Şimdi Ara

‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.364
Cevap
25
Favori
148.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürün kağıt üstünde f/p ürünü firmada teknik desteği verdikten sonra tamamdır.yetmedi mi artık uyduruk özellikleri yenilik gibi bizlere sunup ülkemin parasını alıp götürdükleri yeter artık. bizler marka takınısını bırakalım daha geniş düşünelim birde firmalarımızda ürünlerinin arkasında tam durdumu kullanıcıdan firmaya vede ülkemize kadar hepimiz kazanırız.selamlarımla.
  • HEPSİBURADA.COM DA SATIŞI OLACAKMI
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsPraNo

HEPSİBURADA.COM DA SATIŞI OLACAKMI

Sayın IsPraNo,

Evet olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Welar

kamerada optik zoom ve digital zoom kaç acaba? hızlıal da kamera zoom var diyor ama oranı yazmıyor.

otomatik netleme ve flash var mı?

birde yön tuşları fiziksel mi yoksa sanal tuşlu mu?

dış çerçevesi metal mi yoksa plastik mi?

bu arada hızlıal da ürün satışa sunulmamıştır yazıyor.

Sayın Welar,

x4
    otometik netleme var
    yön tuşları fiziksel sanal değil, (ekran dan bağımsız)
    orta çerçeve metal arka ve ekran kenarı plastik
    Ürünler dün geldiği için henüz bayilere gönderilmedi bu gün yarın satışa başlarlar.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savaş999

ürün kağıt üstünde f/p ürünü firmada teknik desteği verdikten sonra tamamdır.yetmedi mi artık uyduruk özellikleri yenilik gibi bizlere sunup ülkemin parasını alıp götürdükleri yeter artık. bizler marka takınısını bırakalım daha geniş düşünelim birde firmalarımızda ürünlerinin arkasında tam durdumu kullanıcıdan firmaya vede ülkemize kadar hepimiz kazanırız.selamlarımla.

Sayın savaş999,

Doğru tespit. Basit özellikleri gerçekten o kadar büyütüyorlarki reklamları izlerken gülmemek için kendimi zor tutuyorum.

Kolay gelsin.
  • birde antutu skoru alalım mümkünse?

kamerada netleme var demişsiniz. peki flash var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welar -- 28 Ocak 2015; 15:04:48 >
  • quote:

birde antutu skoru alalım mümkünse?

kamerada netleme var demişsiniz. peki flash var mı?

Sayın Welar,

Flash var. Antutu skor testi aşağıdaki gibidir. Ayrıca ürünle ilgili video ve gelişmlerihttp://fullteknikdestek.blogspot.com.tr/2014/12/iq-modeli-cep-telefonu.html adresinden ögrnebilirsiniz. Kişisel sayfamdır.

‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piranha Destek -- 28 Ocak 2015; 15:12:37 >

• çok soru soruyorum kusura bakmayın da micro usb girişi telefonun neresinde acaba? birde telefonun ses tuşları, power tuşu vs. yerlerini söyleyebilir misiniz?

birde kutu içeriği nasıl? neler var? kulak içi kulaklık varmı?

birkaç ta fotoğraf koysanız iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welar -- 28 Ocak 2015; 15:50:36 >
  • quote:

çok soru soruyorum kusura bakmayın da micro usb girişi telefonun neresinde acaba? birde telefonun ses tuşları, power tuşu vs. yerlerini söyleyebilir misiniz?

birde kutu içeriği nasıl? neler var? kulak içi kulaklık varmı?

birkaç ta fotoğraf koysanız iyi olur.

Sayın Welar,

Rica ederim sorunuz olursa sorabilirsiniz tabiki. Micro USB cihazın alt orta kısmında, ses ve power tuşu başparmakla kontrol edilebilecek şekilde yan tarafta yer almaktadır. Kutu içerisinde batarya, şarj cihazı, usb kablo, kulaklık ve ekran koruyucu yer almaktadır.

