Şimdi Ara

PIONEER VSX-D 510 ACİL YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

teknik olarak bir konuda acil yardıma ihtiyacım var ..küçük bir oturma odasında kullanmak üzere ikinci el bir Pioneer vsx-d 510 receiver edindim..fakat hiç bir türlü surround hoparlörlerden ses alamıyorum..netten kullanma klavuzunu da indirdim ancak bununla ilgili bilgi bulamadım.

kısaca bağlantı şeklim şu..optik çıkışlardan birine dvd yi ayarlayıp bağladım..dolby pro-logic tuşuna basarak önce test tone yaptım...test tone sırasında önler sağ-sol ve center +sub ses geliyor ancak surround hoparlörler bağlı olmasına rağmen hiç test bile etmiyor..surround none olarak görüyor..her türlü bağlantı şeklini denedim..son olarak optik bağlantıyı denedim sonuç aynı..

ne olur bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden çok teşekkür ederim..

• yok mu arkadaşlar bu aleti bilen yardımcı olabilecek kimse ?
  • kurulum menüsünden arka hoparlörleri açmanız gerekebilir
    speaker setup ile ilgili bölüme girin ve kontrol edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKREPmt.

kurulum menüsünden arka hoparlörleri açmanız gerekebilir
    speaker setup ile ilgili bölüme girin ve kontrol edin

çok teşekkür ederim inş.olur..deneyeceğim..tekrar sağolun.
  • bu arada bir sorum olacak eğer mazur görürseniz..hangi kaynaktan ses gelirse gelsin sanal olarak da olsa ben bunu 5.1 dinleyebilmeliyim değilmi bu a/v amfide ? yani ses kalitesini falan bir kenara bırakırsak örn; dvd player da mp3 dinlerken pro-logic konumda tüm front, rear center ve subtan ses alabilmeliyim bunda bir yanlışlık yok değilmi ? çünkü daha önce bunu başka amfide yapabiliyordum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinbkk -- 13 Nisan 2009; 17:12:03 >
  • sevgili aydın amfi kumandasını al önce receiver işlevlerini kumanda etmek için yeşil yada kırmızı renktedir recevier yazan tuşa bas sonras yön tuşlarından sol tuşuna bas her bastığınızda farklı bölümler çıkacak taki şu tarz alfabetik sıralama gelene kadar FS - CS - SS burdan speakerlar ve ebatlarına göre adlandırma söz konusudur .. F front yanındaki S small anlamına gelir bu ayarıda yaparken özellikle önler yani Front hoparlörlerinizin bas sürücüsü 12 den büyükse L yani large küçükse S small olarak secin center ve surroundlarda ise L - S seçeneğine ek olarak X işareti vardır ki bu da bu hoparlörüm yok anlamına gelir siz burdan bu kısmı yukarı tuşuna basarak faklı size uyan kombinasyona getirin düzelecektir ...

selamlar ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.