Şimdi Ara

Piranha ile ilgili merak edilenler ve cevapları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Piranha Locatör cihaz aldım ve almadan önce kafama takılan soruların cevaplarını sizlerle paylaşmak istedim.

1-Piranha leon/Locator 400mhz mi 500 mhz mi satılıyor?
    -Şuan satılan cihazlar 500 mhz atlas 4 128 mb ram igo amigo lu geliyor.

2-Piranha harita güncellemesi 1 kere mi 1 yılmı nasıl?
    -Bu konuda kutu üzerindeki ibarede şöyle diyor Cihazınızla ilk uydu bağlantısından itibaren 1 yıl güncelleme yapabilirsiniz.

3-Bu en önemli konulardan birisi.Cihazımı toolbox görmüyor.
    Nedeni.
    Cihazlar uyduya bağlandıkdan sonra 1 ay kadar sonra sisteme kayıt ediliyorlarmış yani bunun markayla bağlantısı yok sizin cihazınız uydu bağlantısından 1 ay sonra tolbox tarafından görünebiliyormuş. (Piranha destek)

4-Uydu bağlantısı nasıl?
    -Açık havada 30-40 saniyede kapalı havada yağmurlu en geç 1 dakikada bağlanıyor.

5-Film izlerken takılma yaşıyorum.
    -Bunun için bir çeviri programı ve ayarları var o ayarlarda convert ettiğinizde sorunsuz izliyorsunuz talep olursa program adını ve kullanımını paylaşırım.

Şimdilik bu kadar.

• Diğerlerine yorum hiç yapmıyayım ama 3. madde gerçektn komedi olmuş Daha mantıklı ve bilinen bir yanıt yazsalarmış bari.Birde 1. maddede hatanız var,500mhz. olanlar amigo ile 400 olanlar ise igo8 ile piyasada,bu konuda ana konuda mesajlar var zaten.
  • Hmm bu toolbox işi kötü o zaman.. Yoksa oldukça uygun fiyata bulmuştum cihazdan almayı düşünüyordum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation
    Birde 1. maddede hatanız var,500mhz. olanlar amigo ile 400 olanlar ise igo8 ile piyasada,bu konuda ana konuda mesajlar var zaten.

Hata derken neyi kastettiniz anlamadım.

400 mhz ler bildiği üzere igo 8 çünkü eski
    500 mhz ler İgo Amigo çünkü yeni

Ayrıca 4 mağaza gezdim hepsi 500 mhz igo amigo idi hatamı anlayamadım!

(-Şuan satılan cihazlar 500 mhz atlas 4 128 mb ram igo amigo lu geliyor. )

quote:

Orijinalden alıntı: GinoTheCopHmm bu toolbox işi kötü o zaman.. Yoksa oldukça uygun fiyata bulmuştum cihazdan almayı düşünüyordum..
    Bunun sıkıntı olduğunu düşünmüyorum zaten 2009/9 haritası ile geliyor yani 1 ay içerisinden 2009/12 çıkmış olsa bile uzun bi zaman beklemeyeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cch -- 8 Mart 2010; 15:41:40 >

• Sizin aldığınız Locator 500 Mhz Amigo mu? Bunu kutusuna bakarak anlıyabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GinoTheCop

Sizin aldığınız Locator 500 Mhz Amigo mu? Bunu kutusuna bakarak anlıyabiliyor muyuz?

Evet kutunun üzerinde tüm özellikleri yazıyor İgo Amigo 500mhz atlas 4 128 mb ram 2gb hafıza 2009/9 harita yazıyor ayrıca cihazın arkasındada aynı bilgiler mevcut bu arada win sürümüde 6,0.
  • Teşekkürler bilgiler için...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca çoğu yerde Locatorde özellik olarak görünmeyen Leonda görünen Video girişi Locatorde de var.(Henüz denemedim ancak kabloları kutudan çıktı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cch -- 8 Mart 2010; 15:49:51 >
  • Gerekirse geri vites kamerası bağlanabilir o zaman.. Şimdi kontrol ettirdim benim uygun fiyatlı bulduğum cihaz 400 Mhz olan versiyon imiş..
  • Yazınızda hata yok...

Şuan satılan cihazlar 500 mhz atlas 4 128 mb ram igo amigo lu geliyor.

Ama böyle yazarsanız sanki artık 400 olanlar yokmuş gibi algılanır,oysa bir çok yerde satılıyor.3. maddeyede komedi yazdığım servisin verdiği yanıttan....Cihazın uydu bağlantısı ile toolbox'ın alakası ilgisi yok.Eğer firma yollamayı unutmazsa cihazlar 15-20 gün içinde Toolbox tarafından görünür olur,yeterki firma bundan önce olduğu gibi yurt dışına bu cihazları test için yollamayı unutmasın
  • Şimdi servis şöyle diyor ilk uydu bağlantısında sistem sizi algılar cihazınızı sisteme kaydeder (1-30 gün) diyor.böyle birşey olmasa ilk uydu bağlatısından sonra 1 yıl guncelleme de saçma olur değilmi?

(1-30 gün) bu ibare kullanma klavuzundada yazıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: GinoTheCop

Gerekirse geri vites kamerası bağlanabilir o zaman.. Şimdi kontrol ettirdim benim uygun fiyatlı bulduğum cihaz 400 Mhz olan versiyon imiş..

Vatan bilgisayarı tavsiye ederim hem cihazlar yeni hem fiyat uygun şuan locator fırsatta. Ben ordan aldım.

http://www.vatanbilgisayar.com/piranha-locator-locator-gps-navigasyon-cihazi/productdetails.aspx?I_ID=40609

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cch -- 9 Mart 2010; 11:51:21 >

• locator ile leon arasındaki farklar nelerdir.av in locatorda da mevcutmu?aradaki fiyat farkına deger bir ozellik varmı.
  • Bluetooth ve FM-Transmiter (+ Leon) dışında av in dahil herşeyi aynı locatorde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cch -- 15 Mart 2010; 15:47:23 >
  • tesekkurler
  • bende aldım leon..toolbox acınca cihaz bekleniyor diyor orda kalıyor...win 7 64 bit kullanıyorum onlamı alakalı acaba
  • arkadaşlar ana konudan devam etseydiniz keşke..

@sevemem1985 ben zaten cevaplamıştımya senin sorduğun bu soruyu 2 gün önce.. ana konuda cevabı var..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.