bugün bende hepsiburada dan sipariş verdim umarım iyi çıkar,aklımda bazı sorular var şimdi bu alet normal bi dvd yada divx koyduğumuzda hd seçer isek görüntünün çözünürlüğünü arttırıyormu(hd tv ye bağlı şekilde)bide dvdye bi hdrip film koyduk diyelim oynatırmı acaba.
quote:
Orjinalden alıntı: cherokee035
quote:
Orjinalden alıntı: atorbaci
mp4 çalışmaz.
Net ten 5 adet mp4 indirdim 3 tanesini açtı 2 sini açmadı ilginç...
H.264 dosyalarını kesinlikle oynatamıyor. Nero digital dosyalarını oynatıyor. Fakat nero digital videosu H.264 AVC codecli ise yine oynatamıyor.
zaten H.264 formatı listesinde yok.onun için bu alacak kişiler ne destekldiğini görerek alsın.ama bence filmle ilgili çoğu media sorunsuz oytnatılıyor.ürün gerçekten film izlerim diyenler için güzel.aksesuar olarak dursun diyecekseniz almayın.çok fiyakalı durmuyor.
Benim piranha x type da bazı filmlerde ileri geri sarma fonksiyonu çalışmıyor. Time ile filmi ileri de alamıyorum. Yani başladı mı sonuna kadar izlemelisin. Filmin usb de veya dvdr de olması sonucu değiştirmiyor. Bu sorunu yaşayan var mı benden başka. Acep nedendir?
arkadaşlar merhaba ben de bitane aldım ama bir problemim var flash bellekten müzik dinliyorum bir parça çalıp duruyor diğer parçaya geçmiyor. kumandadan repeatle denedim yine olmadı. yardımcı olabilirmisiniz.
biliyorsun parça yukarı aşağı tuşuyla indiğinde otomatik olarak çalıyor.sen onunla kalmayıp play tuşuyla çalıştırdığında repeat menuleri aktifleşecek.yani herhangi bir sorun yok makinanda.sen yukarı aşağı ile seçtiğinde parça çalmaya başlıyor aslında o önizleme yapıyor.
Arkadaşlar cihazım servisten hafta başında geldi şuan bir sorun yok çalışıyor.USB ile flaş yazılımını tekrar yükledim alt yazi büyüdü.Arkadaşın sorusuna şöyle cevap vereyim time tuşuna basıp filmin başlangıç ve bitiş zamanı aralığındaki herhangi bir süreyi girip ortadaki ok yazan tuşa bastığında hızlı bir şekilde yazılan süreye gidiyor
quote:
Orjinalden alıntı: ferther
Benim piranha x type da bazı filmlerde ileri geri sarma fonksiyonu çalışmıyor. Time ile filmi ileri de alamıyorum. Yani başladı mı sonuna kadar izlemelisin. Filmin usb de veya dvdr de olması sonucu değiştirmiyor. Bu sorunu yaşayan var mı benden başka. Acep nedendir?
Benim alette time fonksiyonu bazı filmlerde hiç işe yaramıyor. Yani time tuşuna basınca süre gireceğimiz yer çıkmıyor. İleri geri sarma da yok. Codec ile ilgilidir, film seçiyor alet diye düşünüyordum, o da değilmiş. Servisten geleli daha 1 hafta oluyor. Tekrar yollamak istemiyorum. Böyle idare edecez artık.
quote:
Orjinalden alıntı: ferther
Benim alette time fonksiyonu bazı filmlerde hiç işe yaramıyor. Yani time tuşuna basınca süre gireceğimiz yer çıkmıyor. İleri geri sarma da yok. Codec ile ilgilidir, film seçiyor alet diye düşünüyordum, o da değilmiş. Servisten geleli daha 1 hafta oluyor. Tekrar yollamak istemiyorum. Böyle idare edecez artık.
