Şimdi Ara

PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
652
Cevap
2
Favori
84.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5.1 anolog çıkışının yanlızca sağ ön ve sol ön çıkışlarına (lale çıkışlı) bağlayarak yaparsın
    quote:

Orjinalden alıntı: eto82

öncelikle herkese selamlar.. burada okuduklarımdan sonra ben de bu divx playerı almayı düşünüyorum şu an, fakat belki de gözden kaçırdım, bi sorum var: ben bu alete 2.1 bilgisayar hoparlörlerinden bağlamayı düşünüyorum, acaba üzerinde 3.5mm lik böyle bir çıkış var mı?
  • ürünü mağaza olarak d&r dışında satın alan oldumu.?yada hangi d&r istanbulsa
  • ankara'da nerede bulabilirim bu ürünü bilen var mı?
    uzun süre araştırdım ama işçiliği dandik mandik yapıcak bişey yok performansı iyi olunca.. piranha'ya teslim oldum..
  • Ankamall D&R da var...Megavizyonda var
    quote:

Orjinalden alıntı: ragesoul

ankara'da nerede bulabilirim bu ürünü bilen var mı?
    uzun süre araştırdım ama işçiliği dandik mandik yapıcak bişey yok performansı iyi olunca.. piranha'ya teslim oldum..
  • YAHU BU ZAMANA KADAR BOSUNA BEKLEMISIZ DVD YI HAZIRANDA ALDIM VE BURADAKI FIRMWARE YIK YUKLEMEKTEN KORKTUM TAKI BU GUNE KADAR

VALLA KUCUK ALTYAZILARDAN BIKINCA HEMEN METEPE ARKADASIN YAPTIGI FIRMWAREYI KURMAYA KARAR VERDIM

INDIRDIM VE FLASH A ATTIM VE DVDYE TAKIP DVD YI ACTIM NASIL YAPACAM DIYE DUSUNURKEN BIR BAKTIM OTOMATIK KENDISI BASLATTI BANA SADECE KUMANDADAKI ENTER TUSUNA BASMAK KALDI

SONRA KURULUM DVD KAPANDI KENDI KENDINE KURULUM BITTI DIYE DUSUNDUM AYRICADA KORKTUM COKTUMU DIYE

FAKAT DVD YI FLASHA FILM ATIP ACTIGIMDA SORUNSUZ BIR SEKILDE ACILDI VE ALTYAZILAR HAYET OKUNAKLI OLARAK BUYUDU ARTIK ALTYAZI SORUNUM YOK

METEPE ARKADASIMA TESEKKUR EDERIM VE AYNI ZAMANDADA KUSKULANDIGIM ICIN OZUR DILERIM
  • http://forum.donanimhaber.com/m_19028555/mpage_1/key_//tm.htm#19030577

arkadaşlar burda bir arkadaş ta elinde 10 tane varmış 40 ytl acele edin süper fiyat bence
  • arkadaşlar merhaba, ben de koysepete den bir adet piranha aqua x type divx player aldım, ürün bugün elime ulaştı, fakat şöyle bir sorunum var:
    ürünü scarttan bağladım, bir dvd koyduğumda okumaya başladı fakat televizyona ses gelmesine rağmen görüntü gelmiyor.. kompozitten bağladığımda yine görüntü gelir gibi oluyor fakat daha gelmeden kayboluyor. acaba sorun nedir, çözebilir miyim sizce yoksa ürünü iade etmeli miyim? acil olarak yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..
  • tv ye scarttan başka bi cihaz bağla vcd gibi, tv sağlamsa
    dvd yi aç, açtığın gibi default tuşuna basılı tut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: elektrofuniv

tv ye scarttan başka bi cihaz bağla vcd gibi, tv sağlamsa
    dvd yi aç, açtığın gibi default tuşuna basılı tut.

ok, eve gidince deniyicem, bu default tuşu nerede peki, kumandada mı yoksa playerın üzerinde mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eto82 -- 17 Kasım 2007; 9:24:43 >
  • dostum çok teşekkürler valla dediğini yaptım sorun çözüldü maalesef zamanım olmadığı için görüntü gelince bırakmak zorunda kaldım playerla uğraşmayı, başka bir sorun olursa yine sorularımla burada olacağım
  • Bu gibi şeylere inanmayın bu kişi dolandırıcı. Linki veren kişi değil.. Konuyu açan kişi tabi
    quote:

