Şimdi Ara

PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
652
Cevap
2
Favori
84.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: riveral

Arkadaşlar bu ürünü şu an nerde bulabiliriz güncel fiyat nedir?
    teşekkürler...

teketek.com 'da var 75-80 arası değişiyor dolar kuruna göre..
  • 1 haftadır bütün boş vaktimi cihaz araştırmaya vermiştim. Dört gözle bekliyordum bu cihazı..

Açıkçası çok hayal kırıklığına uğradım.

- Bugün de bütün vaktimi altyazıları seçmek için verdim. Ne yaptıysam olmadı. Hangi altyazıyı seçersem seçeyim gidip filmle aynı isimde olanı yüklüyor ve diğerine asla geçirmiyor. Bu da filmle aynı isimde olan altyazıları İngilizce, Türkçe altyazıları TR ismiyle kaydetmiş, tüm arşivini bu şekilde yapmış biri olarak beni deli ediyor..
    - Takılmadığı/atlamadığı/disc error deyip çıkmadığı film olmadı. (Memorex DVDler, benim kendi LG home theaterda problemsiz çalışan cillop gibi çiziksiz zarf içinde sakladığım DVDlere yazılmış divxler)
    - UDF kaydedilmiş (> 2 GB dosya varsa mecbursunuz) DVDleri okumadı. 2-3 kere takıp çıkardım okur gibi yaptı 5-10 saniye sonra Disc error diye attı.
    - İçindeki DVD okuyucu tam bir skandal. Değişme imkanı olur mu bilmiyorum.

Bence buna bu parayı vereceğinize bir kaç 10luk daha sıkıştırıp düzgün bir şey alın. Çok pişman oldum şu haliyle hediye etmeye bile utanırım hiç bir şey okuduğu yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: ketenhelva

1 haftadır bütün boş vaktimi cihaz araştırmaya vermiştim. Dört gözle bekliyordum bu cihazı..

Açıkçası çok hayal kırıklığına uğradım.

- Bugün de bütün vaktimi altyazıları seçmek için verdim. Ne yaptıysam olmadı. Hangi altyazıyı seçersem seçeyim gidip filmle aynı isimde olanı yüklüyor ve diğerine asla geçirmiyor. Bu da filmle aynı isimde olan altyazıları İngilizce, Türkçe altyazıları TR ismiyle kaydetmiş, tüm arşivini bu şekilde yapmış biri olarak beni deli ediyor..
    - Takılmadığı/atlamadığı/disc error deyip çıkmadığı film olmadı. (Memorex DVDler, benim kendi LG home theaterda problemsiz çalışan cillop gibi çiziksiz zarf içinde sakladığım DVDlere yazılmış divxler)
    - UDF kaydedilmiş (> 2 GB dosya varsa mecbursunuz) DVDleri okumadı. 2-3 kere takıp çıkardım okur gibi yaptı 5-10 saniye sonra Disc error diye attı.
    - İçindeki DVD okuyucu tam bir skandal. Değişme imkanı olur mu bilmiyorum.

Bence buna bu parayı vereceğinize bir kaç 10luk daha sıkıştırıp düzgün bir şey alın. Çok pişman oldum şu haliyle hediye etmeye bile utanırım hiç bir şey okuduğu yok.

senin aldığın cihazda bir sorun olabilir, servise götür istersen
    şu ana kadar bende okumadığı dvd divx olmadı, hatta usb disk ile de takılmasız izliyorum.

• Arkadaşlar bu alet usb belleğe altyazılı divx filmleri attığımızda sorunsuz bir şekilde çalıştırıyor mu? eer öyleyse 1-2 gün içinde almayı düşünüyorumda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReiSeM

Arkadaşlar bu alet usb belleğe altyazılı divx filmleri attığımızda sorunsuz bir şekilde çalıştırıyor mu? eer öyleyse 1-2 gün içinde almayı düşünüyorumda.

