Şimdi Ara

PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
652
Cevap
2
Favori
84.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boşver o kumandayı alma bence git her cihazı açan universal kumanda al.
  • Benim cihaz kısa devre yaptı sanırım

Giriş ekranı bazen çıkıyor, bazen çıkmıyor, DVD eğer tray açılırsa no disc hatası veriyor. Eski versiyon ve metepe firmware yüklü. Zar zor açıp usb den yeniden fw yükledim ama hala düzelmedi.

Aynı problemlerle karşılaşan oldu mu, sanırım disk okuyucu hatası var ama giriş ekranının da çıkmaması bir garip.

bir fikri olan var mı?
  • arkadaşlar, piranha'nın C ve R model dvd playerları da çıktı biliyorsunuz.. kullanan veya nasıl olduğu hakkında duyumu olan var mı?

http://www.akakce.com/dvd-oynatici/en-ucuz-piranha-aqua-c-type-fiyati,014293.html
    http://www.akakce.com/dvd-oynatici/en-ucuz-piranha-aqua-r-type-fiyati,014294.html

• arkadaşlar acaba aqua c type yazılımı olan var mı ya da ne zaman çıkabilir
  • arkadaşlar iyice inceledim topiği, hepsiburada.com'da kalmamış sanırım x type...q r ve c type olanların farkı nedir x typeden?
  • en önemli farkları içindeki chip farklılığı.ve firmware desteğinin olup olmaması.mesela son çıkan modellerde altyazının satır limitinin az olduğunu duymuştum.tabi senin dediğin modellerde var mı bilmiyorum.
  • hmm...bu x type hoş gibi duruyor, umarım dandik çipli olanlarından değildir, hangi site güvenilir acaba...stoklar yenidir gerçi büyük ihtimal...bi alalım aman neyse
  • Bu yeni modeller pek iyi değil o zamanBunlara yazılım yüklenebilir mi acaba?Bende c type olan modelden var
  • kardeş metepe diye bir arkadaş var.http://metepe.divxplanet.com/firmware.html firmwareyi o hazırlamıştı.ona bir danışın bu forumda da uyeliği mevcut. MeTePe
  • İlk çıkan Piranha X type sürümü var bende. WD 1 TB Harici Harddiski maksimum 5 saniyede gördü ve çalıştırdı.
  • Arkadaşlar bu cihazdan alacağım ama piranha nın hangi modeli daha iyi bilen varmı bir sürü modeli var, farkını göremedim..

http://www.piranha.web.tr/Website/Products.aspx?ProductID=54
  • Bu nasıl

Gördüğüm üzere dış görüntüsü vew boyut dışında hiç farkları yok, geriye sadece chip leri kalıyor.. Chip leri hakkında da bir bilgi yok..

Karşılaştırma..
    http://www.piranha.web.tr/Website/Pages.aspx?IsCategory=Yes&ProductID=59

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 1 Ağustos 2008; 14:42:05 >
  • Birolayd şunu diyebilirimki alacağın modeller içersinde benım almış oldugumm model X type olanıydı ve sorunsuz olarak kullandığım bir modeldi.Bu model iilgili olarak cok memnun kaldığımı söyleyebilirim. yanlız ben 2007 agustos ayı gıbı almıstım urunu, ve chipseti "ess phonix" idi. 2008 model X type li olan modellerin chipseti farklı oldugundan dolayı maalesef eskisi kadar başarılı değil. kullanan kişilerin şikayetlerine bakılırsa altyazı problemı ,Cd okumama gıbı problemleri olduğu gözükmektedir. Eğer 2008 PIRANHA AQUA X TYPE modellerin chipsetinin ne olduğunu öğrenmek istiyorsan teknik destek kısmına mail atmanı öneririm.
    Müşteri Hizmetleri: destek@piranha.web.tr
  • Arkadaşlar bende de Aqua X Type var. Cihaz firmware yükledikten bir süre sonra çalışmamaya başladı, sonra servise gönderilip tamir edildi. Düne kadar normal olarak çalışmaktaydı. Fakat dün Dual Audio bir filmi Türkçe'ye çevirmeye çalışırken kumandadaki "HD-Mode" tuşuna bastım. Tabi televizyonum standart bir tüplü televizyon olunca alet herhalde "HD-Mode" da ne ola ki" dedi ve o andan itibaren televizyondan görüntü alamamaya başladım. Üstelik cihazı açtığımda kumandadaki hiçbir tuş da çalışmıyor. Hatta kumandadan bir tuşa basında alet komple kilitleniyor ve üzerindeki Cd yuvası açma tuşu da çalışmıyor. Cihazın arkasına falan şöyle bir baktım, resetleme düğmesi falan koymamışlar.

Şimdi ben bunu eski haline nasıl getirebilirim herhangi bir bilgisi olan var mı? Cihazı resetlemenin bir yolu var mı? Teknik servise mail gönderdim ama geri dönüş yapan olmadı henüz.

Bir de bu sorun olmadan önce şöyle bir problem vardı; Scart kablosuyla televizyona bağladığımda görüntü geliyordu fakan ses yoktu. Ben de o yüzden 3 girişli sarı-kırmızı-beyaz kabloyu kullanıyordum. Bu problem hakkında bilgisi olan var mı?

Teşekkürler..

• recepoflas arkadaşım, aynı problem bir kez de benim başıma gelmişti. Kumandanın üstünde default tuşu var, onun dışında menu ıcersine girebilirsen oradada yine fabrikasyon ayarlarına geri dönmeni sağlayabiliyorsun. yanlız dediğin gibi HD tuşuna bastıktan sonra hiçbir şey çalışmaz olarak gözükür,ama sen yine ara sıra dene muhakkak eski halıne getireceksin.
  • Teşekkürler ertunce. Default tuşunu bir deneyeyim. Belki o şekilde çözebilirim. Fakat menüye girme gibi bir şansım olmayacak sanırım çünkü ekranda hiçbir şekilde hiçbirşey gözükmüyor. Yine de bir deneyeyim. Tekrar teşekkürler.
  • arkadaşlar aqua x type modelinden bende de var. ancak ne usb ne card yuvası ikisi de çalışmıyor. ayrıca ac3 codecli filmleri açmıyor donuyor. şu ana kadar hiçbir güncelleme yapmadım .ne yapmalıyım?
  • USB NIN çalışması için fat formatında olması gerek.ac3 codecli filmler açıyor.anca HD rip divxler açmıyor.bir de boyutu 2gb üstü divxler açmıyor.donma yapraklı ve denizli sahnelerde oluyor.donma ve yavaşlama gibi.
  • aqua d type nasıldır ınceleme yapan var mı?
  • piranha da abarttı vallaha abc xyz şimdide d e f çüş yani.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.