ben 10 gün önce sipariş vermiştim umarım yılbaşından önce elimde olur.
bende düşünüyorum almayı, alıcam bu cam.dan fiyatı gayet iiymiş görüntüsü fln da tam istediğim tarzda
Tamam ses kartındaki girişe takıyorum girişi ama gene ses yok.. Deniyorum deniyorum ses çıkmıyo.. Bende KS-1211 modeli var.. Başka bu modelden kullanan arkadaşlar mikrofon için ayrı bi yükleme yapmak gerekiyo mu ? Yoksa kurunca otomatik hepsi kuruluyo mu?
BİRİNİZ Bİ ÇÖÜZM BULSUN ARTIK ŞU HALİME MİKROFONLU DİYE ALDIK SES ÇIKMIYOOOOO...
quote:
Orjinalden alıntı: Matiz_35
BİRİNİZ Bİ ÇÖÜZM BULSUN ARTIK ŞU HALİME MİKROFONLU DİYE ALDIK SES ÇIKMIYOOOOO...
Emredersiniz efendim
Bu kadar kişi aynı sorundan muzdarip bilen olsaydı zaten yazardı çözümünü.
Bu arada bugün 28 Aralık. 28 Aralıkta ellerinde olacağını söylemişlerdi stokta da var görünüyor ama bana gelen yanıta bakın lütfen :
28.12.2005 08:08:36 Piranha Webcam
PIRANHA PC 1211 1.3 MEGAPİKSEL AYARLANABİLEN IŞIKLI + MİKROFONLU+10X DİJİTAL ZOOMLU PC KAMERA Webcam stoklarınızda var görünüyor.10 gün önce Önsipariş verdiğim bu ürünün en kısa zamanda tarafıma ulaştırılmasını talep ediyorum.Teşekkürler.
28.12.2005 09:04:03 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.
*****@****.com üyelik üzerinden vermiş olduğunuz siparişiniz üretici firmadan beklenmekte olup tarafınıza gönderilmek üzere kargoya teslim edilecektir.
Saygılarımızla...
Daha çok beklersem yuvarlak olan kamerayla değiştirmeyi düşünüyorum.
poibro bana dün gelen mailde stokta olduğu söylendi bende bekliyorum cuma elimde olsun razıyım.
Hani alıp kullanıp ta beğenmediğim için geri göndermemiş olsam, söylediklerinize kanıp bi web cam daha alacam. Ya güldürmeyin adamı, bu web cam 5 para etmez. Bi kere ne idüğü belirsiz bir marka. Bakın donanımlarınıza web camın markasını okuyabilecekmisiniz. İkincisi lux hesabı yaptığınız led leri kullanamıyosunuz, çünkü ışıklar adamın gözlerini beceriyo. Görüntü kalitesininde düşük olmasıda ayrı bir mevzuu. Siz sanıyosunuz ki ne kadar yüksek çözünürlük ne kadar çok özellik o kadar kalite...
ben dün aldım arkadastan rica ettim gitti eminönüne aldı camı pc1211 miydi kutuyuda bulamıyorum simdi ya neyse harbiden ısık olayı cok kotu geceleyin acılmaz ısıkları gözleri bozar valla ama görüntü iyi oda daha tam ayarları yapamadım bakalım bugun iice deniyeceğim kalkınca eminönü nokta iletişim acayip bi yermiş sadece kamera satıyormus bir tabelası felan yokmus arkadasda sans eseri bulmus dukkanı ama gold bilgisayardada var diye duymustum 26 dolara bakmak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: Darbeli_Matkap
Hani alıp kullanıp ta beğenmediğim için geri göndermemiş olsam, söylediklerinize kanıp bi web cam daha alacam. Ya güldürmeyin adamı, bu web cam 5 para etmez. Bi kere ne idüğü belirsiz bir marka. Bakın donanımlarınıza web camın markasını okuyabilecekmisiniz. İkincisi lux hesabı yaptığınız led leri kullanamıyosunuz, çünkü ışıklar adamın gözlerini beceriyo. Görüntü kalitesininde düşük olmasıda ayrı bir mevzuu. Siz sanıyosunuz ki ne kadar yüksek çözünürlük ne kadar çok özellik o kadar kalite...
Tamam da bu ne sinir bu ne öfke? Kötüyse dersin ben kullandım kötü şu şu özellikleri berbat vs diye. Burda bir ürünü veya bir firmayı övdüğümüz yokki ? Biraz sakin olun ne bu şiddet bu celal.
piranha iyidir ya,ben çok memnun kaldım.
ben kutunun yanında yazan tarife göre kurdum micte sorun olmadı sende öyle kur istersen
quote:
Orjinalden alıntı: Matiz_35
Poibra emir olarak lagıladıysan o senin sorunun bilader kimseye emir vermiyorum ben salak salak konuşupta adamı hasta etme tamam mı??????? Mikrofonu kuramadım sinirliyim zaten.....
Sizi saygıya davet ediyorum."hasta" ettiğim içinde çok geçmiş olsun.Bir mikrofon için bu kadar sinirlenmeyin piyasada 3 ytl fiyatlarında mikrofon satılıyor ayrıca alabilirsiniz.Bugün veya yarın kamera elime geçecek ama ne yazıkki seviyesizliğiniz yüzünden size mikrofon kurulumu hakkında yardımcı olamayacağım. Kusura bakmayın.
bu piranha denen zıkkımı çalıştıramıyorum bi türlü tanıtamadım windowsa.Winxp sp2, piranha web cam lütfen yardım
ARKADASLAR BENDE KURAMIYORUM YA WİN98 E UYUMLUMU BU YOKSA UYUMLU OLMADIGI ICINMI KURAMIYORUM CILDIRCAM BİDE TURKCE YAZILIM SÖZDE
kamera bugün elime geçti , kutunun yanındaki talimatlara göre sorunsuz bir şekilde kurdum. Görüntü kalitesi çok güzel kesinlikle bu fiyata tavsiye ederim kaçmaz
Bu da örnek resim
quote:
Orjinalden alıntı: poibra
Bu da örnek resim
hayırlı uğurlu olsun dediğim kadar varmış değil mi? şu 1.3mp ve 1280 olayını sende bir araştırda çözelim dün 135ytl ye alınna philips le karşılaştırma yaptık inanmayacaksınız ama pianha çok daha iyidi ışık kalitesi aynı ama iş görüntüdeki çözünürlüğe geldiğinde philips biraz daha kareli ama pianha çok daha düzgün.
evet zaten teknoloji eskidikçe ucuzluyor ortada para verilen sadece marka isimleri kalıyor
ya bu arada dediğin gibi bende bulamadım 1.3 olayını. Bir de default ayarlar olarak 320xbilmemne demiş her sefer programı açtığımda onu 640-480 yapıyorum tekrardan fps i 30 yapıyorum falan bu ayarlar kaydedilmiyor sanırım çok sinir