Şimdi Ara

Pioneer Mehmet'e dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
12.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün şirket otomobilimize MP3 çalar oto teybi taktırmak için Pioneer Mehmet İvedik Şube'sine gittim. Fiyatları avantajlı olmamasına rağmen teybin orada takılacak olması ve vadedilen profesyonel hizmet gerekçeleri ile bir teyp seçtik ve takılması için arabamızı görevlilere emanet ettik.

İlk olarak teybin takılacağı yerde kesim işlemi yaparken amatörce kasada iz bırakıldı. Takılan dönüştürücü plastik kızak yerine oturmadı ve sırıttı. Hepsine istemeyerek neyse derken bu seferde klima radyotörünü deldiler.

Hatalarını kabul etmelerine rağmen; özür dilemediler. Zararımı karşılamadılar. Toplam 1000 TL masraf tarafıma "napalım abi" diyerek yüklenerek gönderildim.

Gayet rahat ve pervasızlar. Arabanızı yaksalar napalım abi diye yollayacak potansiyel var.

Tercih edecek arkadaşları uyarmak isterim.

• Hocam sanırım siz alttan aldıkça onlar tepenize çıkmışlar. Her türlü hukuki yol önünüzde açık ve masrafınızı söke söke alırsınız. Geçmiş olsun.
  • Recep İvedik'in amca oğlu galiba vatandaş.
  • treabacks kullanıcısına yanıt
    Pioneer Mehmet, İvedik Şubesi. İvedik bir semt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steakone -- 30 Ekim 2013; 1:08:44 >
  • Allah bilir çakma pionner dır Mehmet :D

Şaka maka klima radyatöründe ne işleri vardı?
  • steakone kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

Allah bilir çakma pionner dır Mehmet :D

Şaka maka klima radyatöründe ne işleri vardı?

Harbi ya klima radyatörü ile ne alakası var teybin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun .... piyasada işi bilmeyip o işi yapan çok adam var
  • Orada 2 tecrubem oldu. Bi tane mal var afedersin. Sahinlere falan hoparlör takıyor. O adam i tarif edemiyorum aynisindan 2 tane vardı. nitekim kesmeli bicmeli işleri kendiniz daha iyi yaparsınız. Hazir parçaları birlestiriyorlarsa o kadar sıkıntı yok. Fiyatları normal. Ince işlerde oraya gitmem...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orda afedersiniz bişey dememişsiniz orada kendimi kaybederdim ben.
  • peşini bırakmayın bence. yaptıkları yanına kalmasın. şu yapılanı kusura bakmayın ama uyuz itler bile yapmaz.
  • dava açmalısınız. Ayrıca ordaki pioneerlere guvenmeyin sahte pioneer bile var adamlarda, piranha yazısını silip pioneer stickerı yapıştırıp 30 tllik teybi size 200tlye pioneer diye yuttururlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: treabacks

Recep İvedik'in amca oğlu galiba vatandaş.

Hocam çok geçmiş olsun ben olsam, şikayette bulunurum...Ama önce kendilerini uyarırım tabi, bakalım tepkileri ne olacak diye..
  • Mehmet abi ordamıydı onunla bi görüş bence genelde şaşmazda duruyor. Mehmet abi yamuk yapmaz adam gibi esnaftır.
  • piyasada başka teypci yokmuş gibi herkes bunlara gidio
  • quote:

Orijinalden alıntı: weehwet

piyasada başka teypci yokmuş gibi herkes bunlara gidio

ankarada kaç tane temiz iş yapan yer varki istanbul değil burası

neyse isim vermeyecem bende dışarıdan aldığım hoparlörü tanıdığa taktırdım ama aslında adamla çokta muhabbetimiz yoktu neyse adam sürücü kapısını taktı yolcuya geldiğinde biri telefon getirdi senle konuşmak istiyorlar diye verdi hoparlörü takana sonra hem konuşuyor hem makineyle vidalamaya çalışıyor makineyle vidayı takarken bi kaydı hoparlörü deldi o an içimden bişey koptu pahalı bi hoparlör değildi yenisini getirdi ama ya alpine compenant alsaydım pahalı olanı ne olurdu bilmiyorum çarşı karışırdı zaten çokta seçenek olmayan bi yerdi ha muhabbete giderim o ayrı ama bu konuda bidaha oraya gitmem

