Şimdi Ara

PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
652
Cevap
2
Favori
84.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler atorbacı!!!:) arkadaşlar teşekkürlerin en büyüğü benden size! gerçekten harika bir iş çıkarıyorsunuz burada! benim gibi takıntılı bir insanı bir çok düşünce kirliliğinden arındırdınız nihayet! AQUA X TYPE almaya karar verdım bu durumda ve az sonra D&R'a gidiyorum. arkadaşlar fiyatlar dediğim gibi..
    X type: 65YTL
    Z type: 49YTL
    kartlara 4 taksit falan yapılıyor. D&R'ın internet sitesinden de almak mümkün.

Allah çiplerinizin FW'lerine zeval vermesin

• arkadaşlar bir düzeltme yapayım.. azönce verdiğim fiyatlar D&R internet satış fiyatlarıymış. mağazadaki fiyatlar bir garip!
    Z type: 77YTL
    X type: 69YTL

yani kart okuyucusu olmayan model nedense deaha üst modelden daha yüksek fiyatta satılıyor. ve internet sitesindekinin 28YTL fazlasına!... şaka gibi.. ben mağazadan 69YTL'ye X type alıyorum.

Bonus'a 12, Advantage'a 8 taksit yapılıyormuş mağazada..

ilgilenenlere...
  • Ben internetten bir sipariş daha verdim.. Nasıl olsa kargo bedava.. dükkana gitmeye gerek yok
  • tamamdır arkadaşlar, ben doğru test etmemişim. ayrıca ürünün kullanılmamış olduğu paketlemesinden vs çok aşikar idi. dvd oynatırken altyazılar normal görünüyormuş. divx oynatınca yazılar ufaldı. ben de şimdi f/w'ı indirdim yüklemeye çalışacağım. Bu arada usb ve sd girişlerini denedim sorun yok. Bu ürünü alacak arkadaşlar ufak tefek şeyleri göz ardı etmek durumunda kalabilir ki çok önemli değil bence. Örneğin benim ürünüm ile gelen rgb kablosunda bir temassızlık var, başka kablo kullanmak zorunda kaldım. Ayrıca s-video'dan bağladığımda görüntü siyah beyaz geldi. Bunlar önemli şeyler değil.

Metepe! Teşekkür ederim emeklerin için ben fw'nin kodlarına henüz bakamadım, bakarsam bişeyler çıkarabilirmiyim bilmiyorum ama sence başka ne gibi güzellikler yapılabilir bu alete?
  • ARKADAŞLAR AZÖNCE D&R'DAN ÜRÜNÜ ALDIM GELDİM AMA ADVANTAGE'A DEDIKLERI GIBI 8 TAKSIT YAPAMADILAR VE 4 TAKSITLE ALMAK ZORUNDA KALDIM! ALIRKEN BEKIRDUR'UN YASADIKLARINI YASAMAMAK ICIN PAKETI ORADA ACTIRIP HERSEYINE BAKTIM! ICINDEN CIKAN SARI-BEYAZ-KIRMIZI KABLOLARDAN ANLAMIYORUM!TV'YE NASIL TAKILACAGI COK ASIKAR TABIKI AMA DVD PLAYER'IN ARKASINDAKI GIRISLERIN HANGISINE NE TAKLACAGIMI BILMIYORUM! TARIF EDEBILECEK VEYA FOTOĞRAFINI ÇEKİP GONDEREBILECEK OLAN VAR MI? YOKSA GIDIP SCART KABLO MU ALAYIM?

AYRICA MAALESEF ELIMDEKI LOST DIZI BOLUMLERINI ATTIGIM BIR DVD'YI TAKTIM! ILK KLASORDEKI DOSYAYI HIC ACMADI. 2.KLASORDEKI GORUNTUYU VE ALTYAZIYI KENDISI GORDU VE GUYA ACTI AMA EN FAZLA 2 SANIYE CALISIP TAKILIYOR! ÇEKTİĞİM DVD'LERDE Mİ SORUN VAR? YOKSA ALETIN HUYU MU BU? DVD'DE FAZLA KLASOR OLDUGU (11KLASOR) ICIN OLABILIRMI?

