Şimdi Ara

Piranha Web Cam (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
0
Favori
88.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tenten69

ARKADAŞLAR ya ben hala sorunuma bir çare bulamadım. Her yolu denedim ama OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ne olur bir bilen yardım etsin. benim web-cameramda sorun yok. Sorun kamerayı kurunca TV kartı çalışmıyor. Olayı tekrar yazıyorum P4 3.0 bir bilgisayarım var. Asus 5 serisi intel 915 chipset ana kartım var. Yeni bir piranha KS 1211 model bir web-cam ve Avermedia GO 007 TV kartı aldım. Web-cam'i kurunca TV kartı çalışmıyor. Web-cam'i kaldırınca TV kartı çalışıyor. Ne yapacagımı bilmiyorum. Ne olur YARDIM......

piranha driverındaki bu dosyanın silinmesi ile sorun halloluyor. C/ nin içerisinde windows dizininde.VM303_STI.EXE
  • arkadaşlar ben de yeni aldım bu kamerayı. tek sorunum video kayıt yapamıyorum. kayıt yapıyor ama kaydettiğim dosyayı açamıyorum. bu kamera hangi formatta kayıt yapıyor bilen varsa söylesin
  • uzunbi ara sonunda döndük :)

kamerada bende 1280* çözünürlükte resim çekemedim, anca cd den çıkan programla 640*480 oluyor o kadar :) acaba başka bir program mı gerekiyor?

2 gün önce de nokta iletişimden 1 trane daha aldım ama fiyatı 30m yapmışlar :) Ordaki arkadaş bana everesti tavsiye etti, piranhadan daha iyi ded, baktım bende ama kameranın plastiği çok adi duruyodu, bende almadım, bildiğimizden denediğimizden şaşmayalım dedim, yine piranha aldım.

kamera bazı arkadaşlara göre çokahım şahım gelmeyebilir ama , benim aldığım yorumlar süper. 3-4 tane kamerayla kıyasladım, (snopy-noname-creative-inf vs.) ama benim görüntünün netliği aydınlığı vs hepsinden iyi. microfonu şimdie kadar denemedim, harici microfonu kullanmıştım, akşam deneyeyim bende.

Nokta iletişimin yerini bulamayan varsa şöyle tarif edeyim. sirkeci tramway durağından rayları takip ederek gülhaneye doğru gidin, çok fazla gitmeden trafik ışıklarını göreceksiniz(sağda) hemen karşısında motorola bayisi var, motorola bayisinin yanında kontörlü telefoncu var, içerde pc parçları göremedim demeyin :) orası deil o binanın 5. katında nokta iletişim. yanlış hatırlamıyorsam 66 numaraydı. 5. katta bi nokta iletişim var zaten. ama içeri girdiğinizde şaşırabilirisniz :) beklediğinbiz gibi bi yer çıkmayabilir :) zira benim çıkmadı :D son gittiğimde ellerinde 1 koli kamera vardı. büyük ihtimalle hala da vardır, kameralar yada driverları yeni seri olması lazım. ben kendime aldığımda amcap programı ingilizce idi, aldığım 2. kameranın programı ise türkçe.

kameranın malzeme kalitesi çok iyi bence, adi durmuyor, kablosu vs gayet kaliteli. (şekli aynı başka bir kamerayla kıyasladığım, ona dayanarak söylüyorum)

video kaydı avi olarak gözüküyor ama, her programda açılmıyor, media player ve bs player ile açabildim, media player nazlandı 1 az ama açıyor. bs player hemen açtı.

geriye kalan tek sorunum 1280 çözünürlükte resm çekmek :)

**Buarada nookta iletişime gidecekseniz, yukarı çıkarken mecbur kalmadıkça asansör kullanmayın derim :) neden diyosun dersenizde o asansörde 25 dk mahsur kaldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 3 Ocak 2006 16:22:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: proteo

quote:

Orjinalden alıntı: tenten69

ARKADAŞLAR ya ben hala sorunuma bir çare bulamadım. Her yolu denedim ama OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ne olur bir bilen yardım etsin. benim web-cameramda sorun yok. Sorun kamerayı kurunca TV kartı çalışmıyor. Olayı tekrar yazıyorum P4 3.0 bir bilgisayarım var. Asus 5 serisi intel 915 chipset ana kartım var. Yeni bir piranha KS 1211 model bir web-cam ve Avermedia GO 007 TV kartı aldım. Web-cam'i kurunca TV kartı çalışmıyor. Web-cam'i kaldırınca TV kartı çalışıyor. Ne yapacagımı bilmiyorum. Ne olur YARDIM......

piranha driverındaki bu dosyanın silinmesi ile sorun halloluyor. C/ nin içerisinde windows dizininde.VM303_STI.EXE

Sevgili Proteo dediğin .exe dosyasının silinmesi ile sorun çözüldü. Çok teşekkürler...