• quote:

Orijinalden alıntı: kaydı yeni üye

quote:

Orijinalden alıntı: weehwet

piyasada başka teypci yokmuş gibi herkes bunlara gidio

ankarada kaç tane temiz iş yapan yer varki istanbul değil burası

neyse isim vermeyecem bende dışarıdan aldığım hoparlörü tanıdığa taktırdım ama aslında adamla çokta muhabbetimiz yoktu neyse adam sürücü kapısını taktı yolcuya geldiğinde biri telefon getirdi senle konuşmak istiyorlar diye verdi hoparlörü takana sonra hem konuşuyor hem makineyle vidalamaya çalışıyor makineyle vidayı takarken bi kaydı hoparlörü deldi o an içimden bişey koptu pahalı bi hoparlör değildi yenisini getirdi ama ya alpine compenant alsaydım pahalı olanı ne olurdu bilmiyorum çarşı karışırdı zaten çokta seçenek olmayan bi yerdi ha muhabbete giderim o ayrı ama bu konuda bidaha oraya gitmem

belki istanbul kadar çok olmayabilir ama araştırılırsa iyi yer bulunabilir. bilmiyorum ankarada nerde ikamet ediyosunuz ama saimekadın tarafında çok sağlam işciliği olan bi teypci tanıyorum. pıoner mehmet die insanların kendini endekslememesi lazım

• Böyle şereften haysiyetten yoksun dükkanların ustaların ifşa edilmesi çok iyi ve yararlı diye düşünüyorum. lütfen herkes yazsın başına gelenleri konu açarak. bari diğerlerinin başına gelmesin benzer üzücü vakalar.
  • geçmiş olsun kötü bir tecrübe olmuş.aynı şey başıma gelse ve benzer mumaleyle karşılaşsam,galiba bende adamları delerdim
  • Ben de lanet ettim Pioneer Mehmet'ten. 2 Sene önce ne heveslerle aldığım Piranha Encore Double Din navigasyonu taktırmak için gittim oraya. Bir kaç yere sormuştum 100-150 lira arası fiyat çekmişlerdi montaj için. Pahalı geldi Pioneer Mehmet Şaşmaz şubesine gittim 50 TL dediler hobaa dedim çektim aracı dükkanın önüne.

Hayatımda gördüğüm en kötü montaj işçiliğine şahit oldum. Gerekli malzemem olsa onlardan daha iyi takardım. Aracımın orjinal teybi Single Din boyutunda, altında da bir teyp daha girecek kadar bir eşya cebi vardı. O cebi sökmek için konsolun içinden bi yerlere testere ile girişti adam tekrar geri takılamayacak biçimde o cebi oradan söktü. Yeni teyibi yerine oturtamadı yamuk yumuk bişey oldu. Geri vites ile otomatik çalışması gereken geri görüş kamerasının bağlantısını yapamadı. Daha da bombası hoparlörleri ters bağlamış sol önü sağ arkayı, sağ arkayı sol arkaya, sol arkayı sağ öne, sağ önü de sol öne takmış ve de + - kutuplarının da yarısını yanlış bağlamış. Evdeki arçelik kaset çalar bile daha güzel bass veriyordu. Çevçeve falan da uyduramadı bomb.k bir görüntü oluştu ön tarafta. En sonunda da suçu teyibe ve arabaya attı. "Abi bu teyp bu arabaya uyumsuz direk bize gelsen çok daha iyi teyp verirdik sana daha ucuza" dedi.

2 yıldır hala bu b.ktan montajı adam etmekle uğraşıyorum. Önce hoparlör bağlantılarını kendim söküp düzelttim. Daha sonra 30 lira bi elemana verdim geri vites bağlantısını düzelttirdim. Sonra bi elemana 20 lira verip yerine oturtamadığı teybi yerine oturttum. Bu hafta da Şaşmaz Cancan oto ya gidip oraya uygun özel bi çerçeve kestirip 40 lira verdim. Keşke en baştan 100-150 neyse verip adam gibi bi yere yaptırsaymışım dedim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.