Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
25
Favori
148.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bestnewyorker

Rıdvan Bey,www.bizdeuygun.com sitesinden sipariş vereceğim şimdi ürünü.. stoklarında varmış.. doğrumudur? şu an sepette kredi kartı girişimi bekliyor. sizden acil yanıt bekliyorum..saygılar

Sayın bestnewyorker,

Büyük ihtimal vardır çünkü bu gün itibariyle stok işlemleri tamamlandı.

Kolay gelsin.
  • hay sağolun.. rahatlattınız biraz.. siparişi verdim.. sizden önce ben inceler,yayınlarım inşallah:))).. yarın kesin kargoya vereceklermiş.. mutluyum.. inşallah sorunsuz bir cihaz gelir...yani cihaz zaten mükemmel de, hani elektronik üründür ya, sorunsuzdan kastım o.. teknik bir sorunu olmasın da.. su gibi cihaz olacağından eminim..selamlar saygılar
  • quote:

hay sağolun.. rahatlattınız biraz.. siparişi verdim.. sizden önce ben inceler,yayınlarım inşallah:))).. yarın kesin kargoya vereceklermiş.. mutluyum.. inşallah sorunsuz bir cihaz gelir...yani cihaz zaten mükemmel de, hani elektronik üründür ya, sorunsuzdan kastım o.. teknik bir sorunu olmasın da.. su gibi cihaz olacağından eminim..selamlar saygılar

Sayın bestnewyorker,

Sizde sağolun, teknik bir sorun çıkmaycaktır. Bu konuda içiniz rahat olsun. Cihaz size ulşatığında lütfen sizde ilk izlenimlerinizi çekip yayınlayın. Firma olarak biz yaptığımızda pek inandırıcı olmuyor ancak bir kullanıcının yapması daha sağlıklı olacaktır.

Kolay gelsin.
  • Piranha Destek P kullanıcısına yanıt
    inanın onun için satın alma işlemini erkene çektim:))..hatta siparişi kargodan bizzat ben gidip teslim alacam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piranha Destek

quote:

hay sağolun.. rahatlattınız biraz.. siparişi verdim.. sizden önce ben inceler,yayınlarım inşallah:))).. yarın kesin kargoya vereceklermiş.. mutluyum.. inşallah sorunsuz bir cihaz gelir...yani cihaz zaten mükemmel de, hani elektronik üründür ya, sorunsuzdan kastım o.. teknik bir sorunu olmasın da.. su gibi cihaz olacağından eminim..selamlar saygılar

Sayın bestnewyorker,

Sizde sağolun, teknik bir sorun çıkmaycaktır. Bu konuda içiniz rahat olsun. Cihaz size ulşatığında lütfen sizde ilk izlenimlerinizi çekip yayınlayın. Firma olarak biz yaptığımızda pek inandırıcı olmuyor ancak bir kullanıcının yapması daha sağlıklı olacaktır.

Kolay gelsin.

Madem Bu Düşüncedesiniz Bir Numune Gönderin yada cihaz hediye edin (nasıl istiyosanız artık) size detaylı inceleyip cihazınızı olduğu gibi göndereyim geri.

• Rıdvan bey yukarıda da sordum soruyu ama göremediniz galiba.Bu sensörler gerçekten varmı?
    Sensör: Hareket Sensörü, Parmak İzi Sensörü, Kalp Atışı Sensörü, Hall Sensörü, Hızlandırıcı, Jeomanyetik Sensör, Gyro Sensörü, Işık Sensörü, Barometre, Yakınlık Sensörü
  • Arkadaşlar hepsiburada.com a PİRANHA IQ stoğu gelmiş 699 TL.75 TL DE Hediye Çeki veriyor.Almayı düşünen varsa buradan alsın.
  • Canbaba8888 C kullanıcısına yanıt
    teşekkürler canbaba.. ben dün kaptım ama bizdeuygun.com dan..
  • hiç bir yerde stoktata değil piranha kendi stoğundan gönderiyor yani biz hepsiburadadan alıyoruz mesela telefonu ama piranha yolluyor. bizdeuygun.com da aynı hatta aradım bugün gelip alabilirmiyim diye stoga bakayım dedi piranhanın stoğundan yollanıyormuş telefon
  • korth kullanıcısına yanıt
    HAKLI OLABİLİRSİN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestnewyorker -- 30 Ocak 2015; 14:55:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korth

hiç bir yerde stoktata değil piranha kendi stoğundan gönderiyor yani biz hepsiburadadan alıyoruz mesela telefonu ama piranha yolluyor. bizdeuygun.com da aynı hatta aradım bugün gelip alabilirmiyim diye stoga bakayım dedi piranhanın stoğundan yollanıyormuş telefon

Hepsibura.com; telefon gibi elektronik ürünleri kendi stoğundan gönderir her zaman, mobilya gibi stoğu zor olan ürünleri firmalar kendi stoğundan gönderir faturasını da hepsiburada sonra kargo ile gönderir, zaten şu anda bu telefon hepsiburada.com da 3 gün içerisinde kargo edilir ibaresi var, ben şu ana kadar belki 20 tane telefon almışımdır internetten, hem kendime hem arkadaşlarıma hepsiburada.com ve kliksa, hızlıal da dahil olmak üzere hep böyle çalışırlar..
  • Piranha IQ Modeli Akıllı Cep Telefonu Paket İçeriği videosunuhttps://www.youtube.com/watch?v=9XASplPMEI8 adresinden inceleyebilirsiniz.
  • Piranha Destek P kullanıcısına yanıt
    izledim.. Rıdvan Bey anlatan siz misiniz yoksa:)).. Anlatan kardeşimiz gibi kibar ve tertemiz bir telefonsa yaşadık zaten.. Aferim Piranha ya, böyle elemanlar çalıştırdığı için.. keşke biraz daha yakından çekseymiş kutu içeriğini.. olsun bu da iyi..
  • quote:

izledim.. Rıdvan Bey anlatan siz misiniz yoksa:)).. Anlatan kardeşimiz gibi kibar ve tertemiz bir telefonsa yaşadık zaten.. Aferim Piranha ya, böyle elemanlar çalıştırdığı için.. keşke biraz daha yakından çekseymiş kutu içeriğini.. olsun bu da iyi..

