Şimdi Ara

PIONEERTS-A172C COMP NASIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sahin arabamın ön kapılarına koymak için PIONEERTS-A172C COMP ALMAYI DÜSÜNÜYOR ÇAP 17 CM KAPIYA OLURMU

Features PIONEERTS-A172C
    Maximum output power 220 W

Nominal output power 60 W

Frequency response 35 - 25.000 Hz

Sensitivity (1W/1m) 91 dB

Woofer size (cm) 17 cm

Woofer material Crystalline IMPP Cone woofer with Butyl rubber edge

Tweeter size (mm) 28,0 mm
    YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

• ŞAhinin ön kapilari 13 cm 132c modelini almak zorunda kalicaksin ayrica kullanicak anfin yoksa componete hiç girme direk hoparlörler al...

Yaw bu modelleri alicagina hertz dsk 165 türü yada jbl 6507 tibi bişeler alsan daha kaliteli olur...
  • Evet,orijinal yuvaya takılacaksa 13 cm olacak.Pioneer'ın komponentleri zaten amfisiz kullanıma uygun,132c'nin de 50 watt girişi var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elbruz

Evet,orijinal yuvaya takılacaksa 13 cm olacak.Pioneer'ın komponentleri zaten amfisiz kullanıma uygun,132c'nin de 50 watt girişi var.

50 rms gine teypin 2 kati güc istiyor oda teyp 22,5 rms çikiş başina;

*Hem ses olarak yarisi kadar ses alicaksin
    *Hemde kalite olarak bir şey anlamicaksin.
    *Son bi uyari daha hoparlör al daha kaliteli ses alicaksin...
  • Yarısı kadar ses almak yanlış bir tabir.Bu ayarda bir hoparlörlere ne verirsen onu alırsın.Ben de 80 wattlık Pioneer 6911'i teyp çıkışıyla kullanıyorum,benim için olmasa bile birçok kişi için fazla bile yüksek ve kaliteli ses veriyor.Tabii ki hoparlörün hakkını vermek başka,ama 40-50 wattlık hoparlör zaten amfiden ziyade teyple kullanım için üretilir.Örneğin 6972 ve 6901 40 watt girişli,şimdi piyasada 40 watt veren kaliteli ampli yok,zaten Pioneer'da da böyle bir cihaz yok.Sürekli son ses dinleyecek hali de yok insanın,50 watt ampliyi bağlarsın,sesi yarısına kadar açarsın,giden güç olur 10-15 watt.

Ama şu var,koaksiyel ile ben de daha iyi ses alacağı kanaatindeyim.Amfi yüzünden değil,komponentler mid-bas ağırlıklı ses verdiği için subwoofer ile ideal ikili oluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elbruz -- 6 Mart 2008; 1:25:16 >
  • PIONEERTS-A172C COMP almamında tekbir amacım var int aratırdım 250ytl üzerinde esk.media parlta ucuz oldugu için 140 ytl 10taksit

Arkadaşlar arabanda su tesisatlar baglı

PİONEER DEH P4650 MP3 çalar
    PİONEER modeli gmx 424 anfi 4kanaldır anfi 800waat 250rms
    PİONEER TS 6209 S 2 ADET HOPARLÖR
    Kenwood KFC-W3010 subwoofer

SUBWOOFER İLE 2 HOPARLÖR ARKA BAGLI ÖN KAPILARADA PIONEERTS-A172C COMP UCUZ OLDUGU İÇİN ALMAYI DÜSÜNMÜŞTÜM
    YANİ OLMAZ DİYORSUNUZ javascript:void(AddText(''))
    javascript:void(AddText(''))

• Bu ampliye bağlanacaksa olur,bu ampli 250 watt değil,4 ohm'da 4*30 watt rms veriyor,yani pek güçlü değil.Bu komponente tam olur.
  • quote:

Bu ampliye bağlanacaksa olur,bu ampli 250 watt değil,4 ohm'da 4*30 watt rms veriyor,yani pek güçlü değil.Bu komponente tam olur.

Component'e olur ama sub için pek verimli olmaz.Çünkü köprüde 60 watt rms çok az bir rakam.O sub 150 rms civarı birşeydi tam performanslı çalmaz.
  • Evet,bu ampli sub besleyemez,bunu gelecek iki komponente ve arka hoparlörlere takıp,sub için de JBL 60.2'yi köprü bağlarsa o zaman bişeye benzer,bu ampli köprüde 160 watt veriyor,tam hoparlörün istediğini verir.
  • quote:

Evet,bu ampli sub besleyemez,bunu gelecek iki komponente ve arka hoparlörlere takıp,sub için de JBL 60.2'yi köprü bağlarsa o zaman bişeye benzer,bu ampli köprüde 160 watt veriyor,tam hoparlörün istediğini verir.

Jbl 60.2 4 ohm'da 120 watt rms veriyor köprüde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.