Şimdi Ara

Pioneer CTF 750 Tape deck tamir bakım .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teyp Pioneer CTF 750 , geçmiş zamanın parmak ısırtan tapelerinden . taş gibi mekanizmaya sahiptir . CT-9 R nin mekanizmasının atalarındandır , kolay bozulmaz .
    bana geldiğinde lastik kopmuş ve play tuşu çalışmıyordu ,motor dönmüyordu .
    İçinde 6 tane microswitch vardı , ölçümlerimde switchlerin tamamı oksitten çalışmıyordu , söktüm temizledim ve çalıştırdım switchleri
    motor kayışı kopuk , bununla birlikte 5 tane daha kayış çatlamış ,değişmesi elzem . onları tedarik ettim . mekanizma kurumuş
    zor çalışıyordu , söktüm dağıttım , temizledim ,gerekli olan parçaları yağladım , gereken yerler silikon , gereken yerler gres ile .
    mekanizma şıkır şıkır oldu , lastikleri monte ettim ve çalışmaya başladı.
    piano tuş takımı ve diğer düğmelerin üzeri oksit olmuştu ,tek tek söktüm , parlattım , kollarım ellerim ağrıdı :)
    Reverse yapınca REV yüzü ses kötü geliyordu ,plaket üzerindeki sürgü switch oksit vardı , söktüm ilaça yatırdım fırçaladım ., onuda yaptım sorunsuz çalışıyor . 40 yıllık cihazda tornavida değmemiş yalanı aklıma gelir satıcıların  Pioneer CTF 750 Tape deck tamir bakım .

ö Pioneer CTF 750 Tape deck tamir bakım .
    n Pioneer CTF 750 Tape deck tamir bakım .
    a Pioneer CTF 750 Tape deck tamir bakım .
    l Pioneer CTF 750 Tape deck tamir bakım .
    u Pioneer CTF 750 Tape deck tamir bakım .
    m Pioneer CTF 750 Tape deck tamir bakım .
    i Pioneer CTF 750 Tape deck tamir bakım .
    nyum panel köpek yalasa doyar cinsinden , sigara dumanı ve kir kötü bir leke bırakır , onuda temizledim , , X'tal kafa kirliydi , capstan mil , pinch roller temizledim , rollerler biraz aşınmış ,idare eder ,orijinali bulmak zor , piyasadaki saçma sapan şeylerden hala daha iyi şu anda .
    flourusant gösterge toz içindeydi onuda söktüm temizledim . ön koruyucu pleksi biraz leke olmuş reverse gösterge ışığı kenarında , çıkmıyor , önceki sahipleri ne yapmışsa !. fakat çok dikkatli bakmakdıkça rahatsızlık veren durum yok .

• Eline sağlık Uğur abi.
  • bama_boyy kullanıcısına yanıt
    Sağol Tolgacım , düşündüğün kolonları aldınmı .
  • elektürükçü kullanıcısına yanıt
    Bu haftasonu ist gelip görüp alacağım inşallah abi.
  • Dinlemeden satın alma ,en doğrusunu yaparsın .
  • Elinize sağlık. Güzel olmuş.
  • enerji78 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi 40 yıl daha kullanır sahibi artık
    eline koluna sağlık abi gene döktürmüşsün.
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    40 yıl içinde tamamen orijinal kalmış , hiç bir parçası değişmemiş . Bu sebepten sevdim . Arkadaşım güle güle kullansın .
    Gönül isterki CT-F 1250 sahip olsun
  • Elinize sağlık...
  • one gun kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim .
    Elinize sağlık,, siyah filmin arkasındaki sarı ledler çok hoşuma gitti, simdiki sarı ledler tam sarı değil... iyisi vardırda belki ben bilmiyorum
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Emin hocam , anlayamadım film arkasındaki sarı led ? .
    Sayıcının sağındaki dolbynr ve metal seçili olduğunu gösteren ledler, yoksa yeşil mi onlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    evet yeşil , üzerine lacivert pleksi gelince farklı görünüyor .
    Beğendim, güzel görünüyor,, elinize sağlık cihaz kendine gelmiş, burdayım diyor..
    Bende bir ara bir cihaz vardı, sizin cihazın yanında lafı olmaz ama,,
    Toshiba mı, Hitachi mı tam hatırlamıyorum, pilli el teybi ama hoparlörleri 16 cm likti...
    Kaseti ileri geri saldırırken sayaç var, kaç parça sonra duracağını ekrana yazdırıyorsun,,, ekranda 2 yazıyorsa, 2 parça kaseti sarıyor, orda duruyor, çok şaşırmıştim.. heralde kristaldaki ses sinyal oluşumunu takip ediyor, boşa düşünce, işlemi yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynen öyledir MS control .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.