O SENİN MAKİNANIN BOZUK OLMASIYLA ALAKALI DEĞİL İÇİNİ RAHAT TUT.BAZI FİLMLERDE OLUYOR.NEDENİNİ TAM OLARAK BİLMİYORUM AMA KAYIT YAPILIRKEN KISITLAMA GETİRİLMİŞ OLABİLİR.
Arkadaslar
Gorunen o ki, altyazı boyutları içn yayınlanan firmware guncellemesi X-TYPE için gayet iyi çalışıyor. Benim merak ettiğim birileri bu güncellemeyi Z-TYPE ' da denedimi ??
veya Z-TYPE için bi güncelleme yapmak isteyen var mı ?
Aleti cumartesi günü Taksim'deki Megavizyon'dan aldım ve USB 2.0GB kingston bellek ile divx izliyorum, aslında izleyemiyorum çünkü altyazılar inanılmaz küçük, işin garibi aletin setup'unda basit bir font ayarı bile yok.
Divxlerin içine altyazı gömerek başarılı sonuçlar elde ediyorum ama bu seferde inanılmaz vakit kaybı oluyor. (decoding, encoding...), ayrıca değişik altyazı formatlarında font-size'ı büyüterek denemeler yaptım, başarısız.
Bugün firmaya bir email gonderdim, cevabını beklerken forumu buldum. X-Type için sorun çözülmüş, peki ya Z-TYPE ??
Cevabınızı bekliyoum. ayrıca bu güncellemeye uygulayan arkadaşlara soruyorum, uzun cümlelerde ekran dışına taşmalar oluyor mu ??
Herkese iyi bayramlar. ALP
Hayır olmuyor
quote:
Orjinalden alıntı: asbr
Arkadaslar
Gorunen o ki, altyazı boyutları içn yayınlanan firmware guncellemesi X-TYPE için gayet iyi çalışıyor. Benim merak ettiğim birileri bu güncellemeyi Z-TYPE ' da denedimi ??
veya Z-TYPE için bi güncelleme yapmak isteyen var mı ?
Aleti cumartesi günü Taksim'deki Megavizyon'dan aldım ve USB 2.0GB kingston bellek ile divx izliyorum, aslında izleyemiyorum çünkü altyazılar inanılmaz küçük, işin garibi aletin setup'unda basit bir font ayarı bile yok.
Divxlerin içine altyazı gömerek başarılı sonuçlar elde ediyorum ama bu seferde inanılmaz vakit kaybı oluyor. (decoding, encoding...), ayrıca değişik altyazı formatlarında font-size'ı büyüterek denemeler yaptım, başarısız.
Bugün firmaya bir email gonderdim, cevabını beklerken forumu buldum. X-Type için sorun çözülmüş, peki ya Z-TYPE ??
Cevabınızı bekliyoum. ayrıca bu güncellemeye uygulayan arkadaşlara soruyorum, uzun cümlelerde ekran dışına taşmalar oluyor mu ??
Herkese iyi bayramlar. ALP
galiba farklı mimariye sahip cihazlar X ile Z type ondan olmuyordur.bence bunu ilk deneyen sakın olma.cihaz yanabilir.
ARKADAŞLAR BENİM ALDIĞIM CİHAZIN KLAVUZ KİTABINDA USB AYARLARI SAYFASI EKSİK BİRİ BANA KLAVUZUN USB AYARLARI BÖLÜMÜNÜ GÖDEREBİLİRMİ? O BÖLÜMÜN FOTOĞRAFINI DA ÇEKEBİLİRSİNİZ TEŞEKKÜRLER
Arkadaşlar ben de dün akşam Ankara CEPA alışveriş merkezindeki D&R'dan 69ytl'ye taksitle X type divx player'ımı almış bulunuyorum. Akşam cihazı taktım ve ilk etapta içinden çıkan kablonun videoyu aktarmadığını gördüm. uydu reciever'ının kablosu ile idare ettik. Nedense s-video çıkışı ile sadece siyah-beyaz görüntü alabildim. Menülerde bazı seçenekler (örn video ayarları) kapalıydı, ayar yapılamaz durumdalar yani. Bu neden olabilir?
