Şimdi Ara

PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
652
Cevap
2
Favori
84.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle söylemek isterim ki buradaki yorumlara dayanarak bu cihazı aldım fakat aldığıma pişman oldum.dvd izliyorum -orjinal veya değil farketmiyor- yarım saat kadar sonra karelenmeler ve donmalar başlıyor ve bir süre sonra tamamen takılıp kalıyor.üstelik tek çiziği olmayan dvd bunlar.önceki premier dvd de hiç sorun yaşamamıştım.

ikincisi ise bu cihazı alnların çoğu divx için alıyor.fakat daha doğru düzgün bir divx izleyemedim.görüntüde problem yok,ama alt yazılar rezil.alt yazı dosyası filmle aynı adlı hepsinde ve srt uzantılı.ama gel gör ki neredeyse her altyazıyı okuduğu söylenen cihaz srt uzantılı dosyayı okuyamıyor ki bu uzantı en yaygını.ya da alt yazıyı okuyor fakat çok az bir süre sonra yazılardan bir bölümü rakam şeklide görünmeye başlıyor ve ardından bir iki konuşma geçmeden alt yazı sizlere ömür.fakat kapatıp açınca cihazı okunmayan yerlerin bir kısmı görünebiliyor yada görünen kısımlar da kaybolabiliyor.

yanı anlayacağınız divx izlemek tam bir işkence.ve dikkat edin kullanma kılavuzunda belkide en az bölüm divx kullanımına ait ve o da alt yazı fontu vs ile ilgili.nasıl alt yazı seçileceği falan anlatılmıyor.

hepsiburada.com dan aldım ama iade süresi geçti.fırsat bulamadım açıkçası.bu alt yazı sorunumu nasıl çözerim arkadaşlar.bilen varsa yardım etsin.

ben son olarak almayın derim.gerçekten dandik bir makinaymış.dts bile çözmüyor.ama yine de seçim sizin tabii.ben binpişman oldum aldığıma.divx için almıştım keşke parayı boşa harcamasaydım,izlerdim bilgisayarımda ne güzel

• Bu cihazlar çin malı biri birini tutmuyor ne yazıkki benimkinde bu güne kadar herhangi bir problem yaşanmadı thx li dvd izledim problemsiz divx te izledim ne altyazı nede görüntüde bir problem oldu. Tek eksiği dts kod çözücüsü olmaması ama şunuda hatırlayalım bir çok dvd playerda dts kod çözücü zaten yok ekstra bir çözücü almak gerekiyor genelde, bir kod çözücü alırsan eksiği kalmıyor. Bu işler şans işi biraz
  • Merhaba...
    Ben bu ürünü sadece küçük ve taşınılabilir olmasından dolayı almak istiyorum yalnız PIRANHA MEDIAMONSTER adlı ürünün Z/Q ve X kodlu 3 tane modeli var...Bu üç modelin arasındaki fark nedir?
    Hangisini tavsiye edersiniz..
    Teşekkürler..
  • ben X type aldım.firmware güncellenip altyazı büyütlüyor.robotix
    arkadaşıma da divx ve dvd indirdiğim bir site var.oradan indirdiğim hiç bir divx ve dvd sorun çıkarmmıyor.gerçi üyelik şu an kapalı ama davetiye istersen gönderebilirim.
  • eyvallah tesekkur ederim ben altyazi sorununu hallettim ama yinede site adresini alabilirim
  • aqua type x aldım geçen ay, firmware ın uygun olup olmayacağını nasıl anlayabilirim?
  • ayrıca firmware nereden bulabilirim, sanırım sitedeki link kırık...
  • kardes 4 uncu sayfada metepe arkadasin yaptigi yazilim var ben yukledim sorun halloldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebituran -- 3 Aralık 2007; 17:39:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebituran

kardes 4 uncu sayfada metepe arkadasin yaptigi yazilim var ben yukledim sorun halloldu

4.sayfada bulamadım link, ayrıca 3. sayfadaki beta3 çerçeveli linki de kırık.

eğer elinizde varsa tayfun.alsengi@mngtechnic.com a mail atar mısınız

teşekkürler
  • kardeş buyur.ben yedek almıştım ne olur ne olmaz diye.

http://r apidshare.com/files/74253258/Piranha_Aqua_X_Type_by_MeTePe_beta3-_er_eveli.zip.html

sadece 1 boşluk var onu sil yeterli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atorbaci

kardeş buyur.ben yedek almıştım ne olur ne olmaz diye.

http://r apidshare.com/files/74253258/Piranha_Aqua_X_Type_by_MeTePe_beta3-_er_eveli.zip.html

sadece 1 boşluk var onu sil yeterli.