S-VIDEO KABLOSU BULDUM BIR TANE VE ONUNLA BAĞLADIM VE AYNEN BEKIRDUR GIBI BENDE SIYAH BEYAZ ALDIM GORUNTUYU. KABLONUN KALITESIZLIGINDEN DOLAYI SORUN YAŞAMIŞ OLABİLİR MİYİM? EĞER CİHAZDA SORUN VARDIR DIYORSANIZ HEMEN GIDIP DEĞİŞECEĞİM! GEREKIRSE MINTON 1304 ALMAYI DUSUNEBILIRM.HEDIYE OLACAK BU URUN YAHU!YRNA KDR COZMELIYIM BU ISI..

YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM!
    HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER!:)
    EMRE

• Merhaba ben 2 hafta önce type x aldım ve 3 gün dayanabildim usb den takılma yapıyor çok fazla yazılar çok küçük metepe nin yazılımı ile büyüyor ama ben yapmadım çünkü geri iade ettim
  • yahu üstadlarım bana bir akıl verin lütfen çünkü çıldıracağım! malum bugün akşamüstü saatlerinde gidip PIRANHA AQUA X TYPE aldım geldim ve birkaç saattir makineyle boğuşuyorum! öncelikle o sarı-beyaz-kırmızı kablolarla bağlantı sağlayamadım ama tabi bu benim beceriksizliğimden kaynaklanıyor. s-video kablosuyla bağlayınca siyah beyaz görüntü var,ses yok! sonunda scart kablo ile tam verim aldım fakat nedense taktığım cdlerin neredeyse hiçbirini çalıştırmadı! Elimde farklı insanların, farklı makinalarda, farklı marka cd ve dvdlere yazdığı birçok divx var fakat 1-2 tane hariç hiçbirini çalıştıramadı! bazen dvd'yi okuyor, içindeki klasörleri gösteriyor fakat dosyayı oynatmaya çalışınca takılıp kalıyor ve kendine gelmiyor! cihazı açıp kapatınca bu sefer aynı diski tanımıyor bile! disk yok diyor.

özellikle çalıştırmaya çalıştığım divx videosu; geçen haftalarda özele çekitğim, Maxell marka DVD+R' ye kaydettiğim dvd'ler benim için çok önemli ama açmıyor. DVD'de 11 klasör var. her bir klasörde bir görüntü ve bir altyazı dosyası var ve isimler aynı! bu dosyalar meşhur Lost dizisinin bölümlerini içeriyor!
    size açamadığım bir bölümün dosya adını vs. uzantılarıyla veriyorum..belki uzantıda veya dosyada sorun vardır? 01Lost_-_1x13_-_Hearts_And_Minds.HDTV.lol.[www.the-realworld.de]
    01Lost_-_1x13_-_Hearts_And_Minds.HDTV.lol.[www.the-realworld.de].srt

dosyalar bundan ibaret! böyle ikişerli soya içeren 11 klasör var. bazen intro gösteriyor fakat dosyayı tam ekrana oynatmaya çalışınca sorun çıkıyor. yukarıda verdiğim dosyayı aynen bir usb bellek ile denedim, sorunsuz açtı. Verbatim marka normal cd'ye yazdım, bilinmeyen disk dedi.. bahsettiğim DVD her tür bilgisayarda çok rahat okunuyor çünkü hiç kullanılmadı ve çiziksiz!

lütfen yardım edin!sorun bende mi, cd'lerde mi yoksa cihazda mı? eğer başka DVD'ye kaydedip daha iyi sonuç alacaksam ona da razıyım. ama eğer hep böyleyse gidip ürünü geri vermek ve mümkünse minton 1304 ile değiştirmek istiyorum! fikir ve yorumlarınızı bekliyorum! çok acele çünkü bunu hediye aldım ve sorunu hemen çözmeliyim..

saygılarımla..
    Emre

• Sarı görüntü kablosudur video çıkışına bağlayın (video out) kırmızı ses çıkışıdır R veya L olabilir ters taksanızda önemi yoktur. Bunu FR ye takın Beyaz olan ses kablosunu FL ye takın S kablosunun renksiz göstermesi muhtemelen cihazın çıkışının RGB olarak ayarlanmasından veya NTSC çıkış yapptığındandır. Sorun olarak gözükmüyor. Cihaza taktığınız kabloların diğer uçlarını aynı renkte olan TV girişine takın eğer Tv niz mono ise kırmızı kabloyu kullanmayın. Kayıt yaptığınız filmlerde eğer isimler çok uzunsa cihaz göstermiyor birde alt yazı 130 kb dan büyükse.
    quote:

