Şimdi Ara

PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
652
Cevap
2
Favori
84.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    - upscale yapıyor mu yapıyorsa kalitesi nasıl
    - divx hd formatındaki dizi ve filmleri seyredebilirmiyiz.
  • quote:

- upscale yapıyor mu yapıyorsa kalitesi nasıl

yapıyor. kalitesini kendim görmedim gören arkadaşlar güzel demişler.

quote:

- divx hd formatındaki dizi ve filmleri seyredebilirmiyiz.

800*600 maks desteklediği çözünürlük bunun üstündeki çözünürlükleri oynatmıyor.
  • bende 2 adet aldım arkadaşlar oldukça menunum altyazı sorununu da arkadaşların yapmış olduğu fw ile çözdüm saolsunlar..

2gb memsticke atıorum divxleri tak seyret..müthiş bi özellik..bu fiyata.bedava
  • slm arkadaşlar bende dün aldım beklediğimden daha iyi gerçekten güzel bir alet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1c9e0m7 -- 15 Eylül 2007; 11:02:58 >
  • Korktuğum başıma geldi. Aleti 5. gününde hiç bir CD veya DVD medyayı artık okumuyor. DVD sürücüsünde arıza var sanırım. İşçiliğin berbat olduğunu söylemiştim. USB'den external DVD drive deneyeceğim bakalım görecek mi? Ayrıca kendi DVD sürücüsünü söküp başka bir tane takmayı deneyeceğim.
  • valla sadece usb bellegi var diye almak istiyorum ama 5.gun sonunda elimde kalmasın ya.
  • arkadaşlar,
    altyazıyı eski vestel 4500 lerdeki gibi manuel secmek mümkün değil demişsiniz, subtitile tuşu ile ayarlanıyor demişsiniz,
    görüntü dosyası ile altyazı dosyasının adının birebir aynı olması gerekiyor mu??
    eğer öyle ise benim DVD lere yazılı 900 adelik divx, xvid vs.. film arşivinin yarısı patlar!

GErçekten böyle ise bu modeli aklımdan diğer özelliklerini incelemeden silicem, cevaplarınız lütfenn..

not: şu an vestel 6500 kullanıyorum, usb çıkışı olmaması ve altyazı küçüklüğü hariç memnunum(bu modelin alytazısı için fiirmwire bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 16 Eylül 2007; 19:25:31 >
  • Forumu takip edin bütün sorulara cevap bulursunuz
    quote:

Orjinalden alıntı: gimmeluck

arkadaşlar,
    altyazıyı eski vestel 4500 lerdeki gibi manuel secmek mümkün değil demişsiniz, subtitile tuşu ile ayarlanıyor demişsiniz,
    görüntü dosyası ile altyazı dosyasının adının birebir aynı olması gerekiyor mu??
    eğer öyle ise benim DVD lere yazılı 900 adelik divx, xvid vs.. film arşivinin yarısı patlar!

GErçekten böyle ise bu modeli aklımdan diğer özelliklerini incelemeden silicem, cevaplarınız lütfenn..

not: şu an vestel 6500 kullanıyorum, usb çıkışı olmaması ve altyazı küçüklüğü hariç memnunum(bu modelin alytazısı için fiirmwire bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gimmeluck

arkadaşlar,

Altyazının adı eğer film ile aynı ise otomatik açıyor.
    Değilse manuel olarak bir alt yazı seçip filmi açtığınızda altyazı film ile sorunsuz çalışıyor.

Sevgi & Saygılarım ile..
  • Arkadaşlar Piranha Aqua X modelinden geçen hafta bende aldım 1 haftadır kullanıyorum.İlk izlenimlerim sırasıyla şöyle

1-Almak isteyenlere Aqua X modelini tavsiye ederim görünüm olarak diğer modellerden daha hoş duruyor
    2-Alt yazı porblemini bende yaşadım hatta çok rahatsız oldum diyebilirim çünkü tv nin dibine yaklaşman gerekiyor okuyabilmek için fakat bu sorunuda metebe arkadaşın eklediğihttp://rapid_share.com/files/35013054/Piranha_Aqua_X_Type_by_MeTePe_beta3-_er_eveli.zip.html fw dosyası ile bu sorunuda düzeltmiş oldum alt yazi rengi sabit beyaz ama uzaktan çok rahat okunabiliyor renk o kadarda sorun değil beyazda iş görüyor
    3-Usb girişinin kapağı dandik sanki elinde kalıcak gibi,1 Gb flash diski taktım sorunsuz film ve m3 çalıştırdı
    4-cd haznesi biraz ucuza kaçmış ama o kadarda abanıcak değiliz sonuçta cd yerleştiriyorsun nazikçe
    5-taktığım dvd içerisinde 6 farklı klasörde divx formatındaki filimleri sorunsuz çalıştırdı (Daha ne isteyimki amaç film izlemek)
    Sonuç olarak bu paraya bu özelliklerde bence alınabilir bir cihazdır Toshibada buna yakın usb modeli gördüm 150 ytl bence sırf toshiba diye 2 kat fiyatta verilmez.Alt yazıyla ilgili verilen dosyayı flsah dike veya cd ye yazdırıp direk takıldığında kendisi otomatik olarak flash ekranına geçiyor ve yükleme için sizden onay bekliyor evet dedikten sonra 2 dakika içerisinde yüklemeyi yapıyor yalnız dikkat edilecek bir husus yazılım yüklemesi yapılırken bende flash wirte - error peşpeşe yanıp sönen mesaj veriyordu sonuna kadar bekledim ve başarıyla yüklendi.Eğer error yazısını görüpte kapatırsanız cihazın flashını yakabilirsiniz buna dikkat edilsin.