teşekkür ederim :)
  • selam herkese;
    2 sorum var oldukca basit
    1-kumanda da rastgele çalma tusu var mı? mp3 ler icin
    2-ekrana baktıınızda mp3ler dizildiginde kaç satır gorebiliyorsunuz? satır sayısı
    tesekkur ederim
  • arkadaşlar benim bi sorunum var divx filmleri rahatça izliyorum ama televiyondanmı bilmiyom ama film rengi bayağı karanlık tv renk ayarlarını sona getirmeme rağmen istediğim aydınlık yok. filmleri bilgisayarda çok güzel bi şekilde izleyebiliyorum renk ayarları açısından yani. farklı televizyonda denedim, scart kablosunu değiştirdim sonuç aynı. acaba divx playerde yapmadığım bi ayarmı var. yani anlayacağınız filmler cok karanlık.. bu konuda ustaların yorumunu bekliyorum. teşekkürler.
  • dün cihazın içini açtım, chip üzerinde siyah bir metal soğutucu vardı.

sitede yayınlanan firmware benim cihazımda sorun çıkartır mı?

eski mesajlarda cihazın çökmesine sebep olabileceği gibi birşeyler okudum...

bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TT -- 12 Aralık 2007; 14:19:51 >
  • Arkadaşlar ben de aleti 1 ay önce kadar Cevahir D&R'dan aldım, component ve optik kabloyla receiver'a bağladım. 500GB ext.hdd ve 2GB flash diskler ile çok mutlu bir şekilde kullanıyordum. Geçen gün bir anda USB'den bağlanan şeyleri okumaz oldu. Ne HDD ne de flash disk... diyelim usb'yi taktım, aleti açtım, piranha ekranı çıkıyor, disk okunuyor mu yükleniyor mu tam hatırlamıyorum, onu diyor, cd kızağından ses geliyor 2-3 sn, sonra yazı kayboluyor, hiçbir şey yapamıyorsunuz. eject tuşu da çalışmıyor. eject tuşunun çalışması için aletin üzerindeki düğmeden aleti kapatıp, açıp, açtıktan hemen sonra basmak gerekiyor.

Aletin setup menüsünde bir değişiklik mi yaptım acaba? (Geçen gün seste bir sorun olduğu için ses menüsünde 1-2 özelliği değiştirmiştim)
    Bu arkadaşın yaptığı firmware'i yüklemedim. onu mu yüklesem acaba? ya da önde fabrika ayarlarına mı döndürsem?

• quote:

Orjinalden alıntı: TT

dün cihazın içini açtım, chip üzerinde siyah bir metal soğutucu vardı.

bu konuda yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • Evet arkadaşlar bende dvd player araştırıken bu alet imdadıma yetişti herhalde konuyu fazla okuyamadımda okuduğum yerlerden aletin iyi olduğu nu çıkardım fiyatıda gayet güzel kafama yatarsa internetten siparişini vercem...Ama hatasız kul, eksiksiz alet olmaz bu kadar arkadaşımız almış kullanıyor aleti beğenmediğiniz ve diğer ürünlerde olup bunda olmayan özellikler nelerdir???
  • quote:

Orjinalden alıntı: TT

dün cihazın içini açtım, chip üzerinde siyah bir metal soğutucu vardı.

arkadasim ben buyuk tereddutlerle buradaki arkadasin yazidigi programi kurdum

programis flash a attim cihaza taktim ve actigimda kendisi otomatik olarak yukledi derken cihaz kapandi

bende yeniden actim ve alt yazi fotnlari baya bir buyudu su an nazar degmesin cok memnun bir sekilde film izliyorum

tereddutsuz yukleyebilirsin
  • Arkadaşlar bu ürünü şu an nerde bulabiliriz güncel fiyat nedir?
    teşekkürler...
  • Bayram/yılbaşı hediyesi olarak babama aldım bu cihazı, bu işlerden pek anlamadığı için benden aldığı filmleri sorunsuz izlemesini istiyordum.

Yalnız şöyle bir problem var..
    Prison.Break.S01E01.avi
    Prison.Break.S01E01.srt
    Prison.Break.S01E01 TR.srt

şeklinde İngilizce ve Türkçe altyazılar var. Ben gelip elle Türkçe'yi seçiyorum, altyazı yüklendi diyor. Sonra filmin üzerine bastığımda o gidip yine kendi ismiyle aynı olan İngilizce altyazıyı yüklüyor..

Buna bir çözüm var mı? Benim bütün arşivim bu şekilde.

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.