Bildirim
Pioneer SE-CL711 Kulakiçi Kulaklık
Stanley Trigger Action Termos Bardak, 0.47 lt : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Yokmu bilgisi olan? -
bu sabah aldım ses kalitesine ve rahatlığa odaklanılmış, koşu yapanlar rahatlıkla kullanabilir kulağı iyi kaplıyor, ses yalıtımı güzel, ufak bi eq ayarıyla eski sennheiser mx365 imden 2 kat daha güzel basslara sahip oldum 40tl ye alınabilecek en iyi kulaklıklardan -
Pioneer artık çöp kulaklıklar üretiyor. Verilen parayı hak etmiyor bile.
Philips neyse pioneer odur. -
arkadaşım kullanmadıysan karalama, en uyuz olduğum tipsin ya kullandın mı kullanmadın ne biliyosun o zaman bunun da çöp olduğunu -
Bende Pioneer SE-CL521-h var. 52.90tı aldım beş para etmez. 20 tl lik kulaklık al daha iyi. tiz fazla derinlik yok. 521-h için söyliyom fiyatını haketmeyen bir ürün. -
Şu an hala kullanıyorum bana en uzun dayanan kulaklığım oldu, genelde 6 ayda bozulurlar ancak bu 8 ay kadar gitti
50 lira civarı kulaklık bakan ve elektronik müzik dinleyen arkadaşlara tavsiye ederim, mid ve tizleri fazla kaliteli değil rock gibi müziklerde memnun kalmayabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingrid -- 3 Mart 2014; 21:20:22 > -
Bu kulakligi media marktan aldim. İphone 6s kulakliginin yaninda berbat kalitesi var. Asla almayin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok yanlış bir kulaklık almışsın :D ben de hepsiburada'dan alıp birine bedavaya vermek zorunda kalmıştım... ikinci el satmaya gönlüm razı olmamıştı o kadar kötü bir kulaklık. noluyor ya deyip forumda aratmıştım bir kişi daha bulmuştum aynı yorumu yapan. markaya bakıp ürün almak bazen böyle tehlikeli olabiliyor. yalnız o kulaklıkta bir sert bas sorunu var koss plug benzeri bir frekans dengesi var. gelişmiş eq ayarı varsa cihazında 100-500hz arasına aşırı düşürümler uygulayarak dinlenilebilir hale getirebilirsin, o boğuk tuhaf sesin sebebi o frekansların ağırlıklı olması yani. yine de eq düzeltmeli kullanılsa da kötü bir seçimdir. -
hepsiburada da yorumu yapan sen misin yoksa :D 6 ay zor dayanıyordu 3 senedir kullanıyorum falan bööle bi yorum var :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Alpcnobeso
hepsiburada da yorumu yapan sen misin yoksa :D 6 ay zor dayanıyordu 3 senedir kullanıyorum falan bööle bi yorum var :D
Yok usta ben degilim, onun uzerinden 50 tane kulaklik gecti :) -
Bende kulaklık bakıyordum öyle denk gelmişti yorum :) bende creative EP-630 da karar kıldım işte bakalım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cl522 aldım tamamen hayal kırıklığına uğradım. Bass çok düşük seviyede ve ses çok yüzeysel derinlik yok tiz ağırlıklı 30 liralık kulaklık gibi malzeme kaliteside vasat. Aralarında çok fark yoktur sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X