Bildirim
Pioneer SE-CL711 Kulakiçi Kulaklık
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Yokmu bilgisi olan? -
bu sabah aldım ses kalitesine ve rahatlığa odaklanılmış, koşu yapanlar rahatlıkla kullanabilir kulağı iyi kaplıyor, ses yalıtımı güzel, ufak bi eq ayarıyla eski sennheiser mx365 imden 2 kat daha güzel basslara sahip oldum 40tl ye alınabilecek en iyi kulaklıklardan -
Pioneer artık çöp kulaklıklar üretiyor. Verilen parayı hak etmiyor bile.
Philips neyse pioneer odur. -
arkadaşım kullanmadıysan karalama, en uyuz olduğum tipsin ya kullandın mı kullanmadın ne biliyosun o zaman bunun da çöp olduğunu -
Bende Pioneer SE-CL521-h var. 52.90tı aldım beş para etmez. 20 tl lik kulaklık al daha iyi. tiz fazla derinlik yok. 521-h için söyliyom fiyatını haketmeyen bir ürün. -
Şu an hala kullanıyorum bana en uzun dayanan kulaklığım oldu, genelde 6 ayda bozulurlar ancak bu 8 ay kadar gitti
50 lira civarı kulaklık bakan ve elektronik müzik dinleyen arkadaşlara tavsiye ederim, mid ve tizleri fazla kaliteli değil rock gibi müziklerde memnun kalmayabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingrid -- 3 Mart 2014; 21:20:22 > -
Bu kulakligi media marktan aldim. İphone 6s kulakliginin yaninda berbat kalitesi var. Asla almayin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok yanlış bir kulaklık almışsın :D ben de hepsiburada'dan alıp birine bedavaya vermek zorunda kalmıştım... ikinci el satmaya gönlüm razı olmamıştı o kadar kötü bir kulaklık. noluyor ya deyip forumda aratmıştım bir kişi daha bulmuştum aynı yorumu yapan. markaya bakıp ürün almak bazen böyle tehlikeli olabiliyor. yalnız o kulaklıkta bir sert bas sorunu var koss plug benzeri bir frekans dengesi var. gelişmiş eq ayarı varsa cihazında 100-500hz arasına aşırı düşürümler uygulayarak dinlenilebilir hale getirebilirsin, o boğuk tuhaf sesin sebebi o frekansların ağırlıklı olması yani. yine de eq düzeltmeli kullanılsa da kötü bir seçimdir. -
hepsiburada da yorumu yapan sen misin yoksa :D 6 ay zor dayanıyordu 3 senedir kullanıyorum falan bööle bi yorum var :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Alpcnobeso
hepsiburada da yorumu yapan sen misin yoksa :D 6 ay zor dayanıyordu 3 senedir kullanıyorum falan bööle bi yorum var :D
Yok usta ben degilim, onun uzerinden 50 tane kulaklik gecti :) -
Bende kulaklık bakıyordum öyle denk gelmişti yorum :) bende creative EP-630 da karar kıldım işte bakalım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cl522 aldım tamamen hayal kırıklığına uğradım. Bass çok düşük seviyede ve ses çok yüzeysel derinlik yok tiz ağırlıklı 30 liralık kulaklık gibi malzeme kaliteside vasat. Aralarında çok fark yoktur sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- media markt ödeme reddedildi
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- realme buds air 6 pro
- airpods orjinallik sorgulama
- en iyi kablolu kulaklık
- en iyi bluetooth kulaklık
- ikko active buds
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X