Şimdi Ara

PIONEER TS-S20 TS-6985

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ikisi arasında seçim yapamadım evime çok güzel ses alabiliceğim tesisat yapmak istiyorum.
    aklımda logitech z5500 var bi yanada hastalık olan sargı tamiri görmemiş 2 takım pioneer orjinal japon ts-6985 200watt ve 1 takım eski yazılı ts-s20 almayı düşünüyorum. tabi bunun yanınada ana ünite olarak pioneer seçimimi kullanmak istiyorum bide model verirseniz çok makbul olur. sizce hangisi logitech z5500mü pioneer mı?

• 6985 EFSANE!!!!
    1995 de aracima taktirmistim ama sanirim 96 da ithalati bitti diye hatirliyorum. Bir cok arkadasim alamamisti. Yani olduca eski. Dolayisiyla test etmenizi oneririm. Cunku arac hoparlorleri sicak soguk ve direk gunes isigina maruz kaldiklarindan genelde koruklerinden birakarak oluyorlar. Saglam bir bas geldiginde sonuc ne olacak bir bakin oncelikle. Saglamsa da kiymetini bilin.)
  • körük değişimini o kadar önemli görmüyorum çünkü bütün herkez değiştirmiş hemen hemen sizce bi özelliği varmıdır orjinal körüklerinin
  • Inanin o konuda bir deneyimim de olmadi, olani da tanimadim malesef. Birsey diyemiyecegim
  • arkadaşlar yardımcı olucak yokmu?
  • Z5500 den vazgeçme bende kullanıyorum çok memnunum.. 6985 devri bitti onlar çok eskidendi...bilgisayar sıstemı üzerinden randıman alamazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalipso55 -- 6 Ekim 2012; 12:36:15 >
  • Teşekkürler kalipso.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.