Şimdi Ara

PIONEER BDP-140 / BDP-150 CFW->3D Bluray.ISO Full menü,Cinavia-Region Free,Harici Altyazı,SACD,DVD-A (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.626
Cevap
47
Favori
207.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: masmas1514

quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

quote:

Valla olabilir mi fena o zaman
    Şifre istedim gelen cevap

Dear Customer,

We have received a request for a password reminder for your email address. Unfortunately though we couldn't find an account registered to it.

It could be that you used a different email address when you visited us previously, or you may need to create a new account. In either case, please try one of the options below:

Visit the zavvi homepage by clicking here
    Create an account with us by clicking here
    Thank You,

zavvi Customer Care Team

bence siz password reminder yapinca sistem otomatik olarak sizin siparisleri iptal etti guvenlik maksatli olarak.

Gunner hocam sipariş iptali daha önce olan bir şey. Şu olabilir mi peki.
    Yanda adres değişikliği vardı ve ona ekleme yaptım. Misal "İstiklal" kelimesini 'istiklal' yapmak gibi
    Amaç İngilizceye benzesin diye
    Sipariş iptali bugün 13 gibi geldi adres değişikliği dün gece yapmıştım. Ayrıca yapılan adres değişikliği siparişe yansımıyordu. Hani sanki daha sonraki alışverişler için kullanılacak gibi
    Ya bir siteye girebilsem.bir de yani üyelik açsam aynı kredi kartından tekrar alışveriş yapabilirmiyim.
    Ya bu sorunu arkadaşlar İngilizce olarak zavviye sorabilirmisiniz?

hello,

I have ordered some blu ray movies, however I have been informed that my order was cancelled. But I did not requested any cancellation.

Could you please inform me why my order was cancelled.

best regards
    (isminizi yazin buraya)

my orders: (siparislerinizi yazin)
    my user name: (kullanici adinizi yazin)

bu mail i gonderin zavviye, onlar neden iptal edildigini bildirir size.

• quote:

quote:

quote:

Valla olabilir mi fena o zaman
    Şifre istedim gelen cevap

Dear Customer,

We have received a request for a password reminder for your email address. Unfortunately though we couldn't find an account registered to it.

It could be that you used a different email address when you visited us previously, or you may need to create a new account. In either case, please try one of the options below:

Visit the zavvi homepage by clicking here
    Create an account with us by clicking here
    Thank You,

zavvi Customer Care Team

bence siz password reminder yapinca sistem otomatik olarak sizin siparisleri iptal etti guvenlik maksatli olarak.

Gunner hocam sipariş iptali daha önce olan bir şey. Şu olabilir mi peki.
    Yanda adres değişikliği vardı ve ona ekleme yaptım. Misal "İstiklal" kelimesini 'istiklal' yapmak gibi
    Amaç İngilizceye benzesin diye
    Sipariş iptali bugün 13 gibi geldi adres değişikliği dün gece yapmıştım. Ayrıca yapılan adres değişikliği siparişe yansımıyordu. Hani sanki daha sonraki alışverişler için kullanılacak gibi
    Ya bir siteye girebilsem.bir de yani üyelik açsam aynı kredi kartından tekrar alışveriş yapabilirmiyim.
    Ya bu sorunu arkadaşlar İngilizce olarak zavviye sorabilirmisiniz?

Dostum aynen şöyle yaz onlara mail olarak

Dear Sirs;
    I have an order numbered ............from your website before.
    But i received e-mail today from you about cancellation my order.

Please let me know what is the reason to cancel my order.

Thank you for your help and interesting..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 20 Şubat 2013; 18:26:17 >

• Arkadaşlar teşekkür ediyorum hepinize.
    Zannedersem adres değişikli yaptığım için oldu bunlar
    Neyse dediğiniz gibi mail atayım bunlara
  • arkadaşlar bdp 140'ı tplin wireless adaptörü ile internete bağlayabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: desmodus84

arkadaşlar bdp 140'ı tplin wireless adaptörü ile internete bağlayabilir miyiz?

Access Point mi demek istediniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

evet hocam youtube vb özellikleri kullanabilmek için
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_68220761/mpage_1/f_/key_pioneer+AS-WL300//tm.htm#69828763
  • quote:

quote:

quote:

evet hocam youtube vb özellikleri kullanabilmek için

Albati'nin verdiği linkteki cihaz (45 liraydı sanırım) pioneer orjinal wi fi adaptörünün aynısı sayılır. Aynı işi görüyorlar. Sadece bdp için değil her cihaz için kullanabilirsiniz (tv, pc, ses sistemi, yazıcı vs vs )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba ,

Custom firmware yi yapan arkadaşın maili .

Gao Qing Bluray player Firmware Coder 1213932027@qq.com

Ben bendeki LG HB1100MK 3D bluray oynatıcılı ses sistemi için firmware telebinde bulundum.
    yaklaşık 5 gün önce.
    ingilizce yazdım ve birde alta google translate çevirisi ile çince ekledim.

sizde eklerseniz taleplerinizi mail atarsanız belki custom firmware yapabilir.

