Şimdi Ara

PIONEER BDP-140 / BDP-150 CFW->3D Bluray.ISO Full menü,Cinavia-Region Free,Harici Altyazı,SACD,DVD-A (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.626
Cevap
47
Favori
207.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aydindril
    Altyazı konusunda gelişme varmı acaba ? Sola sağa kayıyordu altyazılar harici altyazılarda. 5.08 de felan düzeldimi acaba bu ?

Yurtdışı forumunda bu problemi düzeltmek için yazılmış ufak bir programdan bahsedilmiş;
    http://www.avsforum.com/t/1335651/pioneer-blu-ray-players-2011-bdp-140-bdp-440-bdp-lx55-bdp-53fd/1590#post_23001740
    Gönderdiği site;
    http://www.htforum.com/vb/showthread.php/181241-Pioneer-BDP-140?s=2ac68cec33adc7ce008b919b375d79ae&p=4755642&viewfull=1#post4755642
    Bahsedilen program linki;
    http://dl.dropbox.com/u/20222282/Subtitle%2B%2B.exe

Konunun devamındaki yorumlara göre işe yarıyor ama benim player henüz elime geçmediğinden deneme şansım olmadı. Düzgün çalışıyor mu hiçbir bilgim yok.

• O programın V3 ü çıktı ben denedim ortalıyor yani altyazı sağa sola kaydı problemi bitti, benim az önce kafama takılan şey 2.35.1 formatında çekilmiş bir film açtım normalde üstte ve altta siyah şerit olması lazım ama geniş ekrana yayarak gösterdi filmi (harici disk üzerinden mkv) samsung tv nin kendi media playerinden oynattıgım zaman altlı üstlü siyah barlı gösteriyor, ben siyah barlı yani şeritli göstermesinden yanayım diğer türlü geometrik bozulmalar oluyor biraz daha kurcalayayım belki bulurum sebebini
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

O programın V3 ü çıktı ben denedim ortalıyor yani altyazı sağa sola kaydı problemi bitti, benim az önce kafama takılan şey 2.35.1 formatında çekilmiş bir film açtım normalde üstte ve altta siyah şerit olması lazım ama geniş ekrana yayarak gösterdi filmi (harici disk üzerinden mkv) samsung tv nin kendi media playerinden oynattıgım zaman altlı üstlü siyah barlı gösteriyor, ben siyah barlı yani şeritli göstermesinden yanayım diğer türlü geometrik bozulmalar oluyor biraz daha kurcalayayım belki bulurum sebebini

ayarlardan 16:9 full secmissinizdir. onu 16:9 normal yapin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O programın V3 ü çıktı ben denedim ortalıyor yani altyazı sağa sola kaydı problemi bitti

Programın v3 linki varsa rica etsem?
    Bu sağa sola kayma problemi sadece mkv formatında mı oluyor yoksa harici altyazı ile izlenen bd disk/iso/klasörlerde de mi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 26 Şubat 2013; 1:04:18 >
  • quote:

O programın V3 ü çıktı ben denedim ortalıyor yani altyazı sağa sola kaydı problemi bitti, benim az önce kafama takılan şey 2.35.1 formatında çekilmiş bir film açtım normalde üstte ve altta siyah şerit olması lazım ama geniş ekrana yayarak gösterdi filmi (harici disk üzerinden mkv) samsung tv nin kendi media playerinden oynattıgım zaman altlı üstlü siyah barlı gösteriyor, ben siyah barlı yani şeritli göstermesinden yanayım diğer türlü geometrik bozulmalar oluyor biraz daha kurcalayayım belki bulurum sebebini

@cemo62 o programdan kastınız bdp-140 için ilk sayfada paylaşılan cfw mi, V3.e nasıl ulaşacağız, nasıl yüklediniz, neler değişti, olumlu olumsuz deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furai -- 26 Şubat 2013; 1:38:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

quote:

ayarlardan 16:9 full secmissinizdir. onu 16:9 normal yapin.

programın linkini alabilirsek sevinirim ilk versiyonda olmamıştıda.