Orjinalden alıntı: rotasmmm

http://forum.donanimhaber.com/m_19028555/mpage_1/key_//tm.htm#19030577

arkadaşlar burda bir arkadaş ta elinde 10 tane varmış 40 ytl acele edin süper fiyat bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.power -- 18 Kasım 2007; 14:46:22 >
  • TÜM ARKADAŞLARA TEKRAR MRHABALAR.. BEN BUNDAN TAM BİR AY ÖNCE CİHAZI ALDIM. YETERİNCE BAŞINIZI AĞRITMIŞTIM O ZAMANLAR.. ANKARA KIZILAY d&r' DAN ALMIŞTIM. MAALESEF ALDIĞIM İLK GÜN BİLE BİR ÇOK CD'DE SORUN YAŞATMIŞTI FAKAT BURADA BU ŞİKAYETLERİ DİLE GETİRDİĞİMDE ÜSTADLARIN TELKİNLERİYLE ÜRÜNÜ İADE ETMEKTEN VAZGEÇMİŞTİM.NİTEKİM NE KADAR İADEYE KALKIŞSAM TAM DA O GÜN ELİMDEKİ CD'LERİ AÇAR GİBİ OLUYORDU. VE VAZGEÇTİM.HEDİYE OLARAK ALDIĞIM KİŞİYE VERDİM. O DA ÇOK SORUN YAŞADI AMA CİHAZI TAM OLARAK TEST EDEMEDİ ZAMANINDA.. MALUM D&R VE BENZERİ MAĞAZALAR BELLİ BİR SÜRE İÇERİSİNDE MEMNUNİYETSİZLİK DURUMUNDA İADE KABUL EDİYOR. FAKAT BU SÜRE İÇERİSİNDE HEP ALET YA DÜZGÜN ÇALIŞIYORSA, BENİM CDLERDE SORUN VARSA DİYEREK DAYANDIK. MAALESEF İADE SÜRESİ GEÇTİ SANIRIM. VE HEDİYE ETTİĞİM ARKDAŞIM SON BİR KAÇ HAFTADIR 2 BÖLÜM LOST İZLEYEBİLMEK İÇİN HER DEFASINDA 2 SAATE YAKIN UĞRAŞIR OLDU!(RAKAMLAR ABARTILI DEĞİLDİR) VE SON BİRKAÇ GÜNDÜR İSTER 1 İSTER 2 SAAT UĞRAŞIN HİÇBİR CD'Yİ TANIMIYOR. Kİ BUNA DVD, DİVX, VCD, MP3 VE FOTOGRAF CDLERİ DAHİL! ALDIĞIMIZDAN BU YANA EN BASİT MP3 CDLERİNİ ÇALIŞTIRAMAYACAK KADAR KAPASİTESİZ BİR CİHAZ ÇIKTI VE İADE ETMEDİĞİME ÇOK PİŞMAN OLDUM! YARIN ÇOK ACİLEN D&R'A GOTURECEĞİM CİHAZI VE DERDİMİ ANLATACAĞIM. İADE KAPSAMINDA GERİ ALMAZLARSA SERVİSE GİDECEK. BU NOKTADA BİR ENDİŞEM VAR: METEPE' NİN SON YAZILIMINI YÜKLEMİŞTİK CİHAZA VE ÖYLE KULLANIYORDUK. TEKNİK SERVİS TUTUP DA BU CİHAZA YAZILIM YÜKLEDİĞİNİZ İÇİN PARA ALARAK TAMİR YAPARIZ DER Mİ? AMA HERKES ÇOK İYİ BİLİYORKİ HİÇBİR CD'Yİ ÇALIŞTIRMAYAN BİR CİHAZIN/BİR DEFA ÇALIŞTIRDIĞI CD'Yİ 2.DEFA ÇALIŞTIRMAYAN BİR CİHAZIN YAZILIMLA İLGİLİ BİR SORUNU OLAMAZ!!! BUNU KABUL EDEMEM! BU KONULARDA SORUN YAŞAYAN YOK MU? PIRANHA'DAKI TEK SORUNLU ALETI BEN MI ALDIM??? BU BIR TEK BENİM ŞANSIM MI? BİLGİSİ OLANLARIN GÖRÜŞLERİNİ BEKLİYORUM!.. HEDİYE ALDIĞIM İNSAN ÇOK MAHCUP OLDUM. GİDİP DE PİYASADAKİ EN DANDİK VE BULDUGUM EN UCUZ ÜRÜNÜ ALMIŞIM GİBİ OLDU! VE BU İNSAN 1 AYDIR KAFAYI YEDİ!.. OYSA AYNI FİYAT ARALIĞINDAKİ DİĞER DVD PLAYERLAR VE AYRICA TÜM CD-ROM' LAR BENİM CD'IFIR HATA İLE OKUYORLAR!!!.. ŞİMDİDEN İLGİLENEN HERKESE TEŞEKKÜRLER!:)

• ya arkadaşlar 500 gb ntfs formatındaki harici hdd mi taktım cihazı görüyo ama içindeki filmleri görmüyor ne yapmam lazım sizce?fat32 de mi denesem?
  • harici hdd lacie marka mi ?
  • Cihaza orjinal yazılımı yükleyin öyle götürün
    quote:

Orjinalden alıntı: leylekovic

TÜM ARKADAŞLARA TEKRAR MRHABALAR.. BEN BUNDAN TAM BİR AY ÖNCE CİHAZI ALDIM. YETERİNCE BAŞINIZI AĞRITMIŞTIM O ZAMANLAR.. ANKARA KIZILAY d&r' DAN ALMIŞTIM. MAALESEF ALDIĞIM İLK GÜN BİLE BİR ÇOK CD'DE SORUN YAŞATMIŞTI FAKAT BURADA BU ŞİKAYETLERİ DİLE GETİRDİĞİMDE ÜSTADLARIN TELKİNLERİYLE ÜRÜNÜ İADE ETMEKTEN VAZGEÇMİŞTİM.NİTEKİM NE KADAR İADEYE KALKIŞSAM TAM DA O GÜN ELİMDEKİ CD'LERİ AÇAR GİBİ OLUYORDU. VE VAZGEÇTİM.HEDİYE OLARAK ALDIĞIM KİŞİYE VERDİM. O DA ÇOK SORUN YAŞADI AMA CİHAZI TAM OLARAK TEST EDEMEDİ ZAMANINDA.. MALUM D&R VE BENZERİ MAĞAZALAR BELLİ BİR SÜRE İÇERİSİNDE MEMNUNİYETSİZLİK DURUMUNDA İADE KABUL EDİYOR. FAKAT BU SÜRE İÇERİSİNDE HEP ALET YA DÜZGÜN ÇALIŞIYORSA, BENİM CDLERDE SORUN VARSA DİYEREK DAYANDIK. MAALESEF İADE SÜRESİ GEÇTİ SANIRIM. VE HEDİYE ETTİĞİM ARKDAŞIM SON BİR KAÇ HAFTADIR 2 BÖLÜM LOST İZLEYEBİLMEK İÇİN HER DEFASINDA 2 SAATE YAKIN UĞRAŞIR OLDU!(RAKAMLAR ABARTILI DEĞİLDİR) VE SON BİRKAÇ GÜNDÜR İSTER 1 İSTER 2 SAAT UĞRAŞIN HİÇBİR CD'Yİ TANIMIYOR. Kİ BUNA DVD, DİVX, VCD, MP3 VE FOTOGRAF CDLERİ DAHİL! ALDIĞIMIZDAN BU YANA EN BASİT MP3 CDLERİNİ ÇALIŞTIRAMAYACAK KADAR KAPASİTESİZ BİR CİHAZ ÇIKTI VE İADE ETMEDİĞİME ÇOK PİŞMAN OLDUM! YARIN ÇOK ACİLEN D&R'A GOTURECEĞİM CİHAZI VE DERDİMİ ANLATACAĞIM. İADE KAPSAMINDA GERİ ALMAZLARSA SERVİSE GİDECEK. BU NOKTADA BİR ENDİŞEM VAR: METEPE' NİN SON YAZILIMINI YÜKLEMİŞTİK CİHAZA VE ÖYLE KULLANIYORDUK. TEKNİK SERVİS TUTUP DA BU CİHAZA YAZILIM YÜKLEDİĞİNİZ İÇİN PARA ALARAK TAMİR YAPARIZ DER Mİ? AMA HERKES ÇOK İYİ BİLİYORKİ HİÇBİR CD'Yİ ÇALIŞTIRMAYAN BİR CİHAZIN/BİR DEFA ÇALIŞTIRDIĞI CD'Yİ 2.DEFA ÇALIŞTIRMAYAN BİR CİHAZIN YAZILIMLA İLGİLİ BİR SORUNU OLAMAZ!!! BUNU KABUL EDEMEM! BU KONULARDA SORUN YAŞAYAN YOK MU? PIRANHA'DAKI TEK SORUNLU ALETI BEN MI ALDIM??? BU BIR TEK BENİM ŞANSIM MI? BİLGİSİ OLANLARIN GÖRÜŞLERİNİ BEKLİYORUM!.. HEDİYE ALDIĞIM İNSAN ÇOK MAHCUP OLDUM. GİDİP DE PİYASADAKİ EN DANDİK VE BULDUGUM EN UCUZ ÜRÜNÜ ALMIŞIM GİBİ OLDU! VE BU İNSAN 1 AYDIR KAFAYI YEDİ!.. OYSA AYNI FİYAT ARALIĞINDAKİ DİĞER DVD PLAYERLAR VE AYRICA TÜM CD-ROM' LAR BENİM CD'IFIR HATA İLE OKUYORLAR!!!.. ŞİMDİDEN İLGİLENEN HERKESE TEŞEKKÜRLER!:)

• quote:

