Şimdi Ara

pioneer deh-9650mp ana ünite ye amfi hop ve suc şeçimi !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ana ünite pioneer deh-9650mp yeni aldım daha bağlayıp kullanmadım bu teyp i şuan kullandığım
    ana ünite pioneer mhv-1400 usb
    amfi harward 400+400
    sub Pioneer TS-W1208F Champion Series 30 cm

elimde olan sistem bu bide pionner ın ufak bi amfisi war ama modelini bilmiyorum tam
    2 amfili bi streo bi mono
    1 takım oval kolon ve bi takım kompenant
    sub olarakta çift 30 cm yada tek 38 cm düşünüyorum
    oval hop baktım geçen premier in bi ürünü 1000 w diyo oval kolon değil sanki sub premier diye almadım ayırdığım üçret 1500 ciwarı
    istetediğim ses tiss in ve basın yüksek olması

tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: power1616

merabalar
    ana ünite pioneer deh-9650mp yeni aldım daha bağlayıp kullanmadım bu teyp i şuan kullandığım
    ana ünite pioneer mhv-1400 usb
    amfi harward 400+400
    sub Pioneer TS-W1208F Champion Series 30 cm

elimde olan sistem bu bide pionner ın ufak bi amfisi war ama modelini bilmiyorum tam
    2 amfili bi streo bi mono
    1 takım oval kolon ve bi takım kompenant
    sub olarakta çift 30 cm yada tek 38 cm düşünüyorum
    oval hop baktım geçen premier in bi ürünü 1000 w diyo oval kolon değil sanki sub premier diye almadım ayırdığım üçret 1500 ciwarı
    istetediğim ses tiss in ve basın yüksek olması

tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum

kapı içleri kaç cm ??

amfi olarak soundmagus h500

pioneer bass yeterli olur 2 tane takmana gerek yok

ana ünite pioneer deh-9650mp bunu taktır

oval olarak Pioneer TS-A 6995 S bunlardan al 1 takım

• kapılarda kolon yeri yok hocam yaptırcdam araba eski bi araba
    moskvitsch 2141 aleko
    bakıyorum dediğin parcalarra şimdi hocam
  • bygamer B kullanıcısına yanıt
    hocam amfi çin malıy mış cin malına bu kadar parada çok geldi açıkcası bu paralara daha düzgün bi 4 kanal bulup 300 400 tl yede bi mono alsam çok daha iyi olmaz mı ?
    vibe ba69 6x9 oval bunu bi araştırabilirmisin .
    vibe lerin tiz inin iyi olduğunu duydum beni çok cezbeden bi marka =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: power1616

hocam amfi çin malıy mış cin malına bu kadar parada çok geldi açıkcası bu paralara daha düzgün bi 4 kanal bulup 300 400 tl yede bi mono alsam çok daha iyi olmaz mı ?
    vibe ba69 6x9 oval bunu bi araştırabilirmisin .
    vibe lerin tiz inin iyi olduğunu duydum beni çok cezbeden bi marka =)

dediğim ovalleri al memnun kalırsın vibe almana gerek yok

bu arada söyledim amfinin bass amfisini kullanıyorum isteren bir de üst seri modellerine bak soundmagus x3200 veya x6100 mono amfleri de var fiyatları performansları

kötü bir amfi markası bu kadar iyi ürünler çıkaramaz emin ol memnun kalırsın amfiden

gidip jbl pioneer alıcaksın murtaş yada digicom dan almadığın sürece çakma ürün olma ihtimali çok yüksek

