Şimdi Ara

Piranha ses sistemi ile ilgili bilgi verirmisiniz!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bn bu forumda yeniyim onun için böyle bi konu acıldımı acılmadımı bilmiyiorum. Ben pcme ses sistemi arıyordum nette piranhanın modellerini gördüm ve kaliteli ve ucuz geldi. örnein PIRANHA MDT 88B HQSoundConvert™ sistemi ucuz ve 135 watt ses diyor. Özelliklerinde Yeni nesil HQSoundConvert™ teknolojisine sahip Piranha ses sistemleri, diğer sistemlerle aynı enerjiyi harcarken, asgari 1,27 katı değerde ses çıkış gücüne sahiptir. Diye söylüyor. Bu konu hakkında bilgiisi olan ltf cvp yazsın sizce kalitelimi???????

Piranha ses sistemi ile ilgili bilgi verirmisiniz!!

• benim şahsi fikrim önermiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysafran

benim şahsi fikrim önermiyorum
    Sesini bilemem ama görünüş ofsayt
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedatss

Sesini bilemem ama görünüş ofsayt

Alıntıları Göster
    yalan sölemım gorunus olarak guzel duruyo ama saadece guzel duruyo o kadar ses sıstemınde anlayan bı vatandas ondan kalitesiz ses çıkacagını her türlü anlar ben sahsen kımseye önermem bu tip sıstemlerı

• quote:

Orijinalden alıntı: rekarte

yalan sölemım gorunus olarak guzel duruyo ama saadece guzel duruyo o kadar ses sıstemınde anlayan bı vatandas ondan kalitesiz ses çıkacagını her türlü anlar ben sahsen kımseye önermem bu tip sıstemlerı

Alıntıları Göster
    hocam piranha da alınmayacak markaların arasında...kesinlikle tavsiye etmem...
    sadece iyi ses verip vermemsi ile ilgili değil zaten o setten 135 watt cıkış alabilecegini hiç sanmyorum cunku markaya kesinlikle guvenmiyorum...artı ürünü aldıktan sonrası da var yetkili servisi ne kadar yaygın ??
    bir zaman sonra satmak istersen cok zorluk cıkaracaktır...

• quote:

Orijinalden alıntı: suganzm

hocam piranha da alınmayacak markaların arasında...kesinlikle tavsiye etmem...
    sadece iyi ses verip vermemsi ile ilgili değil zaten o setten 135 watt cıkış alabilecegini hiç sanmyorum cunku markaya kesinlikle guvenmiyorum...artı ürünü aldıktan sonrası da var yetkili servisi ne kadar yaygın ??
    bir zaman sonra satmak istersen cok zorluk cıkaracaktır...

Alıntıları Göster
    hehe ben bu sıstemın 2+1 ını dınledım gıttım ses cıkıyomuydu cıkmıyomuydu anlamadım bıde 70 w rms yazıodu

• quote:

Orijinalden alıntı: n_gelli

hehe ben bu sıstemın 2+1 ını dınledım gıttım ses cıkıyomuydu cıkmıyomuydu anlamadım bıde 70 w rms yazıodu

Alıntıları Göster
    Bu tarz sistemler insanları çok güzel kandırabiliyor.Sesi az açınca canavar gibilerdir ama sese biraz yüklendinmi foyaları ortaya çıkar,ses çatlamaya başlar,bass sesler tahta gibi vurmaya başlar.Kısık ses canavarları bunlar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi hakkında tavsiye
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu tarz sistemler insanları çok güzel kandırabiliyor.Sesi az açınca canavar gibilerdir ama sese biraz yüklendinmi foyaları ortaya çıkar,ses çatlamaya başlar,bass sesler tahta gibi vurmaya başlar.Kısık ses canavarları bunlar..

Alıntıları Göster
    Yani diosunuzki sesiz canavarlar görünüş var ki bu sette oda pek yok ses yok diosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: supreme-mr

Yani diosunuzki sesiz canavarlar görünüş var ki bu sette oda pek yok ses yok diosunuz

Alıntıları Göster
    yoktur hocam yaw...
    alacagınıza bunu az daha para koyun , düzgün bi set alın 150 160 ytl ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: suganzm

yoktur hocam yaw...
    alacagınıza bunu az daha para koyun , düzgün bi set alın 150 160 ytl ye

Alıntıları Göster
    Yaw nasıl oluyor da bundan okadar ses çıkarsa ben kendimi camdan atarım size söylemesi

Bende eski model pahalı bi 4+1 var bir bas vuruyo çok mükemmel duum tıs

bide voica var ZIT MADE İN CHİNA hesabı TAK TAK TAK sanki kafama tahtayla vuruyolar

Anladın heralde nasıl bişey olduğunu

• quote:

Orijinalden alıntı: SonŞaman

Yaw nasıl oluyor da bundan okadar ses çıkarsa ben kendimi camdan atarım size söylemesi

Bende eski model pahalı bi 4+1 var bir bas vuruyo çok mükemmel duum tıs

bide voica var ZIT MADE İN CHİNA hesabı TAK TAK TAK sanki kafama tahtayla vuruyolar

Anladın heralde nasıl bişey olduğunu

Alıntıları Göster
    Yani kısacası bu ses sistemi dandik diosunuz. Pki fiyatı uygun ve kaliteli hangilerini önerirseniz sesi kaliteli olan?????

