Şimdi Ara

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
13
Favori
56.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: volkanbey44

Rıdvan bey sizin desteginiz biz tuketiciler icin gercekten cok onemli. Her zaman Piranha firmasini destekliyor olucagim. Beni hayal kırıklıgına ugratmadi piranha. Buradan siz firma calısanlarina tesekkur ediyorum. Yazılım donanım ve satıs sonrasi hizmetiniz icin. Yerli markaları her zaman desteklemek lazim sonucta ülkemiz kazaniyor. Kitkat ı büyük bir heyecan ile bekliyoruz tuketiciler olarak.
    Bu arada grande telefonuma Modern Combat 4 Zero Hour 1.1.5 yükledim. Takılma sıfır kasma hiç yok video linkini buradan siz oyun sever tüketiciler ile paylaşmak istiyorum. Rıdvan bey son olarak telefona cover kılıf çıkarmasini istiyoruz piranha nin Tek eksik akıllı ekran telefon kılıfıdır. Umarim bu isteğimizi firma gözardi etmez.

Piranha Grande Modern Combat 4 Zero Hour 1.1.5

NOT Oyun Türkcedir Alıntı Yaptım Kendi Sitesinden Cibril Arkadasa Tesekkur Ederiz Alıntı Link :http://www.****larindir...oid-full-apk-indir.html

Dosyanın İçerisinde Yazan “Kurulum!” Okuyun…

Oyun Adı : Modern Combat 4: Zero Hour
    Versiyon : 1.1.5
    Dil : İngilizce ve 9 Dil Mevcut
    Lisans : FULL
    Dosya Boyutu : 1.1 GB / .rar
    Geliştirici : GameLoft, haVok
    Uyumluluk : Android 2.3 ve Üzeri
    Gereksinim : 2 GB ve Üzeri SD Kart, 512 MB Ram, 800 GHZ İşlemci
    Market Fiyatı : 6.99 $

Video Link:http://youtu.be/o_TjgpIfpJQ

Oyun İndirme Linki:https://cloud.mail.ru/p...ero%20Hour%20v1.1.5.rar

aynen valla nerdeysi akıllı flip coverı var diye dark evo p60 alacaktım :)
    bu arada cihazı 4.4 gelecek diye sipariş verdim ona göre :) benden olumlu yorum bekleyen ve almak isteyen 5-6 arkadaşım daha var :) volkanbey44

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realwayy -- 14 Nisan 2014; 22:17:53 >

• realwayy kullanıcısına yanıt
    konuyu duzenledim duzenlersen sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbey44 -- 14 Nisan 2014; 22:02:13 >
  • bu arada dün akşam programsız direk telefon üzerinde görüntülü görüşme yaptık volkanbey44 arkadaşla. merak edenler için; sorunsuz bir görüşme yaptık. bu özelliği bile seçmek için bir neden.
  • awakado kullanıcısına yanıt
    ha evet bende onu soracaktım numarasını yazmıştı volkanbey, bide dostum hoparlör sesi bangır bangır mı normalmi?? ayrıca aliexpresste akıllı kapak bulamadım sen bulabildinmi?? ayrıca 4.4 kullanan varmı videosunda bana biraz yavaş takıla takıla kullanılıyor gibi geldi 4,4 te..

edit!! bide şu dikkatimi çekti tüm sitelerde radyo yok diyo dahili radyo var. Görüntülü konuşma şebeke üzerinden yok program ile deniliyo oda var, almak isteyen arkadaşların dikkatine....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realwayy -- 14 Nisan 2014; 22:56:38 >
  • Arkadaşın biri s3 den daha iyi demiş antutu da s3 20.000 i zorkarken bu cihaz 12-13.000 arasında.
    Bende s3 ü satılığa çıkardım bu cihazı almak için.
    Ama kesinlikle bir s3 den sadece ekranı büyük başka hiçbir artısı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinos

Arkadaşın biri s3 den daha iyi demiş antutu da s3 20.000 i zorkarken bu cihaz 12-13.000 arasında.

iyi karar vermişsin ben 4 aydır telefon araştırıyorum buna karar verdim, illede büyük ekran olsun istedim dark aldım hemen geri iade ettim, kaliteli olsun dedim 2 yıldır satılan note2ye 1200 vermeyede vicdanım elvermedi sonuçta s3ün ve note2 nin yapıpta grandenin yapamadığı çok az şey vardır (nfc-algılama v.s)
  • quote:

Orijinalden alıntı: realwayy

quote:

