor ama gidip kontrol etmek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

quote:

ya arkadaşlar yalovada yok banada alaım bdp-140 dan
    helppppppppppppppp

Dostum herhangi teknosa ya git
    sana getirtsinler

olmadı ben alayım sana ama bana buradan göndereyim ama sana uyar mı bilmem

Hocam gittim adam yok dedi bana.valla hocam benim sana güvenim tam soyle hesabina parayi geceyim.yolla bana

Buralarda var
    http://www.ucuzu.com/dvd-ve-blu-ray-oynatici-c3163/pioneer/bdp-140-p53118048/

Ayrıca bizim Konya'da da olduğu söyleniyor ama gidip kontrol etmek lazım

hocam kliksada bitmiş pek içeriğine bakmadın galiba.Diğerlerinin de fiyatından pek haberin yok galiba:))))

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Şimdi güleceksiniz daha bluray player almadım
    Bu 140 dan bulursam alayım mı albati hocam. Memnunmusun

Valla dostum başlığı görüyosun kıpır kıpır :)
    Uzun süre medya çalıcı arayıp Charnel arkadaşın sayesinde hiç aklımıza gelmeyen, eski model ama olmadık işler beceren bir BDP sahibi olduk.
    Sen Dune sipariş etmiştin sanırım, ekstra olarak BD çalıcı da alıcan, ben Dune almış olsam pek BD çalıcı almazdım, şimdi bunu aldım diye BD işine girecez artık da, Dune almış olsam açıkçası başka çalıcıya pek bakmam.

albati hocam orjinal bluray alacam.Beli filmlerin arşivini yapmak istiyorum.Ben valla matrix ve yüzüklerinin bazı sahnelerini canım sıkıldığı zaman izlerim:)))
    bazı filmlerin saapığıyımdır anlayacağın.
    media player ayrı bi olay be hocam. Sadece emdia player oalrak düşünme başka hizmetleride olacak.

• quote:

hocam kliksada bitmiş pek içeriğine bakmadın galiba.Diğerlerinin de fiyatından pek haberin yok galiba:))))

doğru içieriklerine bakmadım, Teknosada 300 lira onu biliyorum.
    Hatta az önce Konyadaki Teknosaları aradım, Kule'de 1 adet teşhir, Kent Plazada 2 adet kapalı kutu varmış. Konyalı arkadaşlar varsa haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 20 Şubat 2013; 16:31:25 >
  • Dear Mustafa Alper ?ahin,

We can confirm that the cancellation for the products listed below has been successful. Your card has not been charged for these items.

Your Order: 25864608

Quantity Title Price
    1 The Robert De Niro Collection GBP 10.95
    1 The Matrix Trilogy GBP 9.95
    1 Lord of the Rings Trilogy: Extended Limited Edition GBP 32.95
    Should you need any further help, please login to your account and contact our customer services colleagues and they'll be happy to help.

Kind Regards,

zavvi

bugün bu mail geldi. ben sipariş filan iptal etmedim ve zavviye şifremi doğrıu yazmama rağmen kabul etmiyor
  • Arkadaslar zavvi'den toplamda 120 poundluk film sipariş etsek gelir mi?

Lotr extended + harry potter falan. Turkce yok ama idare edicez. Bu fiyata baska nereden bulucam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

Arkadaslar zavvi'den toplamda 120 poundluk film sipariş etsek gelir mi?

Lotr extended + harry potter falan. Turkce yok ama idare edicez. Bu fiyata baska nereden bulucam.

hocam 75 eoradan fazla olursa exstra masraf çıkar.
    Ayrı ayrı vermen lazım.
  • quote:

Dear Mustafa Alper ?ahin,

We can confirm that the cancellation for the products listed below has been successful. Your card has not been charged for these items.

Your Order: 25864608

Quantity Title Price
    1 The Robert De Niro Collection GBP 10.95
    1 The Matrix Trilogy GBP 9.95
    1 Lord of the Rings Trilogy: Extended Limited Edition GBP 32.95
    Should you need any further help, please login to your account and contact our customer services colleagues and they'll be happy to help.

Kind Regards,

zavvi

bugün bu mail geldi. ben sipariş filan iptal etmedim ve zavviye şifremi doğrıu yazmama rağmen kabul etmiyor

Dostum yanlış anlamadıysam satın aldığın kartın yetkisi yokmuş diyor, kredi kartıyla aldıysan uluslararası alışverişe açık olmayabilir.
    Paypalle ödediysen paypal hesabına bir gözat istersen ödeme gitmiş mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

Dostum yanlış anlamadıysam satın aldığın kartın yetkisi yokmuş diyor, kredi kartıyla aldıysan uluslararası alışverişe açık olmayabilir.
    Paypalle ödediysen paypal hesabına bir gözat istersen ödeme gitmiş mi?

Karta dair bir sıkıntı yok orda. Sipariş iptali onaylandı ve karta herhangi bir ücret yansıtılmadı diyor.
  • Ya arkadaşlar ben hiçbir şeyi iptal filan etmedim ki
    Ayrıca şu an şifremi de kabul etmiyor
  • quote:

Ya arkadaşlar ben hiçbir şeyi iptal filan etmedim ki

hacklenmiş olabilirmisiniz peki?
  • Valla olabilir mi fena o zaman
    Şifre istedim gelen cevap

Dear Customer,

We have received a request for a password reminder for your email address. Unfortunately though we couldn't find an account registered to it.

It could be that you used a different email address when you visited us previously, or you may need to create a new account. In either case, please try one of the options below:

Visit the zavvi homepage by clicking here
    Create an account with us by clicking here
    Thank You,

zavvi Customer Care Team
  • quote:

quote:

Ya arkadaşlar ben hiçbir şeyi iptal filan etmedim ki

hacklenmiş olabilirmisiniz peki?

Hocam adam hackleye hackleye zavvi üyeliğimi mi hackledi
  • quote:

Valla olabilir mi fena o zaman

Dear Customer,

We have received a request for a password reminder for your email address. Unfortunately though we couldn't find an account registered to it.

It could be that you used a different email address when you visited us previously, or you may need to create a new account. In either case, please try one of the options below:

Thank You,

zavvi Customer Care Team

bence siz password reminder yapinca sistem otomatik olarak sizin siparisleri iptal etti guvenlik maksatli olarak.
  • quote:

ne bileyim, yukarıda verdiğiniz mesaja bakılırsa ya gerçekten hacklenmiş ve tüm bilgileri değiştirilmiştir hesabın
    yada bir sebepten dolayı hesabınız kaldırlmıştır
    ama bir şekilde eski mail adresiniz hala sistemde mevcut, yoksa sipariş iptal mektubu gelmezdi
    garip bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 20 Şubat 2013; 17:45:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

quote:

Valla olabilir mi fena o zaman

Dear Customer,

Thank You,

zavvi Customer Care Team

bence siz password reminder yapinca sistem otomatik olarak sizin siparisleri iptal etti guvenlik maksatli olarak.

Gunner hocam sipariş iptali daha önce olan bir şey. Şu olabilir mi peki.
    Yanda adres değişikliği vardı ve ona ekleme yaptım. Misal "İstiklal" kelimesini 'istiklal' yapmak gibi
    Amaç İngilizceye benzesin diye
    Sipariş iptali bugün 13 gibi geldi adres değişikliği dün gece yapmıştım. Ayrıca yapılan adres değişikliği siparişe yansımıyordu. Hani sanki daha sonraki alışverişler için kullanılacak gibi
    Ya bir siteye girebilsem.bir de yani üyelik açsam aynı kredi kartından tekrar alışveriş yapabilirmiyim.
    Ya bu sorunu arkadaşlar İngilizce olarak zavviye sorabilirmisiniz?

• Dear Customer,

Thank You,

zavvi Customer Care Team

Arkadaşlar bırda ne diyor tam olarak
    Şifremi kabul etmiyor
  • quote:

quote:

ne bileyim, yukarıda verdiğiniz mesaja bakılırsa ya gerçekten hacklenmiş ve tüm bilgileri değiştirilmiştir hesabın
    yada bir sebepten dolayı hesabınız kaldırlmıştır
    ama bir şekilde eski mail adresiniz hala sistemde mevcut, yoksa sipariş iptal mektubu gelmezdi
    garip bir durum.

Hocam burda da fark ettiysen böyle bir kayıtlı hesap yok diyor.
    Ben mi yanlış anladım. Hay ben bu zavvinin

• quote:

Dear Customer,

Thank You,

zavvi Customer Care Team

Arkadaşlar bırda ne diyor tam olarak
    Şifremi kabul etmiyor

şifre yenilemek için kullandığınız mail adresine bağlı hesap bulunmadı. ya hesap oluştururken başka adres kullanmışsınız yada yeni hesap oluşturmanız lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.