Şimdi Ara

PIONEER BDP-140 / BDP-150 CFW->3D Bluray.ISO Full menü,Cinavia-Region Free,Harici Altyazı,SACD,DVD-A (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.626
Cevap
47
Favori
207.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba şu Usb-Ttl kablo yerine Usb-rs232 dönüştürücü kullanilabilir mi bir sekilde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın fiyatı Teknosa da 269,90 olmuş. ( uyanıklar fiyatı 499,00 dan 269.90'a indirmişler.) Ülen 299,90 tl ye daha geçen hafta aldık. Stoklarda yok tabii.

Neyse, aldığım cihazı henüz kurulum yapmamıştım, hemen Teknosa ya götürüp iade işlemi yapıp aynı cihazı 269,90 TL ye geri aldım. Yaş günü nedeniyle birde 30 tl bana indirim hakkı vermişler. Akşam akşam aynı cihazı al gülüm ver gülüm 60 tl daha ucuza mal ettim.

Alıp daha kurulum yapmamış arkadaşlara duyurulur.

Not: Şu anda herkes yeni Dune 3D cihazlara kitlendi. Konunun canlılığı açısında kullanan arkadaşlarımız olumlu - olumsuz deneyimlerini aktarırsa iyi olacak.

Saygılar.
  • Arkadaşlar filmleri gelip altyazıları deneyen olursa burdan haber etsin de biz de girişelim o işe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Arkadaşlar filmleri gelip altyazıları deneyen olursa burdan haber etsin de biz de girişelim o işe.

Yarın bir aksilik olmazsa Amazon.comdan aldıgım REGION A kodlu SINISTER filmi geliyor, deneyince sonucu paylaşacağım burada
  • amazon ve zavvi harici sipariş geçilebilecek güvenli site var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: onat

Cihazın fiyatı Teknosa da 269,90 olmuş. ( uyanıklar fiyatı 499,00 dan 269.90'a indirmişler.) Ülen 299,90 tl ye daha geçen hafta aldık. Stoklarda yok tabii.

Neyse, aldığım cihazı henüz kurulum yapmamıştım, hemen Teknosa ya götürüp iade işlemi yapıp aynı cihazı 269,90 TL ye geri aldım. Yaş günü nedeniyle birde 30 tl bana indirim hakkı vermişler. Akşam akşam aynı cihazı al gülüm ver gülüm 60 tl daha ucuza mal ettim.

Alıp daha kurulum yapmamış arkadaşlara duyurulur.

Not: Şu anda herkes yeni Dune 3D cihazlara kitlendi. Konunun canlılığı açısında kullanan arkadaşlarımız olumlu - olumsuz deneyimlerini aktarırsa iyi olacak.

Saygılar.

indirim günübirlik bir indirimmiş, çok iyi denk getirmişsiniz tebrik ederim, oldukça makul bir fiyata temin etmiş oldunuz.

• YATIYOR GÜL GİBİ LX 55 İM DAHA BAKALIM NE KADAR bekliyecez
  • arkadaslar bu rusca site hangisiydi? cfw yapan arkadas kimdi acaba? ben bi uye olup o arkadasa ingilizce soracagim lx55'in durumunu. umarim bi cevap gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

arkadaslar bu rusca site hangisiydi? cfw yapan arkadas kimdi acaba? ben bi uye olup o arkadasa ingilizce soracagim lx55'in durumunu. umarim bi cevap gelir.

http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=60:3656-3
  • CFW yi yapan Çinliler, hackleyen Ruslar . Yanlış olmasın.

Bu arada LX-55 le ilgili sanmıyorum şu an şak diye hackli sürüm çıkarsınlar. Fakat @regor un yöntemiyle yükleyememeniz için bir sebep yok. Sadece biraz cesaret, dikkat ve kullanılacak alet lazım. LX-55 te RS232 portu da olduğu için hiç makine içini açmanıza da gerek kalmayacak zaten.

Ben de bugün USB-TTL kablosunu sipariş edip, BDP-140 ın içini açıp şu 5.08 i yükleme niyetindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

CFW yi yapan Çinliler, hackleyen Ruslar . Yanlış olmasın.

Bu arada LX-55 le ilgili sanmıyorum şu an şak diye hackli sürüm çıkarsınlar. Fakat @regor un yöntemiyle yükleyememeniz için bir sebep yok. Sadece biraz cesaret, dikkat ve kullanılacak alet lazım. LX-55 te RS232 portu da olduğu için hiç makine içini açmanıza da gerek kalmayacak zaten.

Ben de bugün USB-TTL kablosunu sipariş edip, BDP-140 ın içini açıp şu 5.08 i yükleme niyetindeyim.

usb to rs232 çeviriciyle bağlantıları yapıp denediğimde puttyde garip karakterler çıkıyor. günlerdir bu problemi çözemedim

• @benign2004 , daha henüz verdim siparişi. Ancak deneyince yapabileceğim yorum.

Fakat @regor sorunsuz halletti ve kullanıyor. O muhtemelen cevap verebilecektir.
  • quote:

arkadaslar bu rusca site hangisiydi? cfw yapan arkadas kimdi acaba? ben bi uye olup o arkadasa ingilizce soracagim lx55'in durumunu. umarim bi cevap gelir.

3-5 mesaj yukarıda yazmıştım. CFW yapan arkadaşı.
    Arkadaş çinli bu arada.

Custom firmware yi yapan arkadaşın maili .

Gao Qing Bluray player Firmware Coder 1213932027@qq.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

3-5 mesaj yukarıda yazmıştım. CFW yapan arkadaşı.
    Arkadaş çinli bu arada.

Custom firmware yi yapan arkadaşın maili .

Gao Qing Bluray player Firmware Coder 1213932027@qq.com

hocam cfw derken pre activated olani sordum. crackli olani

• quote:

Rusların sitesindeki BDP-140 v5.08 cfw dosyası olan 8555_linux_demo_dbg.bin dosyasının md5 değeri 4E0A56CD9F698D91F7C940F672CE91DF

Çinlilerin kendi sitesindeki BDP-140 v5.08 cfw dosyası olan BDP-140_SP.bin dosyasının md5 değeri ise AA84250ACD134D1B3F5BA927D3CE1C44

Bundan hareketle, Rusların USB-TTL kablolu yöntemini kullanabilmek için, cfw dosyasının da modifiye edilmesi gerekiyor olabilir.

Rusların sitesinde BDP-LX55 v5.08 cfw için bir dosya yok. Rusların BDP-LX55 v5.09 cfw linki ise doğrudan Çinlilerin orjinal BDP-LX55 v5.09 cfw dosyasına yönlendiriyor. Çinlilerin sitesindeki v5.08 ya da v5.09 cfw dosyalarının doğrudan USB-TTL yöntemiyle BDP-LX55'e yüklenebileceğine emin misiniz? Bu konu netleşirse, ben de Çinliler'in orjinal BDP-150 v5.08 ya da v5.09 cfw'ini benim BDP-150'ye USB-TTL kablolu yöntemle yükleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyote -- 25 Şubat 2013; 18:15:01 >

• Arkadaşlar hdd yi ön taraftaki USB sokete soktum, mkv dizi ve filmler açtım altyazıyı görüyor türkçe karakter oke ama altyazı küçük kalıyor altyazının stilini büyüklüğünü değiştirebilecek bir yer var da ben mi göremiyorum
  • Kumandadan ayarlayabiliyorsun istediğin yerde ve büyüklükte ve istediğin renkte ortadaki yan navigasyon tuşuna basarak ayarlanıyor çıkan menüden seçerek çok kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @coyote

quote:

Rusların sitesindeki BDP-140 v5.08 cfw dosyası olan 8555_linux_demo_dbg.bin dosyasının md5 değeri 4E0A56CD9F698D91F7C940F672CE91DF

Çinlilerin kendi sitesindeki BDP-140 v5.08 cfw dosyası olan BDP-140_SP.bin dosyasının md5 değeri ise AA84250ACD134D1B3F5BA927D3CE1C44

Bundan hareketle, Rusların USB-TTL kablolu yöntemini kullanabilmek için, cfw dosyasının da modifiye edilmesi gerekiyor olabilir.