Sayın bestnewyorker,

Ben değilim :) ses tonum ve tipim videoluk değiil :) Acele yaptığımız bir işti acele etmeseydik a dan z ye nesi var nesi yok anlatacaktık, performans ölçümleri, oyun, özellik açısından tam bir inceleme videosu yapacaktık. Malesef yoğun talep üzerine anca bu kadarlık bir video yapabildik. Daha ayrıntılı videoları önümüzdeki günlerde ben kişisel olarak yayınlayacağım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rebelyus

Piranhadan mal alınmaz tüketicinin yanında durmaz. Tüketici hakem heyetinin kararını uygulamamak için çaba sarfeder. Telefon ile hiç bir yetkiliye ulaşamazsınız.

Sayın Rebelyus,

Bu tip şikayetleri müşteri temsilcilerine yazılı olarak bildirmeniz hem sizin için hemde servisle iligli sorunu olan kullanıcılar için daha faydalı olacaktır. Teknik servisle ilgili konulara malesef ben bire bir müdahale edmiyorum. Müşteri temsilcilerimize yazılı olarak bildirmeniz durumunda yöneticilerimiz bu konuları görecek ve kısa sürede çözüm sağlanacaktır. Burada ve diğer forum sitelerinde sadece teknik ve yazılımsal konularda kullanıcılara yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu konuyu buraya yazmanız benim için sorun değil sizden istediğim aynı şekilde müşteri temsilcilerinede bu konuyu yazılı olarak buraya yazdığınız gibi yazıp iletin.

Kolay gelsin.

siz önce 2013 sonunda piranha destek bölümüne attığım maillerin cevaplarını verin ,YIL OLDU 2015 !!!

• Rıdvan bey piranha grande modeline güncelleme gelecekmi.
  • Piranha zen konusunda aylar once guncelleme veriliyordu. Surekli bu cuma haftaya persembe diyerek oyalandik. Sonuc olarak kitkat diye reklami yapilan telefonu satin aldim (piranha'nin sitesinde kitkat yaziyordu gorselide daha once forumda eklemistim) ama kitkat olayi hikaye cikti. Guncelleme ne oldu hala bekliyoruz? Guncelleme vermiyorsaniz telefonu iade alin satarken bu sekilde satiyordunuz!

edit: evet aşağıdaki görselde göreceğiniz reklama inanarak telefonu satın aldım ama ortada kitkat filan yok. ya kitkat sürümü yayınlayın ya da telefonu iade alın!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 30 Ocak 2015; 18:01:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rebelyus

Piranhadan mal alınmaz tüketicinin yanında durmaz. Tüketici hakem heyetinin kararını uygulamamak için çaba sarfeder. Telefon ile hiç bir yetkiliye ulaşamazsınız.

Sayın Rebelyus,

Bu tip şikayetleri müşteri temsilcilerine yazılı olarak bildirmeniz hem sizin için hemde servisle iligli sorunu olan kullanıcılar için daha faydalı olacaktır. Teknik servisle ilgili konulara malesef ben bire bir müdahale edmiyorum. Müşteri temsilcilerimize yazılı olarak bildirmeniz durumunda yöneticilerimiz bu konuları görecek ve kısa sürede çözüm sağlanacaktır. Burada ve diğer forum sitelerinde sadece teknik ve yazılımsal konularda kullanıcılara yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu konuyu buraya yazmanız benim için sorun değil sizden istediğim aynı şekilde müşteri temsilcilerinede bu konuyu yazılı olarak buraya yazdığınız gibi yazıp iletin.

Kolay gelsin.

siz önce 2013 sonunda piranha destek bölümüne attığım maillerin cevaplarını verin ,YIL OLDU 2015 !!!

Sayın Rebelyus,

Bu bölümde 2014 ten bu yana teknik yada yazılımsal konularda sürekli gelen soruları cevaplıyorum. Siz müşteri temsilcilerimize mail atmışsınız sanırım. Servis, kargo, satış gibi konularda bire bir ben müşterilerin sorunlarına müdahale edemiyorum, müşteri temsilcilerimize yönlendiriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

Piranha zen konusunda aylar once guncelleme veriliyordu. Surekli bu cuma haftaya persembe diyerek oyalandik. Sonuc olarak kitkat diye reklami yapilan telefonu satin aldim (piranha'nin sitesinde kitkat yaziyordu gorselide daha once forumda eklemistim) ama kitkat olayi hikaye cikti. Guncelleme ne oldu hala bekliyoruz? Guncelleme vermiyorsaniz telefonu iade alin satarken bu sekilde satiyordunuz!

hocam tüketici hakem heyeti yolu gözüktü sana , ayıplı ve yanıltıcı reklam diye paranı geri alabilirsin ama uğraşman gerekir .
  • RIDVAN BEY İŞİNE GELENİ OKUYOR SANIRIM.NEYSE VAZGEÇTİM.GRANDENİZ SİNİZ OLSUN
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.