arkadaşlar bildiğiniz veya bilmediğiniz gibi ben sakaryada yaşıyorum.sapanca gölüne pirana balıkları atmışlar.insanların etini yemiş olabilirlerbirde bu pirana balıkları 2 çeşit=otçul ve etçil.etçil atmışlar.
bilmeyenlerinize söylüyorum,sapanca sakaryada.
quote:
Orijinalden alıntı: g_g_gizem_g_g
bilmeyenlerinize söylüyorum,sapanca sakaryada.
yA tırsmaa gerenk yok arkidişim,bis türküs bilion bise ne ratyasyon ne aids ne pirene bilmem ne vız gelir tırıs gider kralına klark çekeriz biz
quote:
Orijinalden alıntı: Neo_1
yA tırsmaa gerenk yok arkidişim,bis türküs bilion bise ne ratyasyon ne aids ne pirene bilmem ne vız gelir tırıs gider kralına klark çekeriz biz
Alıntıları Göster
Ben çok küçükkene Sapanca Gölü'ne girmiştim epey.Öle yani,girmiştim işte.
quote:
Alıntıları Göster
bende sakaryada okuyorum suanda sakaryada yim.yerel basinda yazdigina gore bu hayvanlar soguk suda yasayamazmis bi ayaz yaptimi bi tane bile kalmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Rekuroy
bende sakaryada okuyorum suanda sakaryada yim.yerel basinda yazdigina gore bu hayvanlar soguk suda yasayamazmis bi ayaz yaptimi bi tane bile kalmaz
ben de sakaryadayım hatta sapancada gizemcim yok öyle bişey bence tasalanma
varsa da tedbirini alırlar
quote:
Orijinalden alıntı: O.Bora
quote:
Orjinalden alıntı: samplus
Piranalar insan yemez
Alıntıları Göster
sen piranamısın yoksa?
quote:
Orjinalden alıntı: enTURKteynment
quote:
Piranalar insan yemez
quote:
Orijinalden alıntı: _Artist_B@B@_
sen piranamısın yoksa?
quote:
Orjinalden alıntı: enTURKteynment
quote:
Piranalar insan yemez
Alıntıları Göster
Arkadaşlar piranalar insan yemez yahu biraz araştırın bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: samplus
Alıntıları Göster
2 pirananın size yapacagı en büyük kötülük bir yerinizden agızına sıgabilecek kadar et koparmak istemesidir ...
bir insanı bir kaç sn de yemesi için en az 200-300 pirana lazımdır ...
quote:
Orijinalden alıntı: samplus
Alıntıları Göster
quote:
Ya usta ne yer peki bu hayvancağızlar?Bugüne kadar yedikleri neydi?Yerlileri insan kategorisine koymadıınız için mi insan yemez bu balıklar diyosunus?Balık bu,yediinin insan mı androit mi olduunu nerden bilsin,oxfortta eğitim almış mıdır bunlar?Yoksa bunlar da bizim gibi yökzedemidirler?Bak o zaman normal karşılarım işte,yök bu ,boru deil..Ne diyodum ben?konu neydi?pardon..
quote:
quote:
Ya usta ne yer peki bu hayvancağızlar?Bugüne kadar yedikleri neydi?Yerlileri insan kategorisine koymadıınız için mi insan yemez bu balıklar diyosunus?Balık bu,yediinin insan mı androit mi olduunu nerden bilsin,oxfortta eğitim almış mıdır bunlar?Yoksa bunlar da bizim gibi yökzedemidirler?Bak o zaman normal karşılarım işte,yök bu ,boru deil..Ne diyodum ben?konu neydi?pardon..
hımmm.Piranalar bu videoya göre insan yemiyolar gerçekten
Ya da arkadaş insan yemiyo derken pirananın bügüne kadar yediklerine insan değiller demek istedi heralde
quote:
Orijinalden alıntı: ASIRI_YAKISIKLI
hımmm.Piranalar bu videoya göre insan yemiyolar gerçekten
Ya da arkadaş insan yemiyo derken pirananın bügüne kadar yediklerine insan değiller demek istedi heralde
Alıntıları Göster
yahu balığın aklından ne olacak ..... ne anlar hayvancağızlar ... acıktımı bulduğunu yer onlar ...
quote:
Orijinalden alıntı: Emre!
yahu balığın aklından ne olacak ..... ne anlar hayvancağızlar ... acıktımı bulduğunu yer onlar ...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: aposoft
Bence de..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: aposoft
Bence de..
Alıntıları Göster
bende sapanca da yaşıyorum. bu pirhana muhabbetinden sonra gittik yüzdük hiç bişe olmadı valla. ama balık tutarken sanki ilginç bişeyler oluyor oltaya onu bi anlyamadım??