Orjinalden alıntı: leylekovic

yahu üstadlarım bana bir akıl verin lütfen çünkü çıldıracağım! malum bugün akşamüstü saatlerinde gidip PIRANHA AQUA X TYPE aldım geldim ve birkaç saattir makineyle boğuşuyorum! öncelikle o sarı-beyaz-kırmızı kablolarla bağlantı sağlayamadım ama tabi bu benim beceriksizliğimden kaynaklanıyor. s-video kablosuyla bağlayınca siyah beyaz görüntü var,ses yok! sonunda scart kablo ile tam verim aldım fakat nedense taktığım cdlerin neredeyse hiçbirini çalıştırmadı! Elimde farklı insanların, farklı makinalarda, farklı marka cd ve dvdlere yazdığı birçok divx var fakat 1-2 tane hariç hiçbirini çalıştıramadı! bazen dvd'yi okuyor, içindeki klasörleri gösteriyor fakat dosyayı oynatmaya çalışınca takılıp kalıyor ve kendine gelmiyor! cihazı açıp kapatınca bu sefer aynı diski tanımıyor bile! disk yok diyor.

özellikle çalıştırmaya çalıştığım divx videosu; geçen haftalarda özele çekitğim, Maxell marka DVD+R' ye kaydettiğim dvd'ler benim için çok önemli ama açmıyor. DVD'de 11 klasör var. her bir klasörde bir görüntü ve bir altyazı dosyası var ve isimler aynı! bu dosyalar meşhur Lost dizisinin bölümlerini içeriyor!
    size açamadığım bir bölümün dosya adını vs. uzantılarıyla veriyorum..belki uzantıda veya dosyada sorun vardır? 01Lost_-_1x13_-_Hearts_And_Minds.HDTV.lol.[www.the-realworld.de]

dosyalar bundan ibaret! böyle ikişerli soya içeren 11 klasör var. bazen intro gösteriyor fakat dosyayı tam ekrana oynatmaya çalışınca sorun çıkıyor. yukarıda verdiğim dosyayı aynen bir usb bellek ile denedim, sorunsuz açtı. Verbatim marka normal cd'ye yazdım, bilinmeyen disk dedi.. bahsettiğim DVD her tür bilgisayarda çok rahat okunuyor çünkü hiç kullanılmadı ve çiziksiz!

lütfen yardım edin!sorun bende mi, cd'lerde mi yoksa cihazda mı? eğer başka DVD'ye kaydedip daha iyi sonuç alacaksam ona da razıyım. ama eğer hep böyleyse gidip ürünü geri vermek ve mümkünse minton 1304 ile değiştirmek istiyorum! fikir ve yorumlarınızı bekliyorum! çok acele çünkü bunu hediye aldım ve sorunu hemen çözmeliyim..

saygılarımla..
    Emre

• Ürün çok kaliteli acele karar vermeyin (Mekanik olarak değil tabi) USB de sorunsuz nadir cihazlardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: leylekovic

yahu üstadlarım bana bir akıl verin lütfen çünkü çıldıracağım! malum bugün akşamüstü saatlerinde gidip PIRANHA AQUA X TYPE aldım geldim ve birkaç saattir makineyle boğuşuyorum! öncelikle o sarı-beyaz-kırmızı kablolarla bağlantı sağlayamadım ama tabi bu benim beceriksizliğimden kaynaklanıyor. s-video kablosuyla bağlayınca siyah beyaz görüntü var,ses yok! sonunda scart kablo ile tam verim aldım fakat nedense taktığım cdlerin neredeyse hiçbirini çalıştırmadı! Elimde farklı insanların, farklı makinalarda, farklı marka cd ve dvdlere yazdığı birçok divx var fakat 1-2 tane hariç hiçbirini çalıştıramadı! bazen dvd'yi okuyor, içindeki klasörleri gösteriyor fakat dosyayı oynatmaya çalışınca takılıp kalıyor ve kendine gelmiyor! cihazı açıp kapatınca bu sefer aynı diski tanımıyor bile! disk yok diyor.