Ben genelde Flash bellek ile seyrediyorum filmleri gayet de güzel oluyor alt yazı falan güzel FW yapında daha da güzelleşti makina
    ama bazı DVD lerimi okuyamıyor sanırım DVD kalitesi de önemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: ketenhelva

Bayram/yılbaşı hediyesi olarak babama aldım bu cihazı, bu işlerden pek anlamadığı için benden aldığı filmleri sorunsuz izlemesini istiyordum.

Yalnız şöyle bir problem var..
    Prison.Break.S01E01.avi
    Prison.Break.S01E01.srt
    Prison.Break.S01E01 TR.srt

şeklinde İngilizce ve Türkçe altyazılar var. Ben gelip elle Türkçe'yi seçiyorum, altyazı yüklendi diyor. Sonra filmin üzerine bastığımda o gidip yine kendi ismiyle aynı olan İngilizce altyazıyı yüklüyor..

Buna bir çözüm var mı? Benim bütün arşivim bu şekilde.

Teşekkürler.

şaşıracak bir durum yok.eğer video dosyasıyla altyazı dosyasının ismi aynı ise direk olarak altyazı açılır.sen Prison.Break.S01E01.srt olan dosyanın ismini değiştirirsen eğer Prison.Break.S01E01 TR.srt dosyası sağlamsa acacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: ReiSeM

Arkadaşlar bu alet usb belleğe altyazılı divx filmleri attığımızda sorunsuz bir şekilde çalıştırıyor mu? eer öyleyse 1-2 gün içinde almayı düşünüyorumda.

evet.yeterki FAT,FAT32 olsun.hertürlü usb yi açar.
  • merhaba bnm bu dvd oynatıcı ile ilgili bi sorum var bu oynatıcıyı direk olarak lcd bi ekrana bağlayabilrmiyim acaba? cvp olursa sewinirim ;)
  • dedigin lcd televizyon baglatilari varsa tahminimce baglanir

fakar bilgisayar ekrani ise onu bilemiyorum
  • ya bnm dediğim lcd monitör dvd player i bağlayıp ondan direk olarak görüntü almak istiyorum???
  • Arkadaşlar bir kaç sorum olacak

DVD'e filmlerini kaydeden arkadaşlardan bir ricam olacak.Acaba DVD içeriğinin resmini çekip gönderebilirler mi? Merak ettiğim konu şudur.
    Şimdi 3 adet VCD filmimiz olsun.Birisi A, diğeri B, diğeri de C.Bu Filmlerin her birini ayrı ayrı klasörleyip attık.Yani DVD içinde üç klasör A,B,C diye.Her klasörün içinde de vcd olarak kaydettiğimiz için mpegav, karaoke, pict vs... gibi dosyalar var.Bu halde iken filmleri rahatlıkla okuyabildi mi alet?
    Bir diğer merak ettiğim de divx filmler için.Acaba ben bir dvd içine 4 tane divx atsam.İsimleri de D, E, F, G olsa.Bunların altyazılarını da aynı şekilde koysam.Rahatça okur mu?
    Veya bu D, E, F, Gi ayrı ayrı klasör olarak atsam(D, E, F, G diye ve dvd içinde 4 klasör olsa) altyazıları da içlerine atsam(isimleri farklı olarak) okur mu?

Çok merak ediyorum.Acaba bunları açıkça yazabilecek var mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: Nodex

Arkadaşlar bir kaç sorum olacak

DVD'e filmlerini kaydeden arkadaşlardan bir ricam olacak.Acaba DVD içeriğinin resmini çekip gönderebilirler mi? Merak ettiğim konu şudur.
    Şimdi 3 adet VCD filmimiz olsun.Birisi A, diğeri B, diğeri de C.Bu Filmlerin her birini ayrı ayrı klasörleyip attık.Yani DVD içinde üç klasör A,B,C diye.Her klasörün içinde de vcd olarak kaydettiğimiz için mpegav, karaoke, pict vs... gibi dosyalar var.Bu halde iken filmleri rahatlıkla okuyabildi mi alet?
    Bir diğer merak ettiğim de divx filmler için.Acaba ben bir dvd içine 4 tane divx atsam.İsimleri de D, E, F, G olsa.Bunların altyazılarını da aynı şekilde koysam.Rahatça okur mu?
    Veya bu D, E, F, Gi ayrı ayrı klasör olarak atsam(D, E, F, G diye ve dvd içinde 4 klasör olsa) altyazıları da içlerine atsam(isimleri farklı olarak) okur mu?

