Şimdi Ara

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
13
Favori
56.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet biraz kalın ama alacağınız telefonlarının kalınlıklarını hepsiburada sa karşılaştırıp bakın. 8 mm ile 9.9 mm arasında değişiyor. çok aşırı farklar yok. telefon genel olarak büyük olduğu için biraz kaba duruyor o kadar. kullandıkça alışıyorsun
  • Piranha zen ve piranha grande arasında kaldım.Bütün yorumları okumama rağmen hala karar veremedim.Sizce hangisini almalıyım?
  • Ben grande yi araştırıyorum, tekno marketlerde bir görebilsem ama yok..
  • awakado kullanıcısına yanıt
    cihazın wifi çekimi nasıl acaba mesela piranha nın tableti var pek verimli değil. gerçi tabletlerin geneli böyle ama telefonda durum nasıl acaba.
  • DubStepps D kullanıcısına yanıt
    Dostum zaten tek konu büyük telefon ~ küçük bir telefon. Buna karar verip birini al. Ben zen küçük ekran diye almadım .sebebim ilk mesajda yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awakado -- 21 Nisan 2014; 12:19:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sertac-73 kullanıcısına yanıt
    Hem 3g hem wifi çok iyi. İnternet gezinme performansı da güzel. Bu yönden bir sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awakado -- 21 Nisan 2014; 12:18:43 >
  • OTG deneme fırsatınız oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runic -- 21 Nisan 2014; 21:09:58 >
  • Zenin arka kapak çok çabuk çiziliyor bu da öyle mi kasa yapıları aynı mı ? Bir de 4.4 gelecek mi ?
  • isokocak kullanıcısına yanıt
    Arka kapak plastik. çizilme olmaz. olsa da görünmez. ben beyaz aldım gördüğünüz gibi. şimdilik bir sıkıntı yok. kılıf da alırsanız korunaklı olur.
  • runic kullanıcısına yanıt
     -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

birkaç program ile test ettim var diyor ama otg kablo taktım bir tepki vermedi telefon. desteği yok sanırım ama yazılımsal bir ayar da olabilir. başka arkadaşlarda deneyip bilgi versinler...
  • grande yi taksitle alabileceğimiz bir yer varmı.. yada ürünü görüp inceleyebileceğimiz bir yer..
  • Bnde ayni drttn muzdarip ama tel magzalrda yok istnbulda bulursun satn yer arastr

• kullanmayıcı K kullanıcısına yanıt
    hepsiburada dan 6 taksit 650 tl siparişi verdim. bakalım..
  • arkadaşlar çağrı geldiğinde ses artırma eksiltme tuşlarından herhangi birine bastığım zaman gelen arama melodisi tamamen kapanıyor daha da açılmıyor yani sessiz çalıyor telefonum, bu sorunu nasıl çözerim yardımcı olurmusunuz
  • cszero C kullanıcısına yanıt
    Çoğu Android telefonun çağrı sırasında ses tuşlarına bastığında sesi kısar zaten. Amaç meşgul atmadan sesi kapatmaktır. Senin yapmak istediğin nedir?

• Arkadaşlar OTG özelliği kullanılabiliyormu destekliyormu biri kesin cevaplar verebılırmı bende almak ıstıyorum ama Dark Evo P60 ile Piranha Grande arasında kaldım. O kadar yorum okumama ragmen halen bi sonuca varamadım. Piranha grande,nin ekran özellikleri daha kısıtlı hale geliyor, dark hız bakımından daha hızlı gibi akıcı bi menüsü var. Piranhanın kamera konusunda ve hafıza 16 gb oldugu ıcın artıları var. Malzeme kalitesi nasıldır yazılımsal sorunlar varmıdır. Piksellenme varmıdır ? Kullanıcılar tarafsız yorumlar atabilir mi. Satış sonrası desteğinide merak ediyorum ayrıca. Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar bende yakın zamanda bu telefondan almayı düşünüyorum. Grande ile Dark evo p60 arasında kaldım. Dark konusunda ekranda problem yaşayanlar falan var ayrıca cihazda yazılımsal sorunlar olduğunu belirtiyorlar ama Grande hakkında bişey duymadım. Sizce almalımıyım büyük ekranlı ve uygun fiyatlı telefona ihtiyacım var bütçe malum kısıtlı.

Lütfen görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim. Görüşlerinize göre 1 haftaya almayı düşünüyorum.
  • Bugün itibarı ile aldım söylenecek çok şey var cihaz hakkında en başta şunu belirtelim cihazı elime aldım bir tekdonma tikanma yapmadı fizik olarak cihaz kendini hissettiriyor bir kabalık var ama göz ardı edilemeyecek kadar de değil
     -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

• Almak isteyip karar veremeyen arkadaşlar için yapıyorum yardım olsun fizik kalitesi şöyle samsung vs dan bir farkı yok yalnız çok siradisi bir özelliği var cihazın ekrani ile dokunmatik panel arasında bir milim boşluk var bir derinlik hissi uyandiriyor insanda üç boyutlu gibi bu biraz siradisi zevk meselesi benim hoşuma gitti çok orjinal bir hava vermiş bir harika oluyor ya yağ gibi kayıyor ama bunu hiç sevmeyen insanlar da cikabilir çünkü siradisi
     -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

• Eve gidince ölçeklen dir me yapacağım o zaman çok daha net anlasilir boyutlar cihaz şöyle doğu bankta satılan tam çakma çin telefonun samsung kalitesinde( fizik olarak )ve saf android olduğunu düşünün görenler bilir çakmalar gibi dandik durmuyor güçlü oturaklı orjinal tamam çin teli kabul ama PARASINI HAK EDEN ORJINAL BIR ÇIN TELI Aldım pisman değilim keşke önce alsaydım çok memnun un yapamadığı iş nette. çok süper

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.