Şimdi Ara

PIP Özellikli led tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim için bir tv de olmazsa olmaz özellik PIP özelliği olmasıdır. Çünkü alıştım evdeki tv de büyük ekranda PC ile ilgilenirken küçük ekranda tv nin çalışmasına.
    TV yi değiştirmeyi düşünüyorum ancak baktığımda pip özelliğine pek rastlayamadım ( oysa bütün tv lerde standart özellik olması gerekiğitini düşünüyorum)
    Tuner özelliği olarak değilde harici olarak taktığımız cihazları gösterecek PIP özellikli 40" yada 42" led tv tavsiyelerinizi alabilirmiyim.

• arkadaşım sen lcd le ve plazmalarda bunu kolay kolay bulamazsın genelde pap özelliği var ama oda iki kanalı aynı anda göstermez sadece farklı girişlerdekini gösterir.kolay kolay olmaz dedim çünkü tv nin ömrünü azaltır ayrıcana tv nin ekranında iz bırakma ihtimali oldukça artar evet güzel özellik ama bence biraz riskli.
  • Şu anda beko 106 LCD var aceleyle aldım pek fazla bilgimde yoktu ama onda PIP var.
    Yani ana ekranda PC ile çalışırken küçük ekranda scarttan girişli TV seyrediyorum gerekirse yer değiştiriyorum tv seyrederken mesela indirme yapıyorsam onu küçük ekranda takip edebiliyorum gayet güzel oluyor.
    PIP olmayan bir tv'ye alışmak zor olur
    Sanırım Vestelde PIP varmış
    Aşağıdaki linkte arkadaş anlatmış
    http://www.emrekiyakoglu.com/?p=647
  • senin dediğin pap özelliği yani farklı girişlerdeki farklı görüntüleri veriyor mesela hdmı ve scarta bişey bağladın ikisini gösteriyor ama pip olsaydı kablolu abonesisin diyelim ana ekranda kanal d izlerken küçük bir kutuda da star izleyebiliyorsun bu özelliği lcd lerde bulmak kolay değil ama pap özelliği sonylarda oluyor ama model veremiyecem hangilerinde var bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbm333

senin dediğin pap özelliği yani farklı girişlerdeki farklı görüntüleri veriyor mesela hdmı ve scarta bişey bağladın ikisini gösteriyor ama pip olsaydı kablolu abonesisin diyelim ana ekranda kanal d izlerken küçük bir kutuda da star izleyebiliyorsun bu özelliği lcd lerde bulmak kolay değil ama pap özelliği sonylarda oluyor ama model veremiyecem hangilerinde var bilemiyorum.

Zaten bende harici olarak taktığımız 2 ayrı yayın kaynağını (PC ve Uydu) aynı anda ekranda görmek istiyorum (zaten şimdiki beko lcd tv de bunu yapıyorum) tv yayını olması şart değil zaten tv yi uydu cihazı ile seyrediyorum
  • ben bunu dediğim gibi sony de gördüm ama modelleri bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunterbey

Benim için bir tv de olmazsa olmaz özellik PIP özelliği olmasıdır. Çünkü alıştım evdeki tv de büyük ekranda PC ile ilgilenirken küçük ekranda tv nin çalışmasına.
    TV yi değiştirmeyi düşünüyorum ancak baktığımda pip özelliğine pek rastlayamadım ( oysa bütün tv lerde standart özellik olması gerekiğitini düşünüyorum)
    Tuner özelliği olarak değilde harici olarak taktığımız cihazları gösterecek PIP özellikli 40" yada 42" led tv tavsiyelerinizi alabilirmiyim.

Bende PIP özellikle tv istiyorum.Biz plazma aldık 5 ay önce panasonic neo plazma 42st50e. Smart tv. 3d. Bilgisayarı bağlıyoruz bazen özellikle msn de akrabalarla konuşurken çok iyi oluyor. Ama ben aynı anda iki güzel dizi oluyor , aynı anda ikisini takip etmek için PIP özellikli bir tv daha diğer odaya almayı düşünüyorum. Ekranı parlamasın istiyorum. Sharp ın bir modelinde parlamıyordu mat tı ekran. PIP varsa ondan almak istiyorum. Yoksa da uydu cihazından hallolabilir mi ? Hangi uydu cihazında bu program varsa ondan alalım istiyorum. Bilgisi olanlar ?