Rusların sitesinde BDP-LX55 v5.08 cfw için bir dosya yok. Rusların BDP-LX55 v5.09 cfw linki ise doğrudan Çinlilerin orjinal BDP-LX55 v5.09 cfw dosyasına yönlendiriyor. Çinlilerin sitesindeki v5.08 ya da v5.09 cfw dosyalarının doğrudan USB-TTL yöntemiyle BDP-LX55'e yüklenebileceğine emin misiniz? Bu konu netleşirse, ben de Çinliler'in orjinal BDP-150 v5.08 ya da v5.09 cfw'ini benim BDP-150'ye USB-TTL kablolu yöntemle yükleyebilirim.

Bu kısmı iyi anlamak lazım. Ben de şu an bilmiyorum neden 5.08 in 2 farklı versiyonu olsun

• Arkadaşlar bende mi bir bahtsızlık var yoksa yanlış bir şey mi yapıyorum hdd üzerinden mkv izliyorum altyazı büyütmeyle ilgili bi seçenek çıkmıyor bende?

PROBLEMİ HALLETTİM Charnel (Samet) ve Albati kardeşlerimin destekleriyle, kendilerine buradan tekrar teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemo62 -- 25 Şubat 2013; 20:38:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @coyote

İki farklı dosyanın md5 kodlarını karşılaştırmışsınız. İkisinin de md5 kodları her daim farklı olacaktır zaten.
    BDP-140_SP.bin dosyası içerisinde DVD.bin ve 8555_linux_demo_dbg.bin dosyaları gömülü. Bütün custom yazılımlar içerisinde DVD.bin orjinal yazılımdan alınıp kullanılmış. Dolayısıyla bu dosyada herhangi bir modifiye söz konusu değil. Modifiye edilen dosya sadece 8555_linux_demo_dbg.bin

Rusların sitesinde RS232 ile yüklenen yazılımlar özellikle belirtilmiş ve bu yazılımlarda UPG klasörü içerisinde DVD.bin ve 8555_linux_demo_dbg.bin dosyası mevcut.
    Ruslar zaten, Çin cfw yazılımı 5.08'i aktivasyon yapabilmek için kırmışlar ve bunun adına da 5.08A demişler.
    Yine 5.09 yazılımı için de 5.09B adını vermişler.

Söylediğiniz gibi USB-TTL ile yükleme yapabilmek için modifiye gerekiyor. Bunun için iki ayrı dosyaya (DVD.bin ve 8555_linux_demo_dbg.bin) ihtiyacımız var.
    Direkt olarak orjinal yazılımları yükleyemezsiniz.
    Şu durumda olabilir: Çin cfw yazılımındaki BDP-xxx.bin dosyasını DVD ve 8555_linux dosyası olacak şekilde ekstrakt etmek. 8555_linux dosyasını aktivasyon için düzenlemek. DVD.bin dosyasını da diğer yazılımlardan almak.
    Fakat 8555_linux dosyasının düzenlenmesini ben bilmiyorum. Ancak Ruslar yapabilir. Forumlarında da bu konu anlatılmamış zaten. Ace of Snakes nickli kişi yayınlıyor genelde bunları. MTKPio programıyla olsa gerek.

@bening2004, bağlantı GND-GND, TX-RX, RX-TX şeklinde olacak. Sadece bunları bağlayıp dener misiniz?

Edit: Rus forumunda LX55 için 5.08A veya 5.09B olup olmadığını sordum. Şu an için yokmuş, Ace of Snakes nickli kişinin hazırlamasını beklemek gerekiyor malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regor -- 25 Şubat 2013; 22:08:35 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.