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat_Sharky

Yani kısacası bu ses sistemi dandik diosunuz. Pki fiyatı uygun ve kaliteli hangilerini önerirseniz sesi kaliteli olan?????

Alıntıları Göster
    Evet dandik logitech x-530 la başlamanı öneririm,yavaş yavaş diğer sistemlere geçersin.Forumu iyice araştır derim.
  • quote:

Evet dandik logitech x-530 la başlamanı öneririm,yavaş yavaş diğer sistemlere geçersin.Forumu iyice araştır derim.

Alıntıları Göster
    böle bi sistem aldım ....2 hafta sonra aldığım paranın yarısına ablama zor sattım:S:S:S
  • Arkadaslar Frisby FS 5007 nası bi arkadas frisby kulanıodu iyi kaliteli ses veriyor diyodu. Fiyatıda uygun özellikleri bunlar:FS-5007 90W RMS 5+1 Ahşap Kumandalı AC-3, DTS veya Dolby Digital Decoderlı Amplifier Speaker Driver(inch) : Woofer ---- 5inch (4 ohm) Satellite ----- 3inch (4 ohm) Output (RMS-Total 90W) : Woofer ----- 40W(THD=10%) Satellite ------ 10Wx5 (THD= 10%) Frequency responce : Woofer ------ 40Hz - 300Hz Satellite ------ 200Hz - 18 KHz Input Sensivity : 500MV S/N Ratio : Woofer ------ 70dB Power Supply : 220V/60Hz Speaker dimension (Boyutlar) : Woofer 1

http://www.borsapazar.com/urundetay.php?urunkodu=1150715296

acba dediği gibi 90 w güç verirmi????

• quote:

Alıntıları Göster
    +1
    arkadasım frizby falan yazık etme parana x530 veya philips
    quote:

Orjinalden alıntı: sedatss

• quote:

Orijinalden alıntı: baysafran

+1
    arkadasım frizby falan yazık etme parana x530 veya philips
    quote:

Orjinalden alıntı: sedatss

Alıntıları Göster
    arkadaslar görünüyorki herkes logitechi öneriyor. microlab hakkında ne diyorsunuz onun içinde kaliteli diyorlar ve microlabın çoğunda amfili diyor başka hangi markalar böyle amfili olarak satılıyor??? (fiyatı uygun olan)

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat_Sharky

arkadaslar görünüyorki herkes logitechi öneriyor. microlab hakkında ne diyorsunuz onun içinde kaliteli diyorlar ve microlabın çoğunda amfili diyor başka hangi markalar böyle amfili olarak satılıyor??? (fiyatı uygun olan)

Alıntıları Göster
    ben bugun arastırırken bı mıcrolab gordum baya ıyı bıseye benzıodu eger kullanmıs olan varsa bılgılendırsın modelı A6623 gercı urunun epromu yok ama olsun guzel bıseye benzıo yaklasık 180 cıvar falan yınede kullanmıs arkadasalr varsa ıyı veya kotu desın
  • quote:

Orijinalden alıntı: n_gelli

ben bugun arastırırken bı mıcrolab gordum baya ıyı bıseye benzıodu eger kullanmıs olan varsa bılgılendırsın modelı A6623 gercı urunun epromu yok ama olsun guzel bıseye benzıo yaklasık 180 cıvar falan yınede kullanmıs arkadasalr varsa ıyı veya kotu desın

Alıntıları Göster
    arakadaşlar mıcrolab sistemleri gerçekten kaliteli...fiyatlarıda uygun creativle başa baştır ee creativ in ne kadar kaliteli vee ii oldunu herkez bilio....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgunrap_17

arakadaşlar mıcrolab sistemleri gerçekten kaliteli...fiyatlarıda uygun creativle başa baştır ee creativ in ne kadar kaliteli vee ii oldunu herkez bilio....

Alıntıları Göster
    bende ilk o piranhayı alacaktım sonra X230 aldım.iyikide aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EECFCE0DC

bende ilk o piranhayı alacaktım sonra X230 aldım.iyikide aldım

Alıntıları Göster
    iii ki arkadaşım ii ki pirhanayı almamışın...ses sistemi değince insanın aklına gelen ses kalitesi bide sürekli yeni modeller çıktığı için ne kadar kulanabilirim....kulanma süreside kalitesiyle doğru orantılı olduğu için çok ii bi karar yapmışsın...pirhana ne ki ya çin ürünümüdür nedir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.