Kolay gelsin.
  • kulaklık kulak içi mi yoksa normal mi?
  • quote:

kulaklık kulak içi mi yoksa normal mi?

ben sadece kamerasını merak ediyorum kamerası s4e kıyasla nasıldır acaba rıdvan bey sipariş vereceğim sadece kamera konusuna takılıyorum azıcık ip ucu verseniz kamerası hakkında :)
  • Kim ne derse desin, günlerdir bütün telefonları inceliyordum.. bir anda bu konunun içinde buldum.. bu fiyata, bu telefon, bu özellikler ortalığı kasar da, kavurur da.. teknik özellikler harika.. eğer ki, foto video çekimleri en azından bir gm discovery veya üzerinde ise zaten bitti olay.. aldım diyorum da, n11.com üzerinde tilki gibi bir fırsat, kupon vs peşindeyim:)).. hayırlı olsun tekrardan.. tekrar söyliyeyim, bu satırları yazan, piranha ZEN ve piranha GRANDE kullanmış ve arkadaşlarına iki modelden de aldırmış birisidir.. saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestnewyorker

Kim ne derse desin, günlerdir bütün telefonları inceliyordum.. bir anda bu konunun içinde buldum.. bu fiyata, bu telefon, bu özellikler ortalığı kasar da, kavurur da.. teknik özellikler harika.. eğer ki, foto video çekimleri en azından bir gm discovery veya üzerinde ise zaten bitti olay.. aldım diyorum da, n11.com üzerinde tilki gibi bir fırsat, kupon vs peşindeyim:)).. hayırlı olsun tekrardan.. tekrar söyliyeyim, bu satırları yazan, piranha ZEN ve piranha GRANDE kullanmış ve arkadaşlarına iki modelden de aldırmış birisidir.. saygılar

Sayın bestnewyorker,

İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Kullandığım numune ürün üzerinden video, resim paylaşaımı yapacaktım ancak diğer konulardada belirttiğim gibi bu ürünü uzun süreli inceleyen benim özelliklerini, özelleştirilmiş arayüz yazılımını v.s hazırlatanda benim. Bu nedenle güvendiğim bir ürün ve bunu konunun başında belirttim yorum okuyucularında farklı tepkiler aldım bu nedenle inceleme videosunu satın alan kullanıcnın yapmasının daha doğru olacağını düşündüm. Ama farklı sitelerden ve buradan inceleme videosu istekleri yoğunlaştı hafta sonuna kadar video hazırlamaya çalışacağım. Kamera için kıyaslayabileceğim cihazlarla aynı ortamda resim çekip paylaşırım. Kamera konusunda ZEN kullanmışsanız ZEN den çok daha iyi ve kamerada aradığınız hemen hemen her şey (ön kamera otomatik olarak makyajlı resim çekme, gülümseme yada göz kırpma ile çekim v.s) bulunmakta.

Kolay gelsin.

• Öncelikle verdiğiniz güzel bilgiler için çok teşekkür ederim.. Ayrıca Zen den daha iyi foto çekimi varsa, daha ne diyeyim ki.. diğer özellikler zaten teknik veriler çok iyi..hayırlı olsun tekrardan kullanıcılara..
  • Rıdvan Bey Selamlar

Zen sayfasında ürünün çıkış tarihini belirttiğinizde size değişim, fark verme vb. talepler iletilmişti. Yönetime ileteceğinizi söylemiştiniz.

Bir cevap var mı yönetimden? En azından taleplere ilettiğinizde ki tepkileri nedir? paylaşır mısınız lütfen?

Bu arada hem zen aldım hem de grande.. grande de tek sorun uyarıları dikkate alıp çok dikkatli kullanmama rağmen şarja taktığımda kopukluk yapıyor. tamamen henüz bozulmadı ama sıkıntılı.