• Ben kameranın mikrofonunu sorunsuz şekilde kullanıyorum.Ses kalitesi olarak çok iyi değil isteyen harici olarak başka bir mikrofon takabilir.

Şimdi çeşitli trial ve shareware programlar deniyorum kamerayla kullanılabilecek. Güzel bişeyler bulursam buraya link atarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: istavrit

arkadaşlar ben de yeni aldım bu kamerayı. tek sorunum video kayıt yapamıyorum. kayıt yapıyor ama kaydettiğim dosyayı açamıyorum. bu kamera hangi formatta kayıt yapıyor bilen varsa söylesin

amcap programını aç
    dosya/video için dosya tanımlar
    mesela masaüstüne x dosyası olarak kayıt et
    daha sonra çekimini yap.
    dosyayı açmak için mediaplayeri kullanabilirsin.
    media playeri aç
    dosya/aç deyip kayıt ettiğin dosyayı aç...
    bu kadar
  • arkadaşlar amcap ve VP-Eye programı ile video oluşturunca oluşturulan dosya boyut olarak çok büyük oluyor o yüzden windows xp proffessionel'in kendi içinde olan windows movie maker adlı programı kullanmanızı öneririm. gerekli device ayarlarını yaptıktan sonra format seçmeyin kendi en iyi ayarlarda çeksin zaten aşağıda bütün formatlar için boyut belirtmiş

Dakikası sadece 14mb yer kaplıyor bu programla capture edince.Yani 50 dakikalık bir çekimi bir cd ye çekebilirsiniz
  • deneyimler ve paylaşımlar için sağolun bizede almak düser artık

şu nokta iletişim nerde yavf
  • Beyler Piranha web cam alanlar memnunlarmı acaba?Bende bayadır bunu almayı düşünüyorum.Bence fiyat/perf olarak en iyisi bu gözüküyo bana göre tabi performansını görmediğim için size soruyorum.Sizce alayımmı ?

130 küsür msj ı okumak zor geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdreNaline® -- 4 Ocak 2006 4:50:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

uzunbi ara sonunda döndük :)

kamerada bende 1280* çözünürlükte resim çekemedim, anca cd den çıkan programla 640*480 oluyor o kadar :) acaba başka bir program mı gerekiyor?

2 gün önce de nokta iletişimden 1 trane daha aldım ama fiyatı 30m yapmışlar :) Ordaki arkadaş bana everesti tavsiye etti, piranhadan daha iyi ded, baktım bende ama kameranın plastiği çok adi duruyodu, bende almadım, bildiğimizden denediğimizden şaşmayalım dedim, yine piranha aldım.

kamera bazı arkadaşlara göre çokahım şahım gelmeyebilir ama , benim aldığım yorumlar süper. 3-4 tane kamerayla kıyasladım, (snopy-noname-creative-inf vs.) ama benim görüntünün netliği aydınlığı vs hepsinden iyi. microfonu şimdie kadar denemedim, harici microfonu kullanmıştım, akşam deneyeyim bende.

Nokta iletişimin yerini bulamayan varsa şöyle tarif edeyim. sirkeci tramway durağından rayları takip ederek gülhaneye doğru gidin, çok fazla gitmeden trafik ışıklarını göreceksiniz(sağda) hemen karşısında motorola bayisi var, motorola bayisinin yanında kontörlü telefoncu var, içerde pc parçları göremedim demeyin :) orası deil o binanın 5. katında nokta iletişim. yanlış hatırlamıyorsam 66 numaraydı. 5. katta bi nokta iletişim var zaten. ama içeri girdiğinizde şaşırabilirisniz :) beklediğinbiz gibi bi yer çıkmayabilir :) zira benim çıkmadı :D son gittiğimde ellerinde 1 koli kamera vardı. büyük ihtimalle hala da vardır, kameralar yada driverları yeni seri olması lazım. ben kendime aldığımda amcap programı ingilizce idi, aldığım 2. kameranın programı ise türkçe.

kameranın malzeme kalitesi çok iyi bence, adi durmuyor, kablosu vs gayet kaliteli. (şekli aynı başka bir kamerayla kıyasladığım, ona dayanarak söylüyorum)

video kaydı avi olarak gözüküyor ama, her programda açılmıyor, media player ve bs player ile açabildim, media player nazlandı 1 az ama açıyor. bs player hemen açtı.

