Şimdi Ara

PIONEER ve Wharfedale DX1HCP 5.1 tavsiye ve öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun arayışlar sonucu karar veremediğim sistemi almak istiyorum artık %50 müzik %40 film %10 playstation da kullanılmak üzere öncelikle avr de PIONEER VSX 921 de karar kıldım bu avr için Wharfedale DX1HCP 5.1 Speaker bu seti çok beğendim fakat satan veya kullanan birini bulamadım tavsiye edermisiniz ve fiyatı nedir eğer bulamazsam alternatif öneriniz ne olur destekleriniz için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experience1453 -- 13 Kasım 2012; 14:03:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: experience1453

Merhabalar ;

Uzun arayışlar sonucu karar veremediğim sistemi almak istiyorum artık %50 müzik %40 film %10 playstation da kullanılmak üzere öncelikle avr de PIONEER VSX 921 de karar kıldım bu avr için Wharfedale DX1HCP 5.1 Speaker bu seti çok beğendim fakat satan veya kullanan birini bulamadım tavsiye edermisiniz ve fiyatı nedir eğer bulamazsam alternatif öneriniz ne olur destekleriniz için şimdiden teşekkürler

Bursa Cdbank'ın elinde olabilir. Yakın zamanda aynı amfi için bir arkadaşıma almıştık. Arkadaşım çok memnun.www.hifial.com 'dan iletişim bilgilerine bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enerji78 -- 14 Kasım 2012; 7:01:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok teşekkürler.
  • eger pioneer vsx 920 istersen (yani 921 ile aynı ozellıkte fakat 1 onceki seri)1 senelik tir .1 sene daha garantisi war sana 700 liraya bırakırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jbl stage 1 ve 2 hakkında yorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.