Zen'e gelince çift parkmak dokunmatik sorunu ve pilin saçma sapan ani düşüş ve şarj olurken aniden dolması gibi durumlar var. Bunun haricinde zen kötü değil. Ancak bu 2 sıkıntı ünlü markalarda olduğunda ürünün ayıplı veya sıkıntı pilde ise pilin ayıplı olduğunu söyleyip tüketiciye destek oluyorlar. ürün veya pil değişimi yapıyorlar.

Bu noktada yönetiminizin yaklaşımını merak ediyorum. Kardeşime iq almayı düşünüyorum ancak Zen konusunda bir adım atılmadıkça ne tavsiye eder ne aldırırım. çünkü bahsettiğimiz ürün teknolojik bir ürün olduğu sürece tüketicinin detseğe ihtiyacı vardır ve firmanın ürünün arkasında durması gerekir.

Bu yorumları şahsi algılamayın lütfen. sizinle bir sıkıntımız yok. siz yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. Ancak ürünlerinizi alan ve kullanan ve sıkıntı yaşayan biri olarak cevap rica ediyorum.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonsrealm -- 29 Ocak 2015; 11:53:45 >

• Rıdvan bey kolay gelsin.Bu özelliklerde yazan sensörler gerçekten fiziksel olarak mevcutmu yoksa yazılımla falanmı ?

Sensör: Hareket Sensörü, Parmak İzi Sensörü, Kalp Atışı Sensörü, Hall Sensörü, Hızlandırıcı, Jeomanyetik Sensör, Gyro Sensörü, Işık Sensörü, Barometre, Yakınlık Sensörü
  • Piranha Iq incelemesi içinhttps://www.youtube.com/watch?v=wW40dBFp-4o
  • Mertksk1912 M kullanıcısına yanıt
    Bu ne saçma sapan bir incelemedir. Video yerine fotonları birlestirmisler özelliklerini siralamislar olmuş inceleme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonsrealm

Rıdvan Bey Selamlar

Zen sayfasında ürünün çıkış tarihini belirttiğinizde size değişim, fark verme vb. talepler iletilmişti. Yönetime ileteceğinizi söylemiştiniz.

Bir cevap var mı yönetimden? En azından taleplere ilettiğinizde ki tepkileri nedir? paylaşır mısınız lütfen?

Bu arada hem zen aldım hem de grande.. grande de tek sorun uyarıları dikkate alıp çok dikkatli kullanmama rağmen şarja taktığımda kopukluk yapıyor. tamamen henüz bozulmadı ama sıkıntılı.

Zen'e gelince çift parkmak dokunmatik sorunu ve pilin saçma sapan ani düşüş ve şarj olurken aniden dolması gibi durumlar var. Bunun haricinde zen kötü değil. Ancak bu 2 sıkıntı ünlü markalarda olduğunda ürünün ayıplı veya sıkıntı pilde ise pilin ayıplı olduğunu söyleyip tüketiciye destek oluyorlar. ürün veya pil değişimi yapıyorlar.

Bu noktada yönetiminizin yaklaşımını merak ediyorum. Kardeşime iq almayı düşünüyorum ancak Zen konusunda bir adım atılmadıkça ne tavsiye eder ne aldırırım. çünkü bahsettiğimiz ürün teknolojik bir ürün olduğu sürece tüketicinin detseğe ihtiyacı vardır ve firmanın ürünün arkasında durması gerekir.

Bu yorumları şahsi algılamayın lütfen. sizinle bir sıkıntımız yok. siz yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. Ancak ürünlerinizi alan ve kullanan ve sıkıntı yaşayan biri olarak cevap rica ediyorum.

Saygılar

Sayın demonsrealm,

Bu konuda henüz bir bilgi bana iletilmedi olumlu yada olumsuz gelişmeleri buradan paylaşırım.

Kolay gelsin.

• Rıdvan Bey,www.bizdeuygun.com sitesinden sipariş vereceğim şimdi ürünü.. stoklarında varmış.. doğrumudur? şu an sepette kredi kartı girişimi bekliyor. sizden acil yanıt bekliyorum..saygılar
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.