Şimdi Ara

-_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
13
Favori
56.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlısı olsun güle güle kullan. Pişman olmazsın. Kullandıkça seveceksin cihazı. İlk mesajdaki programları kur mutlaka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana mesaj da attım kardeş ya olmadı beceremedim resimli anlatım yaparmisin yada video ıngilizce yokta

• kullanmayıcı K kullanıcısına yanıt
    Neyi yapamadın, hangi işlemi soruyorsun

• Indirme işlemi sayfa ıngilizce

• quote:

Orijinalden alıntı: awakado

Çoğu Android telefonun çağrı sırasında ses tuşlarına bastığında sesi kısar zaten. Amaç meşgul atmadan sesi kapatmaktır. Senin yapmak istediğin nedir?

azaltmak için değil kardeşim, yanlışlıkla 1 kere bastın mesela, tamamen ses gidiyor azaltma yapmadan aniden zil sesi kesiliyor sessizleşiyor anlatabildim mi
  • Bu telefondan tam 3 defa siparis verdim.İlk gelen telefonda arka kapak gacur gucur oynuyordu.Ana kasa montajı sorunluydu.Sonraki gelen her iki cihazda kamerada ölü pikseller vardı.Yani cihazın arka kamerasına zoom yapınca 4x ve elinizle kamerayı, ekran hafif kavuniçi olacak şekile kapatınca nokta şeklinde beyazlıklar söz konusuydu.Aynı durum ekran kamerasını sepya veya tam siyah yada beyaz yapınca gözüküyordu.bu nedenle şimdi zene yöneldim .umarım sony sensörde böyle birşey çıkmaz.bunun harici kesinlikle tavsiye edebileceğim bir telefon.

• Arkdslr yanmda note 3 kullann arkdasm var vallahi ekrani 5.7yi tipki note gibi bir milim fire vermeden kullaniyorum mukemmel soke yim ya hic bu kadr beklemiyordum birde elim slistiya kucuk gelmeye basladi elime

• Ekran goruntusu nasil aliniyor?

• Piranha web sitesinde Ekran Görüntüsü için böyle demiş.

Telefonumdaki ekran görüntüsünü (screenshot) nasıl alabilirim? Çektiğim ekran görüntüsünün formatı ve çözünürlüğü nedir?

Telefonunuzdaki ekran görüntüsünü almak istiyorsanız;

Ses - ve Power tuşuna aynı anda basıp 1-2 sn basılı tutun ekran görüntü forografını çekecektir. Çektiğiniz ekran görüntüsü fotografını galeri bölümünden görebilirsiniz.

Çektiğiniz ekran görüntüsü .png formatında, 1280x720 çözünürlüğünde olacaktır.
  • Evet arkadaslr sanal tus takimini merak eden ekran kuculuyor diyenlervicin ekran goruntusunde en atlttaki kirmizi kuduk dikdortgen haline geldi ona dokununca cikiyor kullanmayinca otomatik kayboluyor mukemmel bir cozm oldu
     -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

• Bndan sonra ne ypyrz
     -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

• sewalgenc S kullanıcısına yanıt
    Güç tuşu ve ses kısma tuşuna aynı anda basınca ekran görüntüsü çekiyor, programa gerek yok.

3 seçenekten birini sırayla deniyorsun. " succesfull " uyarısı aldığın zaman tamamdır.

• Gibi uyarilar geliyor ne yspmam gerek
     -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_- -_-‖‖ Piranha GRANDE - ANA KONU ‖‖ -_-

tamam, ikincisinde olmuş. zaten bir üst mesajda yazmıştım. başka bişe yapmana gerek yok. şuan telefonda süper kullanıcı seviyesinde kullanıyorsun. telefonu yeniden başlat. her şeyi kurup silebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awakado -- 27 Nisan 2014; 3:07:15 >
  • Tmm awakado sagol simdi oldumu denemk istyrm gereksin olan ne vr mesela sn neyi sildin perfrmns adina

• Air droid gicik etti bni mesela

• sertac-73 kullanıcısına yanıt
    OTG CALISMASI İCİN ROOT ETMENİZ GEREK :)
  • Hepsiburada cuma günü kargoya verildi diyor pazartesi anca ulaşır. Peh.. istanbul içinde 3 günde anca teslim edecekler. yurtiçi kargo gözümde sıfır rakam ile (0).
  • Telefonu kullananlardan, hoşunuza gitmeyen bir özellik var mı? ben de yarın sipariş vermeyi düşünüyorum. şu ana kadar bir problem, şikayet bulamadım. Örneğin p60 da bildirim ışığı olduğu ama sadece şarj olurken çalıştığı söyleniyor. bu tür kullanışlı olan eksikleri var mı?

Bir de uygulamalar için ne kadar yer ayırıyor. Sürekli olarak dark p60 ile karşılaştırdığımdan, onda 1 gb yer olduğu ve sürekli olarak yetersiz hafıza uyarısı verdiği söylenmişti.

Şu ana kadar tek eksi yanı, aşağıda iphone benzeri tek bir ana menü tuşu bulundurması(iphone a da bu yüzden gıcık oluyorum ve kullanımı zor geliyor). bu tuşun üstüne ekranda sanal kısa yol olması :(( Eğer dark evo p60 da yazılım ve ekran arızaları olmasa sırf bundan dolayı p60 almayı düşünüyordum.

son 1 soru: siyah mı beyaz mı önerirsiniz? ikisi de çok iyi duruyor :)) (tek korkum hanım beyaz diye benim telefona el koyabilir :)) ) siyah telefonlarda parmak izi belli oluyor ve kirliymiş gibi bir duruşu oluyor. beyaz telefonlar ise çizildiğinde belli ediyor diye biliyorum.

konuyu açan arkadaşa da çok teşekkür ederiz. sağlam paylaşım yapmış.

p60 ile karşılaştırma:
    + bilinen yazılım veya ekran sorunu yok(şimdiye kadar bulamadım)
    - fiziksel geri tuşu yok, ekranda sanal tuş olarak bulunuyor
    - paket içeriği zayıf (p60 da bulunan akıllı kılıf ekranı çiziyormuş. bu da ayrı bir gariplik)
    + bellek alanı 8gb daha fazla (p60 da garip olarak programlar için 1gb ayrılmış. bu da bellek yetersiz uyarısına neden oluyor.)
    + ekran çözünürlüğü daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcaa -- 27 Nisan 2014; 20:33:10 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.