Şimdi Ara

PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
652
Cevap
2
Favori
84.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu basligin buyuk bir kismini okudum. bu cihazin 720p destegi var deniyor ama hdmi baglantisindan hic soz edilmiyor. cihazin hdmi cikisi var mi? hdmi cikisi yoksa 720p gibi bir sinyali tv'ye nasil aktariyorsunuz?

iki saat kadar once hepsiburada'da 67 ytl'ye satiliyordu. su anda urun satistan kaldirilmis. ankarada'da bu cihazi satan bir yer biliyor musunuz?

tesekkurler
  • www.yokyokki.com adresinde bulabilirsin ufak bir hoperlörde hediye veriyorlardı . Hdmi çıkışı yok normail av çıkışı var . fakat okuduysan bu cihazda türkçe altyazı sorunu var haberin olsun ben iade ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dream_za

www.yokyokki.com adresinde bulabilirsin ufak bir hoperlörde hediye veriyorlardı . Hdmi çıkışı yok normail av çıkışı var . fakat okuduysan bu cihazda türkçe altyazı sorunu var haberin olsun ben iade ettim

merhaba,
    bilgi icin tesekkurler. bu cihazla sadece hdmi baglantisi icin ilgileriniyordum. hdmi cikisi yoksa isime yaramaz.
  • Ustalar yardımınıza ihtiyacım var. Aylar önce aldım piranha aqua x type modelini , ilk aldığımda ekranda birşey görünmüyordu sonradan düzeldi,altyazı srununu sizlerin sayesindeki beta3 le kurtardım , ancak alet ne cd,dvd okuyor şimdi ve usb den birşey izler ya da dinlerken alet kendini sürekli kapatıp açıyor , izlediğin herşey yarıda kesiliyor haliyle kaldırıp atasım var. sorun nedir sizce neden kapanıp açılıyordur kendi kendine ? şu an player ın görüntüsü ekrana hiç gelmiyor yine , ne yapabilirim ? saygılar.
  • açarken kumandada default tuşuna bas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zencefi1 -- 17 Mart 2008; 21:13:33 >
  • Arkadaşlar,
    Bugün ben de Elektro World kampanyasından 49 YTL'ye Piranha Aqua X type DivX Player aldım. İlk izlenimlerim oldukça olumlu. Sormak istediğim bazı sorular var:

1- Maalesef 120GB USB External HDD'mi okumadı. Sonradan masaüstü bilgisayarımda HDD'yi inceledim ve zamanında NTFS ile formatlamış olduğumu gördüm. Sanırım FAT 32'ye dönüştürmem gerekecek. Ancak WinXP SP2'de bu HDD'yi formatlamak istediğimde ne yazık ki formatlama alanında FAT32 seçeneği gözükmüyor, sadece NTFS yazıyor. NTFS'den FAT32'ye dönüştürerek HDD'sini formatlayan arkadaş var mı? Hiç bir sorun yaşadı mı?

2- Eski Piranha Aqua X type cihazlardaki yazı fontlarını bilmediğim/görmediğim için karşılaştırma imkanım olmadı. Yeni satılan cihazlarda fontları büyütmek, altyazıları daha iyi okunabilir yapmak için MeTePe'nin fimware güncellemesini yine de yüklemek gerekiyor mu? Çok yakınlarda bu cihazı satın alan arkadaşlardan bu güncellemeyi yapan oldu mu? Altyazıların okunabilirliği açısından arada belirgin bir fark var mı?

3- Cihazın en son firmware'ini download edebileceğimiz bir link mevcut mu?

4- Altyazılar oldukça yukarda çıkıyor (neredeyse ekranın ortasında görünecek). Altyazıları biraz aşağıya konumlandırmak ve şeffaf veya siyah zemin üzerinde görmek için ne yapmamız gerekiyor?

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• 1 partition magic ile fat32 yapabilirsin.
    2-eğer uzun altyazıları gösterme sorunu yaşıyorsan yeni tiptir.arkadaşlar o ürüne firmwareyi yükleyememişler.yinede sen dene.
    3.bu forumda var. r a p i d s h a r e olarak.ayrıca ürünün bir de sitesi var.hiçbir işe yaramıyor.
    4.o zaman senin ürün yeni tip.menuleri ara bulursun.
  • Teşekkürler atorbaci...
    Sanırım uzun altyazı sorunu yaşamıyorum. Daha doğrusu, çok uzun altyazısı olan bir filmi deneme fırsatım olmadı; denediklerimde de bu sorunla karşılaşmadım. Altyazılar ekranın altından itibaren oldukça yukarıda göründüğü için altyazıların kesilmesi gibi bir problemin olacağını sanmıyorum. Harfler oldukça rahat seçiliyor. Tek sıkıntım altyazıların altındaki zeminin siyah ya da şeffaf olmaması.

