Arkadaşlar aracımdaki orjinal cd çaları mp3 ve usb den çalmadığı ve gerek radyo gerekse ses kalitesinin iyi olmamasından dolayı değiştirmek istiyorum.
Ufak çaplı araştırmamın sonucunda Pioneer DEH-2100UB modelinde karar kıldım. Sizce nasıl bir seçim. Bu işe ayırdığım bütçem 300TL civarı. Birde SONY GT430 var ama kime sorsam pioneer den şaşma diyor... Ama şıklık açısından bakarsak sony daha iyi görünüyor gözüme...Sonuç olarak güzel olması önemli değil benim için, kullanımı ve sesi net ve güzel çıksın yeterli....Siz ne dersiniz ????
Saygılar.......
ikisi de giriş modellerinden olduğu için aralarında ciddi bir fark bulunmamaktadır. ikisinden de aynı memnuniyeti alırsınız. ödeme koşulları ve kişisel tercihiniz hangisi ise onu almanız sizin için en doğrusu olacaktır.
sony daha bi şekil duruyor ha ne dersiniz
kalıte olarak sony e lafım yok ama pıoneer bır adım onde ama gorunus bıraz caf caflı olsn dıosan sony daha sekıl
Ben yaklaşık 3 ay önce doğubanktan sony gt670 i 230 liraya aldım. Çok memnunum :)
ikisi arasında büyük farklar yok, ama şekli güzel olsun dersen sony (yukarıdaki model için), biraz daha sağlam olsun dersen pioneer dicem, tabi sony de çabuk bozulcak diyemeyiz.