Şimdi Ara

PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
652
Cevap
2
Favori
84.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1- 3 satırlı altyazıların son satırını, hatta bazı durumlarda 2 satırlı altyazıların 2.ci satırının yarısından itibaren olan kısmını göstermiyor. Bu sorun nasıl çözülür, fikri olan var mı acaba?

2- Örneğin film seyrederken film dona kaldı ve siz cihazı baştan çalıştırıyorsunuz ve ''go to'' ile dakikasını girerek filmi kaldığı yere atlatmak istiyorsunuz. Maalesef o yazdığınız dakikaya gittiğinde altyazıları ggöstermemeye başlıyor. Eğer filmi başından itibaren seyrederseniz problem yok, ama filmi zaman olarak bir yere atlatmak isterseniz altyazıları göstermemeye başlıyor. Bu benim dün aksam seyrettiğim bir filmde başıma geldi, tüm filmlerde böyle mi bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kunduzz

arkadaşlar piranha aqua x type player aldım sanrım 2008 sürümü ben pek anlamıyrum divx formatlarından hep dvd izlerdim ancak sadece lost dizisini izeyebilmel için aldım bu playerı. ikinci sezonun 13üncü bölümüne kadar hiç srunsuz izledim. fakat 13üncü bölümden sonra filmin ilk yirmi dakikasından sonra altyazılar kayboluyor. tüm arşivin alt yazı ve video dosyaarını aynı isme çevirmeme rağmen buu yapıyor sebep ne olabilir nasıl giderilebiir. metepe arkadaşın linkindeki güncellemeyi de yapamadım. yardımcı olursanız sevimnirim.

altyazı zamanlarını bir kontrol edin, başaladığı zamandan önce biten altyazı (00:05:00,000 --> 00:04:00,000) aleti sapıttırabiliyor.
  • Hocam bu metepe nin çıkardığı ilk yazılım mı?
    Eğer öyle ise ben kullanıyorum da acaba yeni mi diye merak ettim.

benim cihaz ilk versiyon olanlardan alalı yaklaşık 6-7 ay oldu.

birde 500gb hdd ile kullanıyorum devamlı hiç bir sorun yaşamadım CD yi yalnız bir kez o da çalışıyor mu diye kontrol için kullanmıştım.

yanii cihazımdan çok memnunum

quote:

Orjinalden alıntı: atorbaci

quote:

Orjinalden alıntı: minnik

http://****.com/files/35013054/Piranha_Aqua_X_Type_by_MeTePe_beta3-_er_eveli.zip.html

buda en yeni font fontun gölgesi var ,daha okunaklı deniyor.

cd ye yazdırmayaa gerek yok. usbye bank30 dosyasını at ve cihazı aç... gerisi sana kalmış.

önceki sayfalarda vardı ben yine yazayım.
    http://r apidshare.com/files/35013054/Piranha_Aqua_X_Type_by_MeTePe_beta3-_er_eveli.zip.html

(r apidshare) aradaki boşluğu sil

• Bu MeTePe arkadaşın firmware'i altyazıların 3.satırları da okunabilecek şekilde acaba güncellenemez mi?

Bir de bendeki cihazda altyazıların harfleri arasında bayağı boşluklar var. Bu düzeltilebilebilir mi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vehbi

Bu MeTePe arkadaşın firmware'i altyazıların 3.satırları da okunabilecek şekilde acaba güncellenemez mi?

Bir de bendeki cihazda altyazıların harfleri arasında bayağı boşluklar var. Bu düzeltilebilebilir mi acaba?

hocam anlatamıyorum galiba bizde öyle bir sorun yok.bu çıkarılan ürün farklı bir mimariye sahip.dolayısıyla farklı bir firmwaresi var.yani zaten metepenin verdiği firmwarede sorun yok.sorun o firmwarenin sizin cihaza uymaması.
  • atorbaci metepe ilk çıkardığı FW den bahsediyoruz değil mi?
    Uzun zamandır buraya uğramıyorum da acaba yeni çıkan yazılım var mı diye merak etmiştim.
  • http://r apidshare.com/files/74253258/Piranha_Aqua_X_Type_by_MeTePe_beta3-_er_eveli.zip.html
  • sağolasın bu yazılım bizim yğklediğimiz metepe nin ilk yazılımı mı diye sormuştum
    quote:

