selam arkadaşlar arabanın üzerinde gelen orjinal clarion 4x50 watt lık kaset çalar mevcut. ben arabaya bi fm tranmitter ve mp3 player alarak müzik sorununu çözmek istiyorum. http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26198&productid=otayttsa6904i arkaya 2 tane bunda yani 400 wattlık komponent bağlamak istiyorum. 1- benim kaset çalar 4x50 olduğu için bi problem çıkarır mı ? 2- istediğim kaliteli sesi alabilir miyim? (şimdikinden daha iyi bi ses..) 3- amfi olmadan direk + - uçları bağlasam veya bağlatsam çalışır mı??
o hoparlörle orj. teybin çıkışını çok zorlarsın, çünkü o hoparlörler amfiler için imal edilmişlerdir. High input girişleri olan bir amfi almanız gerekiyor.(teyp hoparlör çıkışlarına direk bağlanabilen amfiler)
hocam o amfiler ne kadar? birde benim direk bağlayabileceğiim bi kaç örnek komponent yazar mısın??
Ayrica bir alt yazi geçiğim dediğin ürünler hoparlör... Componet tiz-bass crossrover 3 parçadan olusur. Direk teype yada anfiye bağlanip kullanilir. Crossrovera ihtiyac kalmaz..
Şimdik o hoparlörler Anfisiz kullanilmaz. Ucuz anfi dersen Edison 404a 604 804a gibi modeller işine yarar. Hatta bu hoparlörlerden bir takim daha al koy anfile sorun çikarmaz. Anfi değiğim ürünler 140 ile 200 ytl arasi dukkandan dukkana değşişir.
Ama illaha anfiye gerek yok der isen; pioneer ts-a6911 ts-a6901 ts-a6962 gibi...
quote:
Orjinalden alıntı: gokhan2
Ayrica bir alt yazi geçiğim dediğin ürünler hoparlör... Componet tiz-bass crossrover 3 parçadan olusur. Direk teype yada anfiye bağlanip kullanilir. Crossrovera ihtiyac kalmaz..
Şimdik o hoparlörler Anfisiz kullanilmaz. Ucuz anfi dersen Edison 404a 604 804a gibi modeller işine yarar. Hatta bu hoparlörlerden bir takim daha al koy anfile sorun çikarmaz. Anfi değiğim ürünler 140 ile 200 ytl arasi dukkandan dukkana değşişir.
quote:
Ama illaha anfiye gerek yok der isen; pioneer ts-a6911 ts-a6901 ts-a6962 gibi...
Olabilir seside güzel olur. Birde yeni çikan bir seri varmiş onlari bulsam onlardan bir iki model önericem. Ama bu ürünün ses güzeldir. KAlitede seni yari yolda birakmaz ses konusundada....
tamam o ürüne de bakayım fiyat ve performans karşılaştırarak ona göre bi karar veririm...
quote:
Olabilir seside güzel olur. Birde yeni çikan bir seri varmiş onlari bulsam onlardan bir iki model önericem. Ama bu ürünün ses güzeldir. KAlitede seni yari yolda birakmaz ses konusundada....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme