Şimdi Ara

PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
652
Cevap
2
Favori
84.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-4-10-40-50-100-200-500 GB hiç farketmez
    quote:

Orjinalden alıntı: emrahkoroglu

arkadaşlar bu aleti almaya karar verdim forumu okuyunca yalnız aklıma takılan bir soru vaar
    2 gblık usb belleğime film atınca izleyebilirmiyim.
  • PİRANHA 55ytl

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba arkadaşlar 55ytl nerden aldığım konusunda çok pm aldım...

Bari buradan iletişim bilgilerini vereyim.
    Hazır dolar kuru düşük giderken almak isteyen tüm dostlarımız yararlansın.

Firma Adı ve Adresi MAHMUTOĞULLARI KOLL.ŞTİ.
    Tomruk Sk. Tomruk Çıkmazı Santral Han No:56/7
    EMİNÖNÜ - İSTANBUL
    FİRMA YETKİLİSİ ALİ MAHMUTOĞLU
    Telefon (0212) 513 96 70 -71
    Faks (0212) 511 37 01
  • çok süper fiyat kaçırmayın derim.www.torrenturk.com dan filmleri indiriyorum.atıyorum flash belleğe canavar canavar filmleri izliyorum.tabi bu sitede 1 gün önce yayınlanan tv dizileri de yayınlanıyor.geçenlerde kaçırdığım diziyi flash belleğe attım.annem şaşırdı bu dizi dün değilmiydi diye.görüntü kalitesi receiverinkiyle aynıydı.ne de olsa DVB tv kartıyla kaydediliyor.PC de film tat vermiyordu.
  • arkadaşlar hepsiburadadan sipariş verdim aleti yalnız okuduğuma göre alt yazı küçükmüş onu metepenin yazılımını yüklemek gerekiyormuş. bunu nasıl yapabilirim birde bana gelen yeni arayüzlü mü? metepeninki işe yarar mı?
  • Bu cihazı kullanan arkadaşlar sizden bir ricam olucak lütfen yardımcı olursanız çok minnettar kalırım bu cihazı ben alıcam ama kafamda bir soru var acaba son yazılımı yükleyen divx film izlerken acaba altyazıyla birlikte resmini çekebilirmisiniz lütfen çok merak ediyorum altyazı boyutunu büyüklüğünü rengini falan sırf divx film için alıcamda cihazı benim için çok önemli bu altyazı konusu dört gözle bekliyorum arkadaşlarım
  • herkese slm!
    konunun ortasından dalmış gibi olcak ama kullanan arkadaslara birşey sorcam! bende 1 hafta once bu cihazdan aldım özellikleri görünümü falan herseyi cok güzel ama benimkinde bir sorun var sanırım.usb girişinden film izlemeye calıştığımda takılmalar oluyor aynı filmi cd den izlediğimde olmuyor usb de toshibanın 1 gb lık u3 özellikli flash belleğini kullanıyorum.baska bir flash bellekle deneme fırsatım olmadı ama sorunun flashbellekden kaynaklandığını sanmıyorum birde cd den izlediğim filmlerde bazı sahnelerde takılmalar oluyor örneğin akmakta olan su, dere vs. sahnelerinde takılıyor iki ayrı filmdede oldu bu.
    sizdede boyle birşey oldumu? sizce sorunun kaynağı nedir
  • benim gördüğüm bir olay var.eğer ağaçlı sahneler olursa takılmalar oluyor.yaprakların hareketlerinden mi oluyor ne anlamadım.
  • bu ürünü izmirde nerde buluruz

bide bu güncellemeleri nasıl yapıyonuz bu iş için kendi kablosu mu var
  • flash belleğe güncelleme dosyasını atman yeterli...
  • bende mi alsam napsam fiyat çok uygun...
  • arkadaşlar bende bu pirhana x type dan almayı dusunuyorum.yanlız bı sorum war.forum sitelerinden indirdiğimiz mp4 formatlı fılmlerı ızleyebılırmıyız? mb ı 300-400 cıvarında olanları avi ler değill???
  • mp4 çalışmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atorbaci

mp4 çalışmaz.

Net ten 5 adet mp4 indirdim 3 tanesini açtı 2 sini açmadı ilginç...
  • Display tuşuna basınca hangi tür sıkıştırma kullanıldığı yazıyor.mp4 gibi görünen dosya bazen farklı olabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost11

bu ürünü izmirde nerde buluruz

bide bu güncellemeleri nasıl yapıyonuz bu iş için kendi kablosu mu var

piranhayı İzmir'de kemeraltında nt sırasındaki katlı otopark altındaki dükkanlardan birinde satılıyordu.
  • Arkadaslar Merhaba,

Yaklasik 10 gun once Piranha Aqua X type divx player aldim, hepsiburada.com dan, cok memnundum ta ki dune kadar. Kumandadaki setup dugmesine bastigimda kitlendi, alet uzerindeki kapatma butonuna basarak kapattim. Tekrar actigimda goruntu gitmisti, acilirken ses geliyo fakat, tv ekranina karincali bir goruntu geliyor, siyah beyaz. Piranha yazisi falan cikmiyor, kablolari kontrol ettim sorun yok, playerin arkasindan skart girisinden goruntu almayi denedim onda siyah beyaz ekran dahi cikmadi.

Bu sorunu nasil cozebilirim, istanbulda olsam servise verecegim ama ankarada oturuyorum?
  • makianayı çalıştırır çalıştırmaz kumandadan default tuşuna basmayı dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atorbaci

makianayı çalıştırır çalıştırmaz kumandadan default tuşuna basmayı dene.

cok tesekkur ederim, sorun cozuldu. Neden boyle bir sorun olustu acaba?
  • nedeni senin tv'nin HD destekli olmayışı.HD modu seçmişsen ekran görüntülenemez.ve karıncalı görüntü çıkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sensoz

Arkadaslar Merhaba,

Yaklasik 10 gun once Piranha Aqua X type divx player aldim, hepsiburada.com dan, cok memnundum ta ki dune kadar. Kumandadaki setup dugmesine bastigimda kitlendi, alet uzerindeki kapatma butonuna basarak kapattim. Tekrar actigimda goruntu gitmisti, acilirken ses geliyo fakat, tv ekranina karincali bir goruntu geliyor, siyah beyaz. Piranha yazisi falan cikmiyor, kablolari kontrol ettim sorun yok, playerin arkasindan skart girisinden goruntu almayi denedim onda siyah beyaz ekran dahi cikmadi.

Bu sorunu nasil cozebilirim, istanbulda olsam servise verecegim ama ankarada oturuyorum?

aynısı benim de başıma gelmişti ben de default a basarak çözmüştüm buraya da yazdıydım hatta...babam film mi ne izlemek istemiş cd yi ters koymuş ona bağladım ben yani ondan sonra karıncalı görüntü gelmişti çünkü...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.