4 adet dvx filmin alt yazılarının da isimleri aynı olursa rahatlıkla okur , alt yazı isimleri farklı olursa okumaz...

• quote:

Altyazıyı, klasörü seçmek tamamen sizin elinizde. Philips teki gibi yok altyazı aynı klasörde olacak, yok filmin adıyla aynı adda olacak öyle birşey yok. Film izlemeden önce hangi altyazıyı kullanacaksanız onu dvd içinde bulup seçip, daha sonra filmi seçerek çalıştıracaksınız. Kısacası bu konuda sınırlama yok. Ama altyazıyı otomatik olarak kendi seçip bulsun diyorsanız böyle birşey yok. Alt yazı olayında v.s. de bence sorun yok. Bence sorun malzeme kalitesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truecupper -- 14 Ocak 2008; 9:03:23 >

• quote:

dosyaların sadece mpegav içindeki dat dosyasını atman yeterli. yani a b c kalasörü yerine. mesela elinde er raynı kurtarmak olsun. dosyaları erryan1.dat, erryan2.dat erryan3.dat diye tek klasöre altasanda olur. yani uzantılardı dat olan dosyaları direk oynetabiliyor. diğer klasörler sadece VCD formatı okuyabilmesi için VCD oynatıcılara lazım. boşuna yer işgal etmesine gerek yok. divxleri de aynen atabilirsin. sorun olmaz.

quote:

4 adet dvx filmin alt yazılarının da isimleri aynı olursa rahatlıkla okur , alt yazı isimleri farklı olursa okumaz...

altyazı isminin aynı olması gerekmiyor. önce altyazıyı sonra filmi seçersen açıyor.

bu arada tek eksik eğer altyazıda zaman çakışması varsa, yani bi sonraki altyazının süresi bir önceki bitmeden ayarlıysa altyazı gidiyor ve bir daha gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwalist -- 14 Ocak 2008; 13:15:49 >

• hepsiburdadan aldım bozuk çıktı..size tavsiyem başka yerden alın ya da hiç almayın..görüntü kalitesi berbat..
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Altyazıyı bir türlü halledemedim. önce altyazıyı seç sonra filmi seç diyor arkadaşlar bunu nasıl yapıyoruz ben sadece birini seçiyorum bi açıklarmısınız
    Saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: qwalist

quote:

dosyaların sadece mpegav içindeki dat dosyasını atman yeterli. yani a b c kalasörü yerine. mesela elinde er raynı kurtarmak olsun. dosyaları erryan1.dat, erryan2.dat erryan3.dat diye tek klasöre altasanda olur. yani uzantılardı dat olan dosyaları direk oynetabiliyor. diğer klasörler sadece VCD formatı okuyabilmesi için VCD oynatıcılara lazım. boşuna yer işgal etmesine gerek yok. divxleri de aynen atabilirsin. sorun olmaz.

quote:

altyazı isminin aynı olması gerekmiyor. önce altyazıyı sonra filmi seçersen açıyor.

bu arada tek eksik eğer altyazıda zaman çakışması varsa, yani bi sonraki altyazının süresi bir önceki bitmeden ayarlıysa altyazı gidiyor ve bir daha gelmiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: sezerx

Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Altyazıyı bir türlü halledemedim. önce altyazıyı seç sonra filmi seç diyor arkadaşlar bunu nasıl yapıyoruz ben sadece birini seçiyorum bi açıklarmısınız
    Saygılar

dosya isimlerinin üzerine aşağı yukarı oklarıyla geliyorsun. önce altyazı dosyasının üstüne geldiğinde ok tuşuna basıyorsun. yukarıda "altyazı seçildi" gibi bi yazı çıkıyor. daha sonra yine yön tuşlarıyla video dosyasını seçiyorsun ve ok tuşuna bastığında açılıyor. ben hepsiburada'dan aldım. buradaki firmware'i uyguladım. 70 ekran vestel televizyonda gayet sorunsuz ve güzel görüntüyle çalışıyor. hatta creative T7900 ses sisteminede bağlı ac3 divxleri sorunsuz çözüyor. Pro Logic açtığınızda tüm hoperlörlerden mp3 dinleyebiliyorsunuz. Yine prologic ile stereo film izlerken sanal surround etkisi gösteriyor. işçilik kalitesiz bunu kabul etmek lazım ve tamamen şans cihazın sağlam olması. başka bir arkadaşımda aldı yine hepsiburadadan, firmwarei yüklediğinde cihaz göçtü. sanırım ikinci üretim dediklerinizden birine denk geldi. ve hepsiburada.com sorgusuz sualsiz değiştirdi cihazı ve oda çalışıyor şu an.

• çok teşekürler verdiğiniz değerli bilgileriniz için

quote:

Orjinalden alıntı: qwalist

quote:

Orjinalden alıntı: sezerx

Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Altyazıyı bir türlü halledemedim. önce altyazıyı seç sonra filmi seç diyor arkadaşlar bunu nasıl yapıyoruz ben sadece birini seçiyorum bi açıklarmısınız
    Saygılar

dosya isimlerinin üzerine aşağı yukarı oklarıyla geliyorsun. önce altyazı dosyasının üstüne geldiğinde ok tuşuna basıyorsun. yukarıda "altyazı seçildi" gibi bi yazı çıkıyor. daha sonra yine yön tuşlarıyla video dosyasını seçiyorsun ve ok tuşuna bastığında açılıyor. ben hepsiburada'dan aldım. buradaki firmware'i uyguladım. 70 ekran vestel televizyonda gayet sorunsuz ve güzel görüntüyle çalışıyor. hatta creative T7900 ses sisteminede bağlı ac3 divxleri sorunsuz çözüyor. Pro Logic açtığınızda tüm hoperlörlerden mp3 dinleyebiliyorsunuz. Yine prologic ile stereo film izlerken sanal surround etkisi gösteriyor. işçilik kalitesiz bunu kabul etmek lazım ve tamamen şans cihazın sağlam olması. başka bir arkadaşımda aldı yine hepsiburadadan, firmwarei yüklediğinde cihaz göçtü. sanırım ikinci üretim dediklerinizden birine denk geldi. ve hepsiburada.com sorgusuz sualsiz değiştirdi cihazı ve oda çalışıyor şu an.

• Arkadaşlar bu ürünü hepsiburada.com'dan aldım bozuk çıktı geri gönderdim para iadesi yapmışlar. Burda özelliklerini okuyup almıştım ama taktığım orijinal dvd'leri bile okumadı. Bu arada hepsiburada bana sanırım kullanılmış ve iade edilmiş cihazı gönderdi, cihazın garanti belgesinde benim sipariş tarihimin 1 ay öncesi bir tarih vardı. Kumandanın pilleri falanda içinde gelmişti :)
  • merhaba arkadaşlar Kipa süpermarketlerinde Haier HDV-N856 model usb-kart girişili dvd-divx player 48 YTL.
    # USB, CARD READER
    # Okuyabildiği formatlar:DIVX/DVD/VCD/CD-DA/CD-R/MP3/HDCD/JPEG/Kodak Picture CD
    # MPEG-4/DIVX 5.11
    # Progressive Scan
    # PAL/NTSC
    # Dolby Digital,DTS çıkışı,5.1 ch
    # Koaksiyel/Optik ve S-video çıkış
    # Komponent video çıkışı
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.