• Samsung 6340 7000 8000 bunlarda pıp ozelliği var
  • pip özelliği son çıkan samsung f8000 çift tünerli 3d li televizyonda var herhalde,philips 8007 almaya niyetliydim f8000 i görmeden almayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -REMANIA-

Samsung 6340 7000 8000 bunlarda pıp ozelliği var

Sağol kardeş cevap için
  • ARKADAŞLAR

PIP - POP - PAT - PAP bu 4 özelliğin olduğu LED TV yada Plazma TV farketmez bir marka model önerir misiniz ? Elinde olupta 2.el satmak isteyen varsa alabilirim, tabi bu 4 özellik olmak şartıyla.
  • Panasonic ust modellerinde var diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostu@mynet.com

Panasonic ust modellerinde var diye biliyorum

Cevap için teşekkürler. Panasonic sitesine baktım, sadece PIP olarak var. PAP - POP - PAT hepsi olsun istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

quote:

Cevap için teşekkürler. Panasonic sitesine baktım, sadece PIP olarak var. PAP - POP - PAT hepsi olsun istiyorum.

Bulursaniz oyle bir tv banada haber verin lütfen

• Pip in ne olduğunu biliyorum da diğerleri nedir, açıklayan olursa sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

Pip in ne olduğunu biliyorum da diğerleri nedir, açıklayan olursa sevinirim.

pip (picture in picture) tam ekrandaki goruntu uzerine, kucuk ekran acar.
    pap (picture and picture) yanyana ayni veya farkli boyutta, ekrani ikiye boler.(double window da deniyor)
    pop (picture out-of picture) ekranda bir goruntu varken, diger kaynaklari bir pencere acarak tarar.
    (program search isine yarar.)
    pat : Picture and Text
    yani, multi window olarak geçiyor ve teletex ekranı ile video ekranını ayırıyor, genellikle panasonic tv lerde bulunur.

* * * ** *
    Çok bildiğimden değil, açıklamaları yine Forum Donanım dan 17 Kasım 2006 tarihindeki " [Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri] » Televizyonlar » PİP...POP...PAT.??? topiğinden " sulokal " ve " onbes " in açıklamalarından kopyaladım.

Reklamlarda kumandadan tek tek kanallara bakmaktansa, kumandadan PIP tusuna basıp, aynı anda 16 kanala bakılabilir.

Next in uydu cihazı 16 kanal gösteriyormuş öyle diyor özelliklerinde, birde bu PIP - POP - PAP - PAT özellikli TV olursa, bir yanda bilgisayarda çalışırken bir yandan dizi seyredilebilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

quote:

Bulursaniz oyle bir tv banada haber verin lütfen

Peki. Haber vereceğim. Bu TV de varmış ama Türkiyede yok bu televizyon = HITACHI marka 37LD8500 ve 37LD8550

Inspre the Next.

Bir ALINTI daha yine Forum Donanım dan = PV600'ün hem pv60'tan hem pv70'ten üstün özellikleri PİP, POP, PAT, PAP, SD Kart desteği ve hoparlör sistemi. Benim fikrim şu ki;
    G10 panelin G9 panelden siyah renk dışında bir farkı olduğunu düşünmüyorum, yani teknolojik bir yenilik olduğunu zannetmiyorum. Eğer olsa idi bu mutlaka fiyatına yansırdı, tabi benim değerlendirmemdir bu. Kazık yeme olayına gelince sevgili mussa, yukarıda bahsettiğim + özellikler senin televizyonunun fiyat farkını oluşturuyor ve yine bence bu fiyat farkına değen özellikler. Dolayısı ile böyle düşünceleri bırak, televizyonunun keyfini sür

Eskiden tüplü tv lerde bile varmış örnek= Grundig LENARO 70 SX PIP VD ST (70 Ekran) Televizyon

• Seg tüplü tv de bile var benim.uydu alıcım da sansui sabit diskli olanindan.hep kayit yap hemde diger kanalı izle. Samsung tv lerde cift tuner var.harici tuner bağlar siniz, vestel dede cifte ekran var

• bende ki Samsung tv de pip var açtığım da bi ekran çıkıyor laptopu hdmi ile bağlıyorum ne yazık ki küçük ekran da göstermiyor galiba sadece uydu yayınları izleniyor
  • 120 cm veya ustu hangi modelde vardır pıp?? yıllar önce vardı cok memnundum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.