Edit: linki buldum.http://dl.dropbox.com/u/20222282/Subtitle%2B%2B.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydindril -- 26 Şubat 2013; 2:03:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydindril
    programın linkini alabilirsek sevinirim ilk versiyonda olmamıştıda.
    Edit: linki buldum.http://dl.dropbox.com/u/20222282/Subtitle%2B%2B.exe

:) Bu benim verdiğim linkle aynı, v2 anladığım kadarıyla.
    "cemo62" bir sonraki sürümden bahsediyor sanırım.
  • link ayni ama program v0.3 indirip bir bakin isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: furai

quote:

@cemo62 o programdan kastınız bdp-140 için ilk sayfada paylaşılan cfw mi, V3.e nasıl ulaşacağız, nasıl yüklediniz, neler değişti, olumlu olumsuz deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

furai hocam ve arkadaşlar benim bahsettiğim cwf değil hani altyazıları ortalayan program vardı ya onun 3. sürümü çıkmış tam ortalıyor iyi yani eskisine göre

• USB-TTL kablom geldi. Akşama fırsat bulursam 5.08 denemesini yapıcam. Bakalım ya çok güzel birşey olacak, ya da BDP-140 gümleyecek ve kısa ama çok güzel zaman geçirmiş olup kendisi ile vedalaşıcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

USB-TTL kablom geldi. Akşama fırsat bulursam 5.08 denemesini yapıcam. Bakalım ya çok güzel birşey olacak, ya da BDP-140 gümleyecek ve kısa ama çok güzel zaman geçirmiş olup kendisi ile vedalaşıcaz.

Daha aldığımız cihaza kurulum yapmadık. Pür dikkat seni takip ediyoruz.

Aman Hocam, dikkatli ol.

Saygılar,
  • quote:

USB-TTL kablom geldi. Akşama fırsat bulursam 5.08 denemesini yapıcam. Bakalım ya çok güzel birşey olacak, ya da BDP-140 gümleyecek ve kısa ama çok güzel zaman geçirmiş olup kendisi ile vedalaşıcaz.

Samet dostum senden kaçmaz
  • alt yazı ortalama programını nasıl kullanacağız?
  • quote:

quote:

Samet dostum senden kaçmaz

Sonuc

• Dün akşam @regor un da yardımıyla 5.08A yı kurdum. En zor aşaması pinleri BDP-140 ın board una takmak oldu. Çok zor sığıyorlar. Hatta baktım yer çok dar ve olmayacak, analog ve optik ses çıkışlarının olduğu ufak devreyi de çıkarttım, sonra da pinleri baya bir abanıp oturtabildim. Şu anda o devre de yerine girmiyor zaten, tekrar koymak için boardu da yerinden sökmek gerekecek.

Ayrıca bir şanssızlık yaşadım. FW yükleme komutunu verip, yüklenmeye başladığı anda, şimdi bu uzun sürer deyip aletin başından kalktım ve döndüğümde ise notebook u reset atmış şekilde buldum. Ardından tekrar işlemi başlatıp direk bir sonraki aşamadan devam ettim ve sonunda işlemler tamamlandı. Bir sorun yaşanmadı.

Fakat geç saatte başlayıp bitirdiğim için hiç deneme bile yapmadım. O da bugün inşallah.

• quote:

Dün akşam @regor un da yardımıyla 5.08A yı kurdum. En zor aşaması pinleri BDP-140 ın board una takmak oldu. Çok zor sığıyorlar. Hatta baktım yer çok dar ve olmayacak, analog ve optik ses çıkışlarının olduğu ufak devreyi de çıkarttım, sonra da pinleri baya bir abanıp oturtabildim. Şu anda o devre de yerine girmiyor zaten, tekrar koymak için boardu da yerinden sökmek gerekecek.

Ayrıca bir şanssızlık yaşadım. FW yükleme komutunu verip, yüklenmeye başladığı anda, şimdi bu uzun sürer deyip aletin başından kalktım ve döndüğümde ise notebook u reset atmış şekilde buldum. Ardından tekrar işlemi başlatıp direk bir sonraki aşamadan devam ettim ve sonunda işlemler tamamlandı. Bir sorun yaşanmadı.

Fakat geç saatte başlayıp bitirdiğim için hiç deneme bile yapmadım. O da bugün inşallah.

Tebrikler, LX55 için en az 5.09'un kırılması gerekiyordu değil mi? Yalnız hocam, siz bu girişimcilik ve cesaret ile çok iyi ticaret yaparsınız

• Arkadaşlar Şimdi lg bd660 3d blu ray playerdan memnunsuzluğumdan dolayı pioneer alacağım. Bdp-140 mı yoksa Bdp-150 modelinimi tercih edeyim.. Çoğunlukla netten indirdiğim mkv olarak normal ve 3d filmleri izliyorum. Ara sırada orjinal blu ray film izliyorum. benim için mkv de takılma olmasın ve görüntü kalitesi yeterli olsun. Evde apple airport express ile kablosuz 5ghz ağ kurdum. Fakat 12-13gb filmde ara sıra takılmalar oluyor plex media server ve lg tv arasında. Belkide kullandığım plex server ın kurulu olduğu netbook un yavaşlığındandır ama emin değilim. Media player alacaktım. Ama bu konuyu görünce kafam karıştı..
  • Arkadaşlar cihazı dün kurdum. Teknosadan aldım..Lg bd660 a göre menüleri zor gibi. Fw yide yükledim. Ama bazı filmleri küçük boyutta açıyor be yarım nede tam. Ekranın ortasında küçücük. Ayarlardan ekranı 16.9 full yapıncada tam ekran olup yayılıyor. Bazı filmlerde açılmıyor. Bu sorunların hiçbirini ne lg blu rayda nede plex serverda yaşadım. Çok can sıkıcı bi durum. Birde pinin yaşamı filmide ileri sarmak istediğimde donup kalıyor. Bu şekilde kutusuna koysam iade alırlarmı acaba.

• Arkadaşlar ben benim cihaza henüz Custom firmware i yüklemedim.
    Ama aklıma bişey geldi i pad üzerinden kontrol sağlayan icontrol av özelliği gidiyor muydu bu firmware ile ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanemre34

Arkadaşlar cihazı dün kurdum. Teknosadan aldım..Lg bd660 a göre menüleri zor gibi. Fw yide yükledim. Ama bazı filmleri küçük boyutta açıyor be yarım nede tam. Ekranın ortasında küçücük. Ayarlardan ekranı 16.9 full yapıncada tam ekran olup yayılıyor. Bazı filmlerde açılmıyor. Bu sorunların hiçbirini ne lg blu rayda nede plex serverda yaşadım. Çok can sıkıcı bi durum. Birde pinin yaşamı filmide ileri sarmak istediğimde donup kalıyor. Bu şekilde kutusuna koysam iade alırlarmı acaba.

16:9 full değil 16:9 normal deneyin bir de. Çok fazla .mkv izlemiyorum BDP-140 ile. Ama çok sayıda .mkv deneme amaçlı açtım. Açılmayan veya takılan,donan tarzda denk gelen bir tane dahi film olmadı.

Takılıyor denilen herhangi bir film varsa, sürümünü de söylerseniz deneyebilirim.

BDP-140 ta .mkv de görebildiğim sadece 1 tane olumsuz durum var. O da sadece .mkv filmlerde HD sesleri vermemesi. DTS ve DD de sıkıntı tabiki yok. HD sesli .mkv ler pek yaygın değil ama yine de söylemiş olalım. Bu söylediğim Blu-rayler için değil sadece .mkv ler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charnel -- 28 Şubat 2013; 11:32:54 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.