Alıcaklara tavsiye ederim.

• http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd93347 arkadaşlar bu hdd yi almayı düşünüyorum 3.5" adaptörü varmış bir sorun olmaz dimi yani çalıştırır piranha?
  • bu son çıkan verisyona da yazılım atılabiliyor mu? harici HDD mide bağlaya biliyorsam... cebimden fazla para çıkmasın aklımda karışmasın alayım gitsin diyorum...
    ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thall -- 24 Eylül 2007; 10:26:16 >
  • Arkadaşlar bende 4 Gün önce aldım. Yalnız benim bir sorunum var USB girişi biraz sorunlu Flash Bellek Yerine tam oturmuyor . Sanki derinliği az gibi . bu sorunu nasil düzeltebilirim. Saygılarımla
  • al bi sorun daha tam almak üzereyken
    quote:

Orjinalden alıntı: mehmettr

Arkadaşlar bende 4 Gün önce aldım. Yalnız benim bir sorunum var USB girişi biraz sorunlu Flash Bellek Yerine tam oturmuyor . Sanki derinliği az gibi . bu sorunu nasil düzeltebilirim. Saygılarımla
  • bencede güsel ama alanlar bi yorum yazsa...
  • son arayüz değişimden sonra boardda değişiklik yok değil mi?
    önceki yazılımlar atılabiliyor mu?
  • Piranha Aqua X type için yeni bir firmware dosyası.Altyazılar eskisine nazaran %25 daha büyük,beyaz ve gölgeli

link kaldırılmıştır.
    Kırgınlık duyulduğu için. Forumdaki son yazımdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi japonyalıhasan -- 25 Eylül 2007; 17:00:10 >
  • Kardeş, sen mi yaptın bu firmware dosyasını? Bu dosyayı lütfen, olası cihaz gümlemesinde kabloyla cihazı hayata döndürebilecek ehil kişiler yüklesin. Acemiler kesinlikle yüklemesin benden uyarması. Bu arkadaş forumda 1 günlük geçmişi olan birisi, demek istediğim güven meselesi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 25 Eylül 2007; 1:42:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: selodonanımhaber

Kardeş, sen mi yaptın bu firmware dosyasını? Bu dosyayı lütfen, olası cihaz gümlemesinde kabloyla cihazı hayata döndürebilecek ehil kişiler yüklesin. Acemiler kesinlikle yüklemesin benden uyarması. Bu arkadaş forumda 1 günlük geçmişi olan birisi, demek istediğim güven meselesi..

http://rapid_share.com/files/35013054/Piranha_Aqua_X_Type_by_MeTePe_beta3-_er_eveli.zip.html bu dosyayı yükledim ve alt yazı boyutu belirgin bir şekilde büyüdü 5 mt uzaklıktan rahatlıkla okunabiliyor.Şuana kadar yaşadığım sorunuda paylaşayım sizlerle,6 divx dosyasını dvd ye kayıt ettim ayrı ayrı klasör olarak hergün 1 film izledim 5. filmde filmin yarısında takıldı kaldı ileri gitmedi dvd yi çıkardığımda takılan bölgenin yanmış olduğunu gördüm bilgisayarda dvd hiç okunmadı,buda beni biraz düşündürdü açıkçası, usb girişinden şikayetçi olan arkadaş vardı bende öyle bir sorun olmadığı çok rahat takılıp çıkartılabiliyor usb yuvasına belgi yuva ağzı tam oturmadıysa yerine kasaya takılma yapabilir diye düşünüyorum bunun dışında cihazdan çok memnunum eğer aynı sorun bir daha yaşanmazssa tabiyki.

• Emeğe saygılı olmak lazım çalışmaların için teşekkürler ben bugün deneyeceğim ancak şu anda MeTePe'nin yazılımı yüklü sizin yazılımın farkları neler altyazı daha mı büyük altyazı renk değişimi varmı bunlar da olabildiyse süper bir iş çıkmış demektir.. Bütün arkadaşların desteğini ve çalışmalarını bekliyoruz
    quote:

Orjinalden alıntı: japonyalıhasan

quote:

Kardeş, sen mi yaptın bu firmware dosyasını? Bu dosyayı lütfen, olası cihaz
    gümlemesinde kabloyla cihazı hayata döndürebilecek ehil kişiler yüklesin. Acemiler
    kesinlikle yüklemesin benden uyarması. Bu arkadaş forumda 1 günlük geçmişi olan
    birisi, demek istediğim güven meselesi..

Forumda 1 günlük olmak bilgisiz ya da bir şeyden anlamamak anlamına gelmez.
    Ama şu anlamda haklı olabilirsin bel ki ESS çipli cihazlarda orjinal firmware bile
    yüklenirken gümleme şansı vardır.

Kimse yüklemek mecburiyetinde değildir.

İsteyen riski de göze alarak yapar firmware dosyasını yüklemeyi.
    Kimseyi sorumlu tutamaz.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.