Şimdi Ara

Pipistrella vs Shaitan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• yorumu size kalmış...

• Tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Tebrikler
    tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellSinG_AlucarD

tebrikler

Alıntıları Göster
    saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellSinG_AlucarD

tebrikler

Alıntıları Göster
    hocam 87 bile olmussun, hll valla nicke bayıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evo8645

hocam 87 bile olmussun, hll valla nicke bayıldım

Alıntıları Göster
    tbrklr
  • quote:

Orijinalden alıntı: KlepSo

tbrklr

Alıntıları Göster
    İtem patlakmı ıktı
  • valla görünüşe bakılırsa süper charın var tbrik ederimm ..! baarılarının devamını dilerim..1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßy:No:Name

valla görünüşe bakılırsa süper charın var tbrik ederimm ..! baarılarının devamını dilerim..1
    Tebrikler
    darısı yüksewk lvl charı olan ve olucak olan arkadaşların başına
  • quote:

Orijinalden alıntı: pun13her

Tebrikler
    darısı yüksewk lvl charı olan ve olucak olan arkadaşların başına

Alıntıları Göster
    tebrikler de ben itemin ne iteminin çıktığını merak ettim. ne çıktı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

İtem patlakmı ıktı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Aras Topuz

İtem patlakmı ıktı

item patlak ama umrumda deilki isterse hiç çıkmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: azgınazman

quote:

Orjinalden alıntı: Aras Topuz

İtem patlakmı ıktı

item patlak ama umrumda deilki isterse hiç çıkmasın

Alıntıları Göster
    Tebrikler. Ayrıca konuyla hiç alakası yok ama söylemeden geçemeyecem. 2. resimde arkada sağdaki kurtun ismi dikkatimi çekti. Buraya yazmak istemiyorum siz bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Tebrikler. Ayrıca konuyla hiç alakası yok ama söylemeden geçemeyecem. 2. resimde arkada sağdaki kurtun ismi dikkatimi çekti. Buraya yazmak istemiyorum siz bakın.

Alıntıları Göster
    tebrikler hem 87 ıcın hemde saytan ıcın bıde nıe saytnadan az kutu cıkıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

Oyunada sıçradı ya nedir bu

• quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

Oyunada sıçradı ya nedir bu

Alıntıları Göster
    bu nedir.Arkadasım sen o adamı hiç uyarmadın mı birde onunla aynı partidesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kysis -- 2 Haziran 2008; 14:15:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kysis

bu nedir.Arkadasım sen o adamı hiç uyarmadın mı birde onunla aynı partidesin

Alıntıları Göster
    uyardım adam yabancı bilgisizlik ve Türkler hakkındaki ön tapkiden dolayı bilmeden yazılmış yakında kendi cebimden para verip tavşan alıcam yeni ona.serverımızdaki 15 yaş altı veya manevi olarak düşük yaşta olan insanlarımızın adımızı çıkarmak için ellerinden geleni yapması buna etken olan şeylerden biri

• quote:

uyardım adam yabancı bilgisizlik ve Türkler hakkındaki ön tapkiden dolayı bilmeden yazılmış yakında kendi cebimden para verip tavşan alıcam yeni ona.serverımızdaki 15 yaş altı veya manevi olarak düşük yaşta olan insanlarımızın adımızı çıkarmak için ellerinden geleni yapması buna etken olan şeylerden biri

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: azgınazman

ben bile bu adama 100silk almaya razıyım rezillik daha dogrusu cahillik

• quote:

Orijinalden alıntı: Kysis

quote:

ben bile bu adama 100silk almaya razıyım rezillik daha dogrusu cahillik

Alıntıları Göster
    aslında çok iyi biri hiç bi Türkle muhabbeti olmadıından sadece küfür yediindn durmadan oda aynı şekilde tepki veriodu bnm yanımda bi çok kez Türklere genel olarak küfür etti ama artık bunu yapmıo ben konuştm insan gibi Gerçek bi Türk gibi adam şuan bnmle kanki gibi ve genel olarak küfür etmeyi kesti.bir çok yabancı arkadaşım aslında Türkler iyi ama oyundakiler adınızı çıkarıo diolar.para dilenip vermeyinca ana avrat düz gidenler sadece küfür etmeyi bilenler bizi yere batıranlar

• quote:

aslında çok iyi biri hiç bi Türkle muhabbeti olmadıından sadece küfür yediindn durmadan oda aynı şekilde tepki veriodu bnm yanımda bi çok kez Türklere genel olarak küfür etti ama artık bunu yapmıo ben konuştm insan gibi Gerçek bi Türk gibi adam şuan bnmle kanki gibi ve genel olarak küfür etmeyi kesti.bir çok yabancı arkadaşım aslında Türkler iyi ama oyundakiler adınızı çıkarıo diolar.para dilenip vermeyinca ana avrat düz gidenler sadece küfür etmeyi bilenler bizi yere batıranlar

Alıntıları Göster
    quote:

veletler,5k pls ciler

• Tebrikler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.