Orijinalden alıntı: huseyinos

Arkadaşın biri s3 den daha iyi demiş antutu da s3 20.000 i zorkarken bu cihaz 12-13.000 arasında.

iyi karar vermişsin ben 4 aydır telefon araştırıyorum buna karar verdim, illede büyük ekran olsun istedim dark aldım hemen geri iade ettim, kaliteli olsun dedim 2 yıldır satılan note2ye 1200 vermeyede vicdanım elvermedi sonuçta s3ün ve note2 nin yapıpta grandenin yapamadığı çok az şey vardır (nfc-algılama v.s)

Grande sini s3 ile takas etmek isteyen varmı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• realwayy kullanıcısına yanıt
    dostum radyo olduğunu zaten ben konunun ilk mesajında yazdım, programları da verdim. iki tane. hatta bir tanesi radyodan kayıt bile yapıyor.

görüntülü konuşma yok demedik aslında, var ama çalıştıramamıştık. o da meğersem iphone u olanlarda çalışmıyor, o nu da birkaç test den sonra anladık. yoksa android ler arasında programsız görüntülü görüşme yapılıyor. çok güzel şekilde.

telefon şimdilik çok güzel gidiyor maşallah :)

daha stabil bir 4.4 çıkmadı cihaz için. senin gördüklerin başka cihazlar için hazırlanmış custom rom lar. inşallah cihaza orjinal 4.4 gelir. gelirse de telefona esktra ne kadar o da ayrı bir mevzu.
  • awakado arkadaşım bu güzel tanıtıcı yazından dolayı teşekkürederim.kafamda bu telefonla ilgili bütün soru işaretlerine cevap aldım..
    Bugünde bir tane beyaz grande siparişi verdim.(sayende yoksa karar vermem güçtü )
    bende P.Grande ci olarak aranıza katıldım ilk fırsatta deneneyimlerimi paylaşacağım

Not:pirahana nın sayfasında android 4.4 çıkacağını söylemeleride kara vermemde önemli rolü var.
  • se7endonanım kullanıcısına yanıt
    Simdiden hayirli olsun.yorumlariniz karar vermemde faydali olacak. Wifi cekimi,pil omru vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gün ışığında ÖN kamera ile bir kaç selfie çekip yoksanıza sevabına :) ona gore sipariş vereceğim
  • Otg Kablo deneyen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbey44 -- 17 Nisan 2014; 18:15:30 >
  • Kılıf aldım aliexpress'den. indirim vardı; 10 TL civarına bir haftada geldi. Gayet kaliteli ve telefona tam uygun. ( gfive g9 diye arayınca çok kılıf, yedek pil vs. var çin sitelerinde )

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

hayırlı olsun. 1 haftada jet hızıyla gelmiş. bende ortalama 25 gün.ist içi
  • quote:

Orijinalden alıntı: awakado

Kılıf aldım aliexpress'den. indirim vardı; 10 TL civarına bir haftada geldi. Gayet kaliteli ve telefona tam uygun. ( gfive g9 diye arayınca çok kılıf, yedek pil vs. var çin sitelerinde )

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-  -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

ürünü aldığın linki verirmisin , teşekkür

• iletiler kullanıcısına yanıt
    ürün linki kalktı, özel kampanya listesindeydi şimdi yok. satıcı dükkanı bu ;http://www.aliexpress.com/store/230904

"gfive g9" diye aratırsanız çok çeşit kılıf çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awakado -- 19 Nisan 2014; 0:28:55 >
  • sertac-73 kullanıcısına yanıt
    ben de postacıyı karşımda görünce şaşırdım :) 15 günden önce beklemiyordum, daha önce öyle geliyordu hep.
  • telefonun kalınlıgı ne kadar biraz kalın gbi geldi bana ?
    slm. kendi sitesine baktımgrandenin kııfı vardı 30 tl satılıyo
  • evet var ama hem o kılıfı beğenmediğim için, hem de piranha hediye vermediği için inadına almadım. zen modeline vermişti grande 'ye vermiyor. müşteriyi kazanmak diye bir kavramdan haberleri yok. ne demiş yukarıda bir arkadaş akıllı kapaklı kılıfı var diye dark p60 alacaktım. demek ki müşteri böyle ufak şeylerle mutlu olabiliyor. firmalarımız hep bundan kaybediyor maalesef

not: kılıfı çin'den ücretsiz kargo 10 TL ye aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awakado -- 21 Nisan 2014; 1:39:25 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.