MeTePe'nin firmware'inin bu yeni versiyon cihaza yüklenmesi gerekmiyor sanırım.

Son 1-2 hafta içinde bu cihazı satın alanlar yorumlarını yazarsa, sevinirim.

Son bir şey: HDD'mi formatlamamı gerektirmeyecek, NTFS sistemini tanıyacak bir güncel firmware çıkması mümkün mü? Yoksa, bu durum cihazın fiziksel yapısından dolayı hiçbir zaman mümkün olmayacak mı? Eğer güncel bir firmware ile divxplayer NTFS dosyalama sistemine sahip HDD'leri tanımayacaksa boşuna fw güncellemesi beklemeyeyim, hemen HDD'yi FAT32 olarak formatlayayım.

• yok hocam firmware işini unut.olursa metepenin firmwaresini yükle.NTFS işinde ise hiç ısrar etme.en azından o hdd nin içinden film atacağın partition oluştur.mesela 120 lik hdd nin 20 gb lığını fat 32 yapabilirsin
  • Teşekkürler atorbaci...
    Tavsiye ettiğin gibi Partition Magic ile sadece 30-40 GB alanı FAT32 yapacağım. WinXP NTFS olarak formatlanmış HDD'yi geriye dönük FAT32 yapamıyor, ama sanırım PM bu işi yapabiliyordur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vehbi

Teşekkürler atorbaci...
    Tavsiye ettiğin gibi Partition Magic ile sadece 30-40 GB alanı FAT32 yapacağım. WinXP NTFS olarak formatlanmış HDD'yi geriye dönük FAT32 yapamıyor, ama sanırım PM bu işi yapabiliyordur.

• Arkadaşlar electroworld de 49 ytl x type. Sizce axen mi almayım yoksa x type mi ?
  • Selamlar,

Geçen ay aldık biz ama Kingston marka FD okumadı bizim ki ne yapmalıyız acaba
    Az öncede SD kart denedik onu da okumadı

Bilenler yazarsa sevinirim
  • format fat32 olsun.içindede okuyacağı dosyalar olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thema

Arkadaşlar electroworld de 49 ytl x type. Sizce axen mi almayım yoksa x type mi ?

Yardım edin şu kardeşinize . Hangisini derseniz onu alacam hemen .
  • Yeni Piranha MTK çipli Axen neçipli bilemiyorum.. Piranha ya yeni yazılım yapılabilir. Ancak diğeri Sunplus'sa geçmiş ola
    quote:

quote:

Arkadaşlar electroworld de 49 ytl x type. Sizce axen mi almayım yoksa x type mi ?

Yardım edin şu kardeşinize . Hangisini derseniz onu alacam hemen .
  • Arkadaşlar,
    Geçen hafta satın aldığım Piranha Aqua X Type DivX Player 3. satır altyazıları göstermiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bilen ve çözüm yöntemini uygulayan var mı acaba?
  • arkadaşlar piranha aqua x type player aldım sanrım 2008 sürümü ben pek anlamıyrum divx formatlarından hep dvd izlerdim ancak sadece lost dizisini izeyebilmel için aldım bu playerı. ikinci sezonun 13üncü bölümüne kadar hiç srunsuz izledim. fakat 13üncü bölümden sonra filmin ilk yirmi dakikasından sonra altyazılar kayboluyor. tüm arşivin alt yazı ve video dosyaarını aynı isme çevirmeme rağmen buu yapıyor sebep ne olabilir nasıl giderilebiir. metepe arkadaşın linkindeki güncellemeyi de yapamadım. yardımcı olursanız sevimnirim.
  • eğer güncelleme çalışmıyorsa o zaman farklı bir üründen bahsediyoruz.ya firmayı arayın ya da metepeden yardım isteyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: atorbaci

format fat32 olsun.içindede okuyacağı dosyalar olsun.

bu verdiğiniz cevap benim için mi
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.