• Vibe kuvvetli ama ton olarak çok başarısız. Cok sert çalıyor ara frekanslar yok. Elinizdeki teyp güzel ama harvard amfi pek iyi değil.
    Öncelikle kablolama pek iyi değildir muhtemelen kaliteli 4ga veya 2ga elektrik kablosu alın.3 tane de focal audison stinger rca. Amfi ve hoparlör olarak ne tarz dinliyorsunuz o önemli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dinlediğim müzikler belli i tarz yok akşam arabesk gündüz hızlı müzikler bazrn tsm leri çok değişken bazen roman havas
    =)
    her telden çalcak bi saz lazım yani burak abi teyp ide alamadım canım çok sıkkın 2 hafta önce anlaştık yollıyamadı adam bende aradım yollama dedim çünkü o kadar geç ya tamire werdi yada beceremedi
    böyle insanlar hevesimi kırıp sogutuyor beni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bygamer B kullanıcısına yanıt
    abi hesesim isteyim kalmadı hiç şu ara . biraz ara verip tekrar ugraşıcam kb canım sıkkındı o yüzden sanda cvp yazamadım
  • Bosver 9650 iyi güzel unitedir ama usb si aux u yok. Onu alacağın paraya al bi 4650bt ya da varsa biraz daha çıkıp 8650bt al. Cd falan sürekli uğraşma son seste az daha fazla çıkacak diye 10 yıllık malzemeye sıfır parası verme.

Oval olarak bendeki jbl gto938 ler çok iyi ya da 6995s te güzel ama tiz leri biraz daha eksik kalıyo jbl e göre.ikiside youtube da videoları var bak bi. 200tl civarında ikiside ama değer ikisine de.

Mid takımı olarak infinity nin 6500cx leri tüm müziklere uygun oluyor elektro tarzında ben pek beğenmedim ama geneline uyuyor ya da ikinci el hertz esk165 bak o da çok iyidir.

Stereo amfi olarak xetec sıfır 90.i ikinci el jbl 100.4 veya 75.4. Denk gelirse focal hertz dls audison un 4 ohm da en az 75 rms veren modellerini almak daha iyi olur.

Mono amfiyle ilgili yorum yapamıyorum ama eldeki subwoofer degismeyecekse eski harward kalsın üzerinde.

2 takım kaliteli rca al. Audison focal stinger dls gibi ürünler tercih et. Baglarken de rca lardan tekini front a tak tekini de y kablo takıp bi ucunu rear bi ucunu mono amfiye gir.(3 rca lı olursa direk 3 rca çek) Teypten bass ı ve arkaları birlikte kisarsin. Elektrik kablolarını da 4awg al, sigortan da 100 amper olsun en az, topraklama yerlerindeki boyayı da iyice al. Hazir cadence 4awg kitler var onlar olur bak. Icinden 1 rca da çıkıyor 1 tane de dediğim markalardan al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 938ler 200 civarında bu aralar ararsanız benzer bi fiyat verirler 2012 ilanı(dolar 1.7ydi o zamanlar) ve baya sakat bi yerin ilanı aklında olsun ordan ürünü sadece elden al, bana kalırsa hiç alma.

DD ler çok başarılı 2512 var bende de baya memnunum
    Yalnız o mid ler 50rms beni kesmez açıkçası hertz esk tercih ederim hatta hsk165 daha iyi ama fiyat olarak fazla. Yine Focal ps165ler düşünülebilir ikinci el, bende fx olanı var çok memnunum özellikle midbass ından.
  • burak9006 kullanıcısına yanıt
    bizim arabanın parasını sen tesisata yatırmılsın abi :) pahalı mazemeler :)
    moskvitsch aleko 2141 =)
     pioneer deh-9650mp ana ünite ye amfi hop ve suc şeçimi !! pioneer deh-9650mp ana ünite ye amfi hop ve suc şeçimi !!

resimler temsili bu arada =) sahibinden.com dan bakabilirsin fiyatlarına ben 89 modelini 1500 tl ye aldm 0 motor yaptırdım =)
  • Güzelmiş araban genç işi, bende şunu kullanıyorum

http://i.hizliresim.com/YPOVak.jpg

Biraz fazla harcadım ama 2 senemi aldı güzel de oldu zamanla sende yaparsın daha iyisini inşallah.PS165fx ten önce krx3 ve audison quatro amfi vardı onları mecbur sattım para yok öğrenciyim bende
    maşallah allah kazasız belasız =) bende lise ögrecisiyim :D 10 gün sonra mezun =) zamanla olucak inşallah hocam bu yaz arabayı alcaltıp çant almayı düşünüyorum . idarelik bi tesisat war 1 takım owal alsam idare ederim şimdilik . zaten arabanın dışı olmadıktan sonra müzik pekte randıman wermez =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.