Şimdi Ara

Piranha ActiveHD Q Type

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lameradan pek anlamıyorum ama bunu tavsiye edermisiniz HD olması bu cihazı bana cazip hale getirdi...

Piranha ActiveHD Q Type Kamera

Genel Özellikler

• 12.0 Megapiksel fotoğraf çekme çözünürlüğü
    • High Definition HD 1080P 30fps video çekim
    • 3.0 İnç TFT LCD ekran
    • Şarjlı kullanım
    • Uzaktan kumanda
    • LED Flash aydınlatma
    • Türkçe menü dili desteği
    • Ses kayıt cihazı olarak kullanılabilme
    • 8 GB SD/ MMC/ SDHC Hafıza kartı desteği
    • 128 MB Dahili hafıza (90 MB Sistem harici kalan alan)
    • Televizyona bağlantı (HDMI veya AV)
    • Çektiğiniz fotoğrafları yazıcınızdan direkt olarak çıkartabilme (DPS)
    • 1/2.5” CMOS 5.0 Megapiksel hardware çözünürlük
    • F/3.2, f=7.5 mm lens
    • H.264 (MOV) Video formatı
    • QVGA (30fps), WVGA (30fps), 720P (30fps), 1080P (30fps) çekim
    • JPEG Fotoğraf formatı (1/3/5/12MP)
    • 4X Dijital zoom (Max. 8X)
    • Beyazlık dengesi ayarı(Auto/ Sunny/ Cloudy/ Tungsten/ Flourescent)
    • EV ayarı (-2.0~+2.0)
    • Renk efektleri (Auto color/ B&W/ Sephia)
    • Süre ayarlı resim çekebilme
    • Makro çekim yapabilme (Yakın plan)
    • Date stamp efekti (Tarih ekleme)
    • HDMI Portu (HDMI Kablo paket içinden çıkmaktadır.)
    • USB 2.0 Veri transfer hızı
    Taşınabilir disk olarak kullanılabilme (Hafıza kartına da ulaşılabilir.)
    • Li-Ion pil ile şarjlı kullanım (1100 mAH)
    • 41x68x111 mm boyutlar ve 227 gram ağırlık

Piranha ActiveHD Q Type

• en azından bir kişi de olsa bir yorum yapsa iyi olacak.

yaramaz alma felan deyin bişey deyin işte yaa

yada idare eder al deyin....
  • Arkadaşım burası çok fazla uğranan bir bölüm değil Yarım saatte cevap alman biraz zor. Bana sorarsan bunu alacağını git Sony ya da Samsung ya da Canon gibi bir markanın alt modellerini al. Bu tür makinalar verimsizdir ve çabuk bozulur.Sözde 1080 diyor ama ben hiç sanmıyorum. Mediamarkt'ta vardı galiba akşam gidersem bir incelerim.
  • tşk ederim inceledikten sonra yazarsan sevinirim..
  • Burası gayet yoğun bir bölüm. İlgisizliğin sebebi bu tür ürün ve konularının içeriğidir. Örneğin konunuza baktım yanıtlamaktan üşenerek geri çıktım. Durumu şöyle izah edeyim: Bunu alacağına şunu al denemez kullanım ve beklentilerinizle orantılı seçim yapmalısınız. Ürün sözde 1080P değildir elbette ama 1080P görüntü alabilmek marifet de değildir. Ürünün sensör özellikleri ve diğer önemli detayları göz önüne alındığında (ki optik zoom yok görünüyor) cep telefonunuzdan HD video çekebildiğinizi düşünün, öyle bir şey.

Eğer ciddi anlamda video kamera almayı düşünüyorsanız Samsung da değil; bütçenize uygun Canon, Panasonic, Sony alın.
  • bu cihaz amatör kullanıcının işine yaramazmı diyorsunuz.
  • ben de bu cihazdan almayı düşünüyorum. Amacım tamamen hatıra amaçlı çocuklarımı falan çekeceğim. Sizce bu yeterli olmazmı....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahniz

ben de bu cihazdan almayı düşünüyorum. Amacım tamamen hatıra amaçlı çocuklarımı falan çekeceğim. Sizce bu yeterli olmazmı....

Bu cihaz tam amatör kullanıcılara göre.

TIKLAYIN

Yukarıdaki linkteki incelemeyi okudum. Bende bu kamerayı düşünüyordum. Okuduktan sonra kesinlikle almam gerektiğini düşünüyorum. Daha iyisi bu fiyata yok zaten. Aşağıdaki linkte ise 1 dakikalık çekilmiş örnek videosunu izleyin, full Hd dir.

http://r a p i dshare.com/files/276725363/FILE0001.MOV (aradaki boşlukarı kaldırın.)

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hildita -- 10 Ekim 2009; 10:15:44 >

• Video indirilemiyor...
  • piranha yı seçmekle hatanın ilkini yaptın sakın alarak 2.sini yapma. kamera piranhanın işi değil. parana yazık etme
  • ney piranha'nın işi ki zaten. uzmanlaştığı alanı sorsan kimse net bişey diyemez, önüne ne gelirse üreten bir firma gibi duruyor, zamanında webcam alarak hata yapmıştım.
  • Hd falan değil bu kamera.
  • Arada konuya bakıyordum ve kamerayı inceleme fırsatım oldu. bir gün boyunca yanımızda taşıdık ve hemen her ışıkta foto ve video çekimi yaptık. öncelikle yazılan özellikler çok şişirilmiş aynı özelliklere ait bir sony yada eşdeğer kameralar daha iyi tabiki. çekimler gündüz oldukça iyi çıkmış 1080 olmasada iyi ışıkta tatmin edecek çekim yapıyor. sorun zaten ışığı kaybettikçe başlıyor :) ve gece olduğunda kamerayı kılıfına kaldırıyorsunuz . diğer emsallerinin fiyatına bakınca bunun 300tl civarında gezmesi bence makul. fiyatına göre alınabilecek bir ürün bence. ben gündüz çekim yapacağım diyen biri gönül rahatlığıyla alsın.
  • ARkadaşlar bu ürünün diğer ürünlerin çekim kaliteriyle karşılaştıramazmıyız ..Örnek video ver resimler yok mu ? Fiyat ve performans olarak çok ideal duruyor bu kamera..Şimdiden teşekkürler...
  • Uzak durmakta fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.