[Bugün maile cevap yazmış. Yaptığım Firmware henüz LG playerları desteklemiyor. Belki ileride olabilir. pazar durumuna bağlı yazmış]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 21 Şubat 2013; 9:54:50 >
  • 5.08A'yık yükleyebilen oldu mu? Ben bir türlü yükleyemedim :(
  • quote:

Arkadaşlar teşekkür ediyorum hepinize.

selam dostum
    filmlerden haber varmı
    sipariş verdinmi yeniden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thai-Fun

quote:

Arkadaşlar teşekkür ediyorum hepinize.

selam dostum
    filmlerden haber varmı
    sipariş verdinmi yeniden

A.s çetin hocam. The hut dan verdim bu seferde. Beklemedeyim hala. Ayrıca arkadaşım yaptıkların için de teşekkür ederm. Gerçekten istanbul gibi yerde yaptıkların takdire şayan.inş. İşinden gücünden olmamışındır.
  • Hiç önemli değil dostum ne demek
    takip no geldi değilmi sms ile..
  • Selamlalar Regor
    Acil Şifalar dilerim. Artık bir an önce bdp-140'ı custom firmware custum v4.03 den 5.0b versiyona yükseltmek için senin USB-ttl le yapılması gerekenleri daha geniş bir şekilde açıklamanı (resimli olursa çok makbul olur) bütün forum bekliyor. İyiki sen ve charnel varsınız. Teşekkürler.
  • emegi gecen herkese tesekkurler,

benim bir ricam olacak. BDP-140 gelistirme ve yurtdısından uygun fiyata bluray konularını ayırsak nasıl olur. zira ikisi de guzel konular ama aynı baslıkta tartısınca gozden kacabilir ikisinden biri hakkındaki gelismeler
  • quote:

Orijinalden alıntı: EliasGS

emegi gecen herkese tesekkurler,

benim bir ricam olacak. BDP-140 gelistirme ve yurtdısından uygun fiyata bluray konularını ayırsak nasıl olur. zira ikisi de guzel konular ama aynı baslıkta tartısınca gozden kacabilir ikisinden biri hakkındaki gelismeler

Katılıyorum. Konu oldukça karışmış.

c1234, teşekkür ederim. En kısa zamanda hazırlıyorum. Beklemede kalın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regor -- 21 Şubat 2013; 22:32:06 >
  • Kardeşimin Technics SA-DX930 avr'sinde coax girişi olmadığı için BDP-150'lerden birini geri verip, BDP-140 aldık. 140'a v4.03 activation free fw'i yükledim. Tüm özellikleri denemedim ama sıkıntı yok gözüküyor. Yanlız, 140 için yabancı forumlarda okuduğum, uzaktan kumandanın tepkilerinin yavaşlığı konusuna ben de şahit oldum. Benim 150'yi kardeşimden daha bugün alacağım için onu deneyemedim, deneyince kumanda cevap süresini karşılaştırırım. Bir de 140 ile 150 arasındaki kumandanın dizayn farkını pek önemsemeyin derim. Henüz 150'nin kumandasını elime almadım ama, 140'ın kumandası da, metal görünümü verilmiş plastik bir kumandadan ibaret. Kumandadaki tek gerçek metal, ortadaki navigasyon tuşlarından ibaret. (sanırım 150'de onlar da plastik) Pioneer'in üst sınıf ürünlerindeki gibi bir kumanda söz konusu değil yani.

Bir de, daha önce de yazıldığı gibi, mkv altyazıları için altyazılara işlem yapmak gerekiyor. Ancak buradan okuduğum gibi unicode olarak notepad ile yeniden kaydettiğim altyazılarda Türkçe karakterler yerine Çince karakterler çıkmaya devam etmesine rağmen, altyazıyı UTF-8 olarak kaydettiğimde sorun çözüldü. Menüdeki altyazı kodlarında Türkçe'nin iso kodu gözüküyor ama, bu kod seçilse bile altyazıları UTF-8 olarak değiştirmeden okumuyor.

140'ı bu akşam kardeşime teslim edip benim 150'yi alacağım. Gelişmelerden haberdar ederim.

• Bugün amazon'dan 3 film sipariş ettim, tr. altyazı var mı yok mu diye bakmadan istediğin filmi seçmek ne kadar güzel, tekrar teşekkürler Sn. @charnel

CFW'yi indirdim fakat deneyemeyeceğim için henüz kurmadım bir kaç gün bu şekilde kullanıp filmler geldiğinde yükleyip deneyeceğim.
  • Altyazı konusunda gelişme varmı acaba ? Sola sağa kayıyordu altyazılar harici altyazılarda. 5.08 de felan düzeldimi acaba bu ?

charnel ve ben kendimiz yapıyoruz blu-raylerimizi .

buda benim çalışmam

PIONEER BDP-140 / BDP-150 CFW->3D Bluray.ISO Full menü,Cinavia-Region Free,Harici Altyazı,SACD,DVD-A

Boş 50 GB disk alıp + kutu + cover felan biraz maliyetli oluyor ama ortaya güzel bir şey çıkıyor .

• 3469-E3F5-444D

Zavvi için %10 indirim kodu.

Belki faydalanan olur.

//

Benim 3D Bluray playerda harici altyazı olayı yok maalesef.
    Olsa en az 10 box set alırdım. :(

10 £ a

Mumya Triology
    Bluray starter pack (Gladiator / The Bourne Ultimatum / Wanted / Fast and Furious / The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor )
    Spiderman Triology
    Matrix Triology

£ 12
    Jurassıc park triology

-----------------
    yepyeni 3D bluray playerım neden Harici altyazı desteklemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 23 Şubat 2013; 10:49:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.