Orjinalden alıntı: atorbaci

http://r apidshare.com/files/74253258/Piranha_Aqua_X_Type_by_MeTePe_beta3-_er_eveli.zip.html

• ilki olarak verilen değil.sonra verilmiş forumu incelmiştim.
  • O zaman bir deneyeyim... Peki ilk verilenle bunun arasında ne fark var biliyor musunuz?
  • sanırım o da altyazı içindi.
  • Şu şapkalı â harflari için bişey çıkmıştı o mu bu oysa alıştım ben "hl" yzılarına. mazallah flashı falan yakarız da
  • Arkadaşlar ben bu aleti 3-4 ay önce aldım memnundum ama 5.1 ses sistemi aldım microlab ses sistemini sadece 5.1 destekleyen filmlerde tam anlamıyla kullanabiliyorum. Müzik dinlerken 2+1 olarak kullanılıyor. 5.1 desteklemeyen filmlerde de aynen böyle oluyor. 5 kolondan da ses çıkmasını nasıl sağlayabilirim. Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Kolay gelsin
  • eğer 5.1 olmayan bir mediadan 5.1 elde etmek istiyorsan AV receiver almalısın.tabi o zamanda piranhayı unut.o sisteme kaliteli bir dvd player lazım.
  • cihazı 500gb maxtor hdd ile kullanıyorum. 100gblık bi kısmını fat32 formatladım oraya atıyorum izleyeceklerimi. hiç bi sorun yaşamadan da izliyorum. ancak dvd formatlı filmleri izlerken dvdden izler gibi izleyemiyorum. menüer açılmıyor. sadece video_ts_0 ve benzeri dosyalar çıkıyor. unları seçince de sırdan bi film izler gibi oluyo dvd özelliği kalmıyo ses ya da atyazı seçemiyorum. buna bi çözüm var mı bildiğiniz. ya da bu dvd filmleri nasıl divx yapabilirim. 5.1 özelliğini ve altyazıları yitirmeden. bilgi verecek olursa sevinirim. teşkkürler
  • Yeni Modelleri çıkıyor internettte gördüğüm kadarıyla(6 haziranda gelecek diyor ama).
    Bunlardan alan veya inceleyen oldu mu? PIRANHA AQUA C ve PIRANHA AQUA R.
    Bakın burada bahsediyor.
    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=155124&sp=brand=piranha
  • Sanırım daha yeni ürünleri inceleyen yok. Alan var ise bir inceleme yapabilir mi??? C ve R type'ları..
  • bende bilgisayardan indirdiğim filmleri DVD'ye kaydettim. Bunlar HDTV görüntülerdi belgesel türünde. Fakat eve gittim tam bir ŞOK!! hiçbirini açmadı. Bazı normal filmleri bile açmadı ŞOKE oldum. filmi biraz gösteriyor mesela 30 saniye veya 2 dakika sonda hoop tekrar ana menüye dönüyor. Yeni aldım bende geri versem mi vermesem mi iki arada kaldım arkadaşlar...
  • yeni modellerde 2.5' taşınailir hdd den okumak klasörler arası geçiş yaparak film secmek mumkun mu acaba? ayrıca 3.5' 500gb taş. hdd ler içinde oluyor mu ?
  • Piranha Aqua X Type cihazımda durduk yere kumanda çalışmamaya başladı. Başka bir kumanda da olmadığı için deneme şansım olmadı. Servisi aradım yeni kumanda 15YTL +KDV imiş ve garanti kapsamına da dahil değilmiş. Cihazın yenisi 50 ytl ama kumanda 20 ytl ! Kumanda aksesuar olduğu için garantiye dahil değilmiş, nasıl aksesuar olabilir ki? kumandasız çalışmıyor ki cihaz!!!
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.