Altyazılara gelince büyük ve okunaklılar, sanırım bu cihaz yeni bir fw ile geldi. Kendi kitapçığında bahsettiği bazı menü seçeneklerini bulamadım bile. Altyazı ayarlarında renk vs değişikliklerini yaptım ama olmadı. Bunlar haricinde cihaz iyi görünüyor. Isınma vb gibi testleri bu akşam yapacağım.
Bence biri iade etmiş ve etmeden önce de fw yi yüklemiş. Yani sen iade edilmiş bir ürün almışsın gibi geldi bana.
arkadaşlar bende 2 gün önce aldım. İlk önce orjinal fw kullandım altyazı uaklıgı dışında hiç problem yaşamadım. Metepe kardeşin fw yukledim ve alt yazı problemindende kurtuldum şimdi çok güzel oldu. Bütün forumu okudum bende wd 120 usb hdd var. tek kablo takartakmaz gördü ve kullanıyorum ilk başta endişem vardı ekstra elektirk takmak gerekecek diye ama gerekmedi çok sevindim. 1 gb da toshiba flash bellek var oda hiç problem çıkarmadı. MMC kartım yok hiç denemedim ama sanırım oda çalışacaktır.
En azından bu ürünlerden olan varsa diye bilgi vermek istedim .
WESTERN DIGITAL 120GB 2.5" PASSPORT USB TAŞINABİLİR DİSK WDXMS1200TE
TOSHIBA 1GB USB 2.0 MEMORY
hayırlı olsun. MMC card değil SD card okuyabiliyor.
arkadaşlar.. beni nasıl bir dertten kurtardığınız anlatamam! haftalardır sevgilime alacağım divx player'ı araştırıyordum! internette ve her tür direkt satış mağazasında her şeye baktım! kafam çok karışıktı!.. sevgilimin doğumgünün bile geçirdim maalesef ama yarın çok acilen bu üründen ben de satın almaya gidiyorum! günlerdir bu ürünü inceliyordum ama minton'la karşılaştırıp kararsız kalıyordum. şimdi kesin kararlıyım!gecenin 3'ünde açık mağaza olsa gidip alacağım..
fakat çok acele olarak bir konuda yardımınıza ihtiyacım var! z type ile x type arasında fiyat açısından çok fark var! z type 49ytl! x type ise 65ytl! her ikisini de alabilirim fakat kart okuyucu işimize yaramayacak pek! bizim için usb port yeterli! z type ile x type'ın başka farkı var mı? çipleri aynı mı? yoksa farklı mı? Metepe' nin yaptığı güncellemeleri z type'da kullanmak mümkün mü? eğer değilse altyazılar ciddi problem olacak gibi! ama eğer x type'ı kullanırken yaptığınız herşeyi ben de z type'da yapabileceksem 15ytl fark vermenin anlamı yok..
bir diğer önemli sorun.. aynı klasör içindeki bir görüntü ve bir altyazı dosyalarının isimleri tamamen aynı değil!:( manuel seçim ile alt yazı eklenebiliyo mu? sanırım evet demişsiniz?
ankara'da haftalardır direkt satış mağazasından ve advantage kart'a taksit yapabilen bir mağazadan almak istememe rağmen bulamadığım için internetten vade farklı ve kargo bekleyerek üstelik daha pahalıya almak üzereyken beni CEPA D&R konusunda uyandıran bekirdur'a ve tabi ki forumun vazgeçilmezi ve tüm sorunların çözücüsü METEPE' ye çok içten teşekkürler!!!
şimdiden z type - x type ayrımında yol gösteren herkese teşekkürler!
z ype alma fw desteği henuz yok.
manuel seçim ile alt yazı eklenebiliyo mu?demişsin.evet önce altyazıyı seç sonra filmi.dosya adları aynıysa seçmeye gerek olmuyor.