Orjinalden alıntı: prisonbreak75

harici hdd lacie marka mi ?

evet
  • bende de 500 gb SEAGATE 3.5" 500 GB EXT USB2.0 hardiski 200 gb ını fat32 , 300 gb ntfs olarak böldüm usb den baglayınca 2 bölündüğünü gösteriyor ama 1 ci bölüm olan ntfs ye giremiyor fat32 olan diger 200gb lık alan sorunsuz film,mp3,konserler,klipler... hepsi bir tık uzagımda çok güzel,
    hardiskte dolaşırken dikkat ettim aynı formatta olanları sıralarken en son eklediğimi sona atıyor bilgisayardaki gibi sıralattırma yapabilirmiyiz (tarihe göre,türe göre.boyutuna göre,vs gibi
  • Dr. Power tavsiyen için çok teşekkür ediyorum. fakat maaleef cihazı çoktan götürdüm. Bu dediğini düşünmüştüm ama orijinal yazılımı nereden bulacağımı bilemediğimden bendeki haliyle aynen götürdüm. D&R'daki çalışanlar çok çok iyi karşıladılar ve bu kadar sorun yaşamama şaşırıp,üzüldüler. cihazı aynen aldılar. yerine vermek için aynı fiyattaki ürünlerden ellerinde olmadığı için diğer mağazalarından bir tane minton 1304, bir tane de piranha x type getirteceklerini ve gidip elimdeki cd'leri bu cihazların ikisinde de deneyerek beğendiğimi alabileceğimi söylediler (fakat mağazadaki tv'lere dvd playerları bağlayamıyorlar. ancak dvdyi elektriğe takıp cdleri koyup çalıştırıp çalıştırmadığını dvd player'ın kendi ekranından anlayabileceğimizi söylediler) . şimdi ürünün geldiğine dair haber bekliyorum. yani geri verdiğim cihazı tamir edip veremeyecekler anladığım kadarıyla.. bu nedenle yazılım falan sorun olacağını sanmıyorum. zaten olmamalı da.. ama yine de keşke orijinal yazılım meselesini halledip verseydim, o ayrı:(
    teşekkür ediyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: BAYMAYAN

bende de 500 gb SEAGATE 3.5" 500 GB EXT USB2.0 hardiski 200 gb ını fat32 , 300 gb ntfs olarak böldüm usb den baglayınca 2 bölündüğünü gösteriyor ama 1 ci bölüm olan ntfs ye giremiyor fat32 olan diger 200gb lık alan sorunsuz film,mp3,konserler,klipler... hepsi bir tık uzagımda çok güzel,
    hardiskte dolaşırken dikkat ettim aynı formatta olanları sıralarken en son eklediğimi sona atıyor bilgisayardaki gibi sıralattırma yapabilirmiyiz (tarihe göre,türe göre.boyutuna göre,vs gibi

kardeş böyle bi kısmı fat32 bir kısmı ntfs nasıl yapabilirim...tabi bunu hdd nin içindeki şeyleri silmeden yapmam lazım imkanı var mı? sorduğun soruya gelince aynı şey tesadüf benim de dikkatimi çekti yapamadım dediğin şekilde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 20 Kasım 2007; 16:25:26 >

• Sonuçta sizdeki şikayetlerin yazılımla bir ilgisi yok. Bende D&R dan Piranhayı aldım sorunsuz çalışıyor.. Umarım yenisi sorunsuz olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: leylekovic

Dr. Power tavsiyen için çok teşekkür ediyorum. fakat maaleef cihazı çoktan götürdüm. Bu dediğini düşünmüştüm ama orijinal yazılımı nereden bulacağımı bilemediğimden bendeki haliyle aynen götürdüm. D&R'daki çalışanlar çok çok iyi karşıladılar ve bu kadar sorun yaşamama şaşırıp,üzüldüler. cihazı aynen aldılar. yerine vermek için aynı fiyattaki ürünlerden ellerinde olmadığı için diğer mağazalarından bir tane minton 1304, bir tane de piranha x type getirteceklerini ve gidip elimdeki cd'leri bu cihazların ikisinde de deneyerek beğendiğimi alabileceğimi söylediler (fakat mağazadaki tv'lere dvd playerları bağlayamıyorlar. ancak dvdyi elektriğe takıp cdleri koyup çalıştırıp çalıştırmadığını dvd player'ın kendi ekranından anlayabileceğimizi söylediler) . şimdi ürünün geldiğine dair haber bekliyorum. yani geri verdiğim cihazı tamir edip veremeyecekler anladığım kadarıyla.. bu nedenle yazılım falan sorun olacağını sanmıyorum. zaten olmamalı da.. ama yine de keşke orijinal yazılım meselesini halledip verseydim, o ayrı:(
    teşekkür ediyorum..

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.