Ben de bu ürünle Orite 838 arasında kaldım. Piranha daha kolay bulunuyor ve daha uygun fiyatlı. Fakat Orite'nin bazı özellikleri öne çıkıyor. (Altyazı büyüklüğü vs ayarlamak gibi.) Benim bu ürünle ilgili asıl merak ettiğimse 720x304 gibi çözünürlükte ve 2GB dan büyük filmleri açmada bir sorun oluyor mu? Bir de Çift sesli filmlerde ikincil seste bir problem oluşuyor mu?
Merhaba; PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI dan bendede var geçen haftalarda VCD film izlerken çalışmadı ses var görüntü yok ne yaptım ettim görüntü gelmedi ne yapmam gerekiyor sizce.
quote:
Orjinalden alıntı: osmanemmi
Merhaba; PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI dan bendede var geçen haftalarda VCD film izlerken çalışmadı ses var görüntü yok ne yaptım ettim görüntü gelmedi ne yapmam gerekiyor sizce.
Bence skart kablolarını bir konrol et,yine çalışmaz ise başka kablo ile dene,benimde başıma geldi 2 saat sonra başka kablo ile deneme sonucu sorunu çözmüştüm..
quote:
Orjinalden alıntı: D_E_L_i_
quote:
Orjinalden alıntı: osmanemmi
Bence skart kablolarını bir konrol et,yine çalışmaz ise başka kablo ile dene,benimde başıma geldi 2 saat sonra başka kablo ile deneme sonucu sorunu çözmüştüm..
Kardeş skart kablosunu değiştirdim yine aynı ses var görüntü yok.
Arkadaşlar bende Z tipi almayı düşünüyorum fakat aklımda bir soru var. Şu anda kullanmakta olduğum vestel ev sinema sistemi hoparlörlerini bu cihaza bağlamak mümkünmü çünkü hoparlörler dvd player kumandası üzerinden kontrol edilebiliyor bu piranha nın kumandasında hoparlör seslerini kumanda etme fonksiyonu varmı? Ayrıca hoparlörlerin bağlantı kısımları jacklı değil.
mrb,
Piranha Aqua Z Type USB Portlu DVD-DivX aldım.Bursa Bimeks 64 tl-
bu ürünle ilgili bir kaynak-forum-bilgi-güncelleme ve nerde bulurum.
aqua x serisi çok sorunlu değildir . bu ürünü bir arkadaşım ile aldık ikimizinkide 1 sene içinde belli aralıkalr ile bozuldu. 8gb dolu bir flash disk ile film izlemek işkence olabilir. benim sorun dvd oynatıcım garanti kapsamında onarıldı fakat arkadaşım o kadar şanslı değildi. şimdi artık bu tür oynatıcılarında modası geçiyor yeni nesil media player daha vermli diye düşünüyorum. Bir konu daha sıfır alınan x serilerinde alt yazı çok küçük oluyor. forum sayfalarından program yükleyebiliyorsunuz.
merhaba
piranha B type dvd ve minton dvd de kampanya var fiyat 59 tl. hangisi daha kullanışlıdır acaba. kullanan arkadaşlar varmı acaba?
arkadaslar benden size tavsiye, bu piranhanın fiyatı 30 lira olsa yine almayın.. (dvd playerlar için konusuyorum)
burdakı incelemeler sonunda 3 arkadas aldık.. gerçekten özellikleri iyi.. fakat kesinlikle uzun süreli bir makine degil.. 3 ayda dvd okumaz oldu.. servisi aradım, kargoya ver diyor.. kargocu elektronik esyayı tasımak istemiyor sıfır degilse. kullanılmıs cihaza taşımada garanti vermiyorlar. neyse.. 10 lira kargo.. bir müddett öyle kullanayım dedim.. usb den izliyodum sadece filmleri.. sonrada kumandası bozuldu.. ve zaten birlikte aldıgımız arkadaslarında yine aynı sorunları var.. (dvd okuyucu okumuyor:)
kaldırdım kenara koydum.. bu haliyle almak isteyen varsa satıyım :)))))
İki buçukluk saatlik bir film var.. 1.3 gb falan.. Okuyor,izliyoruz..1saat 47. dakikada donuyor başa dönüyor.. Acaba okumama sebebi nedir ?
Bu gün ben de araştırmıştım bu ürünü, bilgisi olan paylaşırsa sevirinim...
Arkadaşlar AQUA U Type ile .avi formatındaki divxleri izleyemiyor muyuz?
Cihazın üstünde DivX yazıyor ama dvd'ye kaydettiğim .avi formatlı divxlerimi okuyamadı. Desteklenmeyen format diyor sürekli.
Kitapçığında da .avi formatını desteklediği yazmıyor.
Bu arada Piranha'nın sitesinde U Type bulamadım. Buna desteği kaldırdılar mı?
Yoksa çakma bir ürün müdür nedir?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme