Şimdi Ara

PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
652
Cevap
2
Favori
84.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piranha 4GB usb belllek görüyormu ? ( Harici 300GB görüyormuş ama yinede sormak istedim )
  • quote:

Orjinalden alıntı: spayk07

Piranha 4GB usb belllek görüyormu ? ( Harici 300GB görüyormuş ama yinede sormak istedim )

Bende aqua h type modeli var 4gb usb bellek görüyor.

Fakat 1 tb harici diski göremiyor görüyorda okuyamıyor LOAD diyor öylece kalıyor acaba formatı NTFS değilde FAT32 mi olacak harici diskin bu konuda bilgisi olan varmı?
  • evet ntfs sistemleri görmez.fat32 olmalı.
  • Aqua C Type modelini ben aldım, 1500 bitrate'e kadar divxlerin hepsini usb'den takılmadan oynatıyor. Mekaniğini kullanmadım. Firmware güncellenmesi yapılmıyor. Ama divx altyazılar iyi değil, 2.satırdan sonra kesiyor. Bu problemide altyazıyı divxe gömen bir programlahttp://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=416255 hallettim, şimdilik bundan ucuzu ve daha iyi usb okuyanı yok. Kullan at misali ne seyretsen kar:) Usb'den divx seyredecekseniz alın, aksi taktirde düşünmeyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shibumix -- 14 Eylül 2008; 23:24:53 >
  • c type için herhangi bir firmware mevcut mu ? donma yapıyor bir süre sonra usb disk üzerinden izlerken.
  • arkadaslar merhaba bende seagate 1tb dısk aldım lg sınema sıstemıne bagladım okumadı dıskı ıkıye bolup fat32 yaptım sımdı okuyor fakat takılmalar oluyor bırde sımdı dıskı bılgısayara bagladıgımda bilgisayarım kısmında dıskler tam 1 dakıka sonra ekrana gelıyor bu konuyla ılgılı bılgısı olan arkadas varmı tesekkurler
  • Merhaba arkadaşlar

Ben de de X tıp pıranda dvd player var. daha oncekı lınkelrde olan fırmwarelerı yukledım makıneye. alt yazıları buyusun dıye . altyazı buyudu ama sımdı kumanda hıcbırsekılde calısmıyor usb de okumuyor. Aletı atacakmıyız yoksa bır fıkrı olan var mı arkadaslar?

sımdıden tesekkurler
  • arkadaşlar bu ürünün almayı düşünüyorum? eski versiyonunu 2.el olarak bir fikir verebilecek olan varmı acaba? firmware yüklenebilen versiyonunu alıcammm
  • Selam

Almayı düşünüyorsan buradan rahatlıkla alabilirsin ben aldım 1 günde ürünü gönderdiler.

http://www.ekopc.com/urun/1061580/Piranha_Aqua_Z_Type_USB_Portlu_DVD-DivX_Oynat%FDc%FD.html
  • merhaba arkadaşlar
    PIRANHA AQUA X TYPE USB VE KART OKUYUCULU DVD/DIVX OYNATICI dan bendede var dvd okuyucusu dandik mkv leri filan görmüyor fontlarda küçükdü ama frimware ile hallettim dr arkadaşımızın verdiği ile ama ben araştırmayı çok sevdiğim için bu cihaza benzer cihaz olarak arkadaşlar burada yazmışlar JEPSSEN JX-6 HD bende bunun üzerinde biraz gezindim nette bu cihaza ait frimware buldum bu indirebileceğiniz adres

JEPSSEN JX-6 frimware

cihazla ilgili resimleride paylaşayım
    JEPSSEN JX-6 resimler

ben buradan cektiğim frimware yi PIRANHA AQUA X TYPE yükledim yeniden açılınca JEPSSEN JX-6 bu cihaza döndü yalnız büyük bir sorun var PIRANHA kumandası ile JEPSSEN kumandası aynı olmadığı için hiç bir tuşun yeri aynı değil :D ama cihaz çalışıyor gördüğüm kadarı ile ingilizce ve italyanca olabiliyor alt yazılarını deneyemedim kumandadan dolayı çok uğraşmak lazım acaba bir arkadaş bunlardan yola çıkarak bir frimware geliştirebilirmi veya o cihazla bizimkinin yazılım olarak artısı eksisi nedir yorumlarınızı bekliyorum ilginiz için tşk ederim....

• Bende WD tv hd cihazı gelene kadar idare etsin diye d type modelin aldım.Aslında ürün on numara bir alet gömülü altyazıyı okuyor.dvd seçmiyor.4 ve 8 gb bellekleri okudu.70 ekran crt tvde çok güzel görüntü verdi.s video ile bağlantı yaptım.Görüntü gerçekten mükemmel .Philipsin 3240 veya 3210
    tam hatırlıyamadım model divx playerı vardı pıranha buna on basar.ancak çok önemli bir kusuru var.Bellekten film izlerken takılma yapıyor.Bellek için alacaksanız hayal kırıklığı olur.Ben idareten kampanyadan aldım çok memnunum.
  • D TYPE modelini kullandıkça hakkında daha çok fikir sahibi oluyorum.
    + larını sayarsam, crt tvde harika bir görüntü veriyor.s video bağlantısıyla.dvd okuma çok iyi her dvdyi sıkıntısız okudu.1 gb hafıza kartı 2 4 8 gb lik usb bellekleri tanıdı.mp4 veya fotoğraf makinesi çekimkerini color 7 programıyla convert ederseniz sıkıntısız oynatıyor.altyazı fena değil ancak gömerseniz mükemmel.
    - leri , 2 ve 4 gb lık usb bellekten film takılmadan izlenmiyor.işkence gibi.ancak1 gb hafıza kartı ve 8 gb usb bellekten çok fazla takılmadan oynatabiliyor ancak yer yer takılmada yok değil.
  • Arkadaşlar merhaba ben de aqua r modelini aldım. Boyut olarak diğerlerine göre daha küçük. Yine usb ve card reader var. Ancak altyazı problemi de var. bazı altyazıları görmüyor. denemek için sub uzantılı olanları srt ye çevirerek usb ye yazdırdım ancak görmedi. Ayrıca gerek cd dvd ya da başka ortamlarda klasör olarak baktığımda altyazı dosyalarını göstermiyor. Usb ye yüklediğim (ayrı klasörlere) film ve altyazıların sadece film formatlarını görüyor. Bunun dışında cd ya da dvd ortamlarında daha önceden bilgisayarımda izleyebildiğim altyazılı divx leri görüntülemesine rağmen yine altyazıları göstermiyor. Çoğunda böyle. Bunun dışında usb de film izlemek keyifli ancak düzgün çalışsa pek güzel olacak.
    Bu konularda yardımcı olabilecek var mı?
  • komik bir sorum var arkadaslar...

piranha c var bende. Kumandadan usb moduna nasil gecildigini bulamadim. kitapçıkta DVD/card tuşuna basin diyor ama kumandada tuş yok.

şansa bir kere girebildim bi daha bulamadim.

1-Usb girisinde mi bir iletisimsizlik mi var ?
    2. Kumanda bun modelin değil. Kumanda çok yavas. Farklı kumandalar mi var acaba ?

tesekkürler

Not : problem usbdeki setup dosyalari imis. Bunları silince okudu usbyi ama bu sefer de altyazıları hic göstermiyor. Keske almadan daha iyi arastirsaymisim :(

makinayı sallayınca icindednde boşta bir vida sesi geliyor. hepsiburadadan aldim iade sebebi sayılırmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piratex -- 26 Şubat 2009; 21:25:04 >
  • arkadaşlar benim de ilk versiyon X type var.

aldığımdan beri hep harici disk ve flash diskle izliyorum torrent ve emule'den indirdiğim avi formatındaki filmleri hiç sorunsuz.

yalnız torrent'en indiridiğim DVD-R filmleri klasöre atıyorum fakat izleyemiyorum, kısa kısa görüntü falan gösteriyor, menüyü gösterse bile seçim yapamıyorum. (DVD'ye yazdır falan demeyin çünkü ben dediğim gibi 500gb'lık diskime atıyorum filmeleri)

ne yapmalıyım, nasıl izleyebilirim?

yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Fiyat performans olarak kıyaslayıp aldığım bir cihaz,ilk geldiği günlerden beri güç düğmesi sorumlu,bir servisine götürsem sorunu halledicekler ama eninde sonunda açılıp çalıştırabiliyorum diye ha bugün ha yarın diye diye garanti süresi dolacak (5-6 aylık cihaz)..
    Bugünlerde de dvd ye yazdığım avi filmlerde arasıra cihazı kapatmaya mecbur eden takılmalar oluyor.(takılan filmler dizüstünde yazdırdığım filmler,belki başka dvd yazıcı ile yazarsam olmaz)..
    bu günlerde arşivim kabardığı için SEAGATE 1TB 32MB 7200RPM FREEAGENT DESK 3.5" TAŞINABİLİR DİSK ST310005FDD2E1-RK
    alıp piranha ile kullanmayı düşünüyorum,umarım desteklememe gibi bir sorun yaşamam..
    elyapımıprejeksiyon + piranha + seagate 1 tb hdd + ps2 = umarım güzel şeyler çıkartırlar :)
  • Benim C Type ile iligli bir sorum olacak. Acaba bu 2GB dan büyük filmleri açıyor mu?
    Yoksa filmlerin mutlaka 2GB dan küçük mü olması gerekiyor?
  • 3 gün olmuş hala sorumuza bir cevap yok eskiden neydi burası beee her soruya 10 dk sonra gelirdi...
    Nerde eski paylaşımlar nerdeee eski forumlarrr
    quote:

Orjinalden alıntı: until

arkadaşlar benim de ilk versiyon X type var.

aldığımdan beri hep harici disk ve flash diskle izliyorum torrent ve emule'den indirdiğim avi formatındaki filmleri hiç sorunsuz.

yalnız torrent'en indiridiğim DVD-R filmleri klasöre atıyorum fakat izleyemiyorum, kısa kısa görüntü falan gösteriyor, menüyü gösterse bile seçim yapamıyorum. (DVD'ye yazdır falan demeyin çünkü ben dediğim gibi 500gb'lık diskime atıyorum filmeleri)

ne yapmalıyım, nasıl izleyebilirim?

yardımcı olursanız çok sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: kunduzz

cihazı 500gb maxtor hdd ile kullanıyorum. 100gblık bi kısmını fat32 formatladım oraya atıyorum izleyeceklerimi. hiç bi sorun yaşamadan da izliyorum. ancak dvd formatlı filmleri izlerken dvdden izler gibi izleyemiyorum. menüer açılmıyor. sadece video_ts_0 ve benzeri dosyalar çıkıyor. unları seçince de sırdan bi film izler gibi oluyo dvd özelliği kalmıyo ses ya da atyazı seçemiyorum. buna bi çözüm var mı bildiğiniz. ya da bu dvd filmleri nasıl divx yapabilirim. 5.1 özelliğini ve altyazıları yitirmeden. bilgi verecek olursa sevinirim. teşkkürler

quote:

Orjinalden alıntı: SonDelikanlı

DVD iso'ları okuma işini geçekten böyle bir şeye ihtiyaç olduğu için değil kendi kişisel merakımı tatmin etmek ve firmware işlerinde biraz deneyim kazanmak için uğraşıyorum. Ancak şu ana kadar başarı sağlıyamadım.

Çünkü dediğiniz gibi DVD 'yi HDD'ye kopyalıyıncada okuyor.

Hani aletin işçilik kalitesi şöyle kötü böyle kötü demiştim yukarıda, şimdide alete kıyamıyorum. Yaptığım firmwareleri yükleren elim titriyor cihazı tam kitliyecem kullanılamaz hale gelicek diye. Neyseki cihazı kitlemeyi başaramadım, daha servis yolu görünmedi.

Yine şimdi kıyamıyorum onuda söyliyim peder geçen Philips aldı bir tane 185 kağıt mı ne saydı. Tamam işcilik kalitesi filan bu cihazı ona değil yüze katlar. Oda sorunsuz bir cihaz, kumandası mumandası eli yüzü düzgün ama USB'den HDD takınca yüksek bit rate li filimlerde resmen takılıyor Heroes HD Xvidlerde mesela (düşük bitratelilerde sorun yok), çünkü USB'si hız olarak 1.1 miş. Hadi bakalım aynı özelliklerdeki cihaz biri diğerinin üç katı fiyat ama siz aradaki fiyat fakına sadece işcilik satın alıyorsunuz, tabi işcilik ve görüntüde önemli bir şey ama bence bu cihaz göz önünde bulundurmaya değer bir alet.

Hahaha birde ben 10YTL'ye aldım.

sondelikanlı sen netten indirdiğim dvd filmleri nasıl harici HDD ye kopyalayıp izliyorsun detaylı anlatırmısınız?

• konuyu hortlaticam diye düşündümde konu canliymiş

arkadaslar dikkat ettim hb'de C modeli var bu nasıl bişeydir kötü yanlari varmi bu özellikte bi ürün ariyorum ama 3 gün sonra çöpe atilacak bişey istemiyorum. ? bunu alip kullanan varmi. gerci Hb'deki yorumlari fazla dikkate almiyorum nedense hep yalaka mesajlari atiliyor orada

ürün linki.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=155124&productid=evpiranaquac#tablnk

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.