saygılarımla..
    Emre

leylekovic veya emre arkadaım çok uzun yazmışsın.lost dizisini ben de indirdim gerçi daha sezon 1 deyim. 14üncü bölüme kadar izledim.izlediğim format Xvid formatı ama dosya uzantı ismi .avi.bu nedenle verdiğin dosya uzantısı
    "01Lost_-_1x13_-_Hearts_And_Minds.HDTV.lol.[www.the-realworld.de]" belirsiz.bunu cihazdan öğrenmek için display tuşuna basarak anlayabilirsin.
    01Lost_-_1x13_-_Hearts_And_Minds.HDTV.lol.[www.the-realworld.de].str olan format onun altyazısıdır. ayrıca sen HDTV için olan kayıtları indirmişsin bunun açmamasının bir kaç nedeni olabilir.ya TV HDTV değildir.yahut HDTV destekleyen TV olmasına rağmen bu cihazın desteklediği bir divx veya Xvid formatı vs. değildir.İnşallah anlatabilmişimdir.

• bu arada sana tavsiyem avatarımda bulunan siteden divx leri indirmenizi konu dışı öneririm.bu aleti aldık beri yaklaşık 100 GB divx; dvd;xvid formatında film indirdim bu aygıt sayesinde USB external hdd den filmlerimi izliyorum.dvd ye attığım da oldu.

lost için altyazılarıyla birlikte sezon 1 için 24 bölümün indirme dosyasını yazıyorum.8,5 gb yer lazım.
    LOST
  • Arkadaşlar Philips 5980 ile X Type Arasında Ne Gibi Farklılıklar Var?
  • eywallah.. altyazı dosyasını biliyorum evet ama goruntu dosyasının uzantısını ben de anlamadım. avi. gözüküyor divx player'da. işin ilginç yanı player'ın gündüz açmadığı birçok cd'yi azönce açmış olması. ve azonce dosya adıyla verdiğim bölüm dahil izlenebiliyor. demek ki player'ın eşref saatine denk gelmek lazım:) mesel şu ki; izlediğim tv geçici olarak kullandığım ve epey eski tv. hd desteklemediğini tahmin ediyorum. ama lost'un bölümleri zaten elimde 3 sezon ve altyazılarıyla hazır. arkadaşlardan aldım. diğer divx dvdlerini açmaması, açtığında da içindeki 4-5 dosyadan birini oynatıp diğerlerini oynatmaması ilginç değil mi?

tam değiştirmeye karar vermişken şimdi cihaz kendini biraz kurtarmış gibi gözüktüğünden kararsız kaldım. mümkünse yarın gidip D&R'da kendi cdlerimi ve dvdlerimi deneyeceğim minton 1303/04'te! çalıştırırsa onu kapıp geleceğim. o modelin performansıyla ilgili bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa sevinirim..

teşekkürler..

• Arkdaşlar lost dizisindeki HDTV ifadesi dizinin High Definition yayın yapan bir kanaldan çekildiğinin göstergesidir. HD olarak kanaldan kayıt yapılır ancak çoğunlukla film kodlanırken HD olarak kodlanmaz.
    Görüntünün siyah-beyaz olması da DVD Player ın çıkışının NTSC olmasından kaynaklanıyor. Ya DVD Player dan PAL yapman lazım ya da TV destekliyorsa TV'den NTSC seçmen lazım.

leylekovic Piranha ESS çip kullanır, Minton 1304 ise MTK çip kullanır. MTK çip ESS den daha kaliteli bir görüntü sağlar. Piranha işçiliği gerçekten rezalet, Minton un daha iyi. Piranha alıpta içinden boş vida bulanlar ya da sıfır cihazda kopuk lehimle karşılaşanlar, aldıktan 1 hafta sonra DVD okuyucusu arızalananları bu başlıkta da görebilirsin. Ayrıca Minton un altyazıları kesinlikle daha okunaklı. Piranha firmware ile düzetilse bile Minton'un altyazısı gibi olamıyor. BURADAN Minton 1304 ve Piranha Aqua X Type arasındaki farkı görebilirsiniz Ama Minton da da kart ve USB okuyucu yok, eğer bunlara ihtiyacın yoksa kesinlikle Minton.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 18 Ekim 2007; 2:02:15 >

• ben de lostları izliyorum bir sorun yok. senin cd-dvd yazma ile ilgili bir sorunun olabilir mi acaba? bu aletin fw'ı güncellenebiliyor. mintonda bu var mı bilmiyorum ayrıca mintonun dış görünüşü bana daha da itici ve dandik geliyor. piranha'nın usb ve sd'sinden de memnunum. Ben scart kablo alacağım onunla bağlayacağım. yazılım güncellemesini hala yapmadım bakalım neler olacak :)
  • Minton'da Mediatek çip var ancak eski model.. Her iki cihazında görüntü kalitesi aynı 10 bit..
    quote:

Orjinalden alıntı: thedeparted

Arkdaşlar lost dizisindeki HDTV ifadesi dizinin High Definition yayın yapan bir kanaldan çekildiğinin göstergesidir. HD olarak kanaldan kayıt yapılır ancak çoğunlukla film kodlanırken HD olarak kodlanmaz.
    Görüntünün siyah-beyaz olması da DVD Player ın çıkışının NTSC olmasından kaynaklanıyor. Ya DVD Player dan PAL yapman lazım ya da TV destekliyorsa TV'den NTSC seçmen lazım.

leylekovic Piranha ESS çip kullanır, Minton 1304 ise MTK çip kullanır. MTK çip ESS den daha kaliteli bir görüntü sağlar. Piranha işçiliği gerçekten rezalet, Minton un daha iyi. Piranha alıpta içinden boş vida bulanlar ya da sıfır cihazda kopuk lehimle karşılaşanlar, aldıktan 1 hafta sonra DVD okuyucusu arızalananları bu başlıkta da görebilirsin. Ayrıca Minton un altyazıları kesinlikle daha okunaklı. Piranha firmware ile düzetilse bile Minton'un altyazısı gibi olamıyor. BURADAN Minton 1304 ve Piranha Aqua X Type arasındaki farkı görebilirsiniz Ama Minton da da kart ve USB okuyucu yok, eğer bunlara ihtiyacın yoksa kesinlikle Minton.

• Philips Piranhanın 3 katı fiyatında farkları onlarca sayılabilir. Fiyat önemli değilse Philips. Piranhanın bir üstünlüğü 5.1 dekodere sahip olması
    quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

Arkadaşlar Philips 5980 ile X Type Arasında Ne Gibi Farklılıklar Var?
  • Piranhayı USB ile film seyretmek için aldım fakat Kingston 2 gb usb 2.0 bellek kullanmama rağmen görüntü çok takılıyor ve akışkan değil. Fakat DVD taktığımda bir sorun yok. Bu genel bir durummu yoksa sadece benimkindemi var?
  • MİNTON BİR KERE USB OLMADIĞINDAN KAYBEDİYOR.KALDI Kİ USB OLANLARDA HDD LERİ EK GÜÇ ALMAK KAYDIYLA AÇIYOR.PİRANHA BENCE SADECE DIŞ GÖRÜNÜŞÜ İLE KAYBEDİYOR.O DA BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL.
  • cihaz az önce elime geçti
    component çıkışı ile az önce LCD Tv ye bağladım ilk olarak söyleyebileceğim DVD filmi başarılı ve gerçekten kaliteli görüntü ile izleme olanağım oldu.
    gerçekten işçilik konusunda söylenebilecek tek şey rezalet. Ama okuma ve kapak açılmasındaki ses oranı oldukça iyi yani sessiz :)

1gb lik flash bellek ile yaptığım testte başarılı takılma olmadan film izlenebiliyor fakat ileri yada geri sarınca alt yazı kayması oluyor. Alt yazıyı kapatıp açınca bu sorunda ortadan kalkıyor.

80gb WD external 2.5" lik hddyi şu anda fat32 olarak biçimlendiriyorum. birazdan bende test etme imkanı bulacağım. bakalım 720p ve component ile nasıl bir sonuç elde edeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.