geriye kalan tek sorunum 1280 çözünürlükte resm çekmek :)

**Buarada nookta iletişime gidecekseniz, yukarı çıkarken mecbur kalmadıkça asansör kullanmayın derim :) neden diyosun dersenizde o asansörde 25 dk mahsur kaldım :)

spacelord arkadas bana almaya gitmisti pc 1211 i arkadasada everest al daha ii demişler arkadasda bunu almıs ama memnunum tek memnun olmadığım yön sen 25e aldım dedin simdide 30'a satıyorlar demişsin benim arkadas bir hafta önce aldı bana camı allahtan adama ıvır zıvır alması için ayrıyetten para vermişim bizede 35'e geldi cam

• windowsmedia bu dosyayı açmıyor. codec programını da kurdum ama faydası yok.windows movie maker ile kayıt yapılabiliyor.
  • doğru codeclerin kurulu olduğuna emin olun bende gayet rahat açıyor. Windows media classic öneririm player olarak hemde makinanızı kasmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: futi_fincir
    spacelord arkadas bana almaya gitmisti pc 1211 i arkadasada everest al daha ii demişler arkadasda bunu almıs ama memnunum tek memnun olmadığım yön sen 25e aldım dedin simdide 30'a satıyorlar demişsin benim arkadas bir hafta önce aldı bana camı allahtan adama ıvır zıvır alması için ayrıyetten para vermişim bizede 35'e geldi cam

Vlla hocam fiyatlandırmayı ben yapmıyorum :)

ben ilk aldığım piranhayı 25milyona aldım, sonra da abime de alayım deidm 2-3 gün önce bidaha gittim, hala 25 dimi dedim, yok artık 30 dedi :) everest ne kadar dedim oda 30 dedi. e baktılar herkes alıo, zam yapmışlar :D

benşim yazımdan dolayı zarara girmişseniz özür dileirm :( ama ben ilk ğımda 25 ti, bende 2. yi 30 a aldım.
  • beyler banada bugun geldi webcam cidden cok kaliteli buyrun foto da koyuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ganea -- 3 Nisan 2014; 17:32:18 >
  • Dün kadıköy gold pc den pegasus 2008 web cam aldım.Tip olarak piranhanın sözü geçen modelinin nerdeyse aynısı.Acaba bunları üreten aynı firmamı?
    Ben pegasus u beğenmedim. Çünkü kameraya yaklaşıp uzaklaşınca görüntüdeki ışık olayı değişiyor.Yani ışık çoğalıp azalıyor.Geri götürdüm eleman bunların hepsind eböyle.Alet kendini ayarlıyor dedi.Daha önceki webcam böyle yapmadığı için aleti iade ettim.
    Şimdi bu piranhayı alan arkadaşlar, sizde böyle bir ışık olayı varmı? Yani kameraya yaklaşıp uzakaşınca, görüntüdeki ışıkta bir değişme oluyor mu?
  • quote:

quote:

ben ilk aldığım piranhayı 25milyona aldım, sonra da abime de alayım deidm 2-3 gün önce bidaha gittim, hala 25 dimi dedim, yok artık 30 dedi :) everest ne kadar dedim oda 30 dedi. e baktılar herkes alıo, zam yapmışlar :D

benşim yazımdan dolayı zarara girmişseniz özür dileirm :( ama ben ilk ğımda 25 ti, bende 2. yi 30 a aldım.

TALEP ARTINCA FİYATTA ARTIYOR
    ah ulan üni.

• quote:

quote:

banada 1 hafta önce 35 e sattılar canın sağolsun genede süper bir kamera sahibi oldum 2 gun öncede tel acıp sordum hala 35 ytl:)

kemal görüntüdeki ısıgın dibinede kendini atsan aynı en sonundada dursan aynı ama bir 2 kişinin de tavsiyesini alıcaksın konuya iice bakmanı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi єянαη -- 5 Ocak 2006 0:43:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ganea

beyler banada bugun geldi webcam cidden cok kaliteli buyrun foto da koyuyorum...

hayırlı olsun senin ısıklandırmayla canavar olmus
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemal08

Dün kadıköy gold pc den pegasus 2008 web cam aldım.Tip olarak piranhanın sözü geçen modelinin nerdeyse aynısı.Acaba bunları üreten aynı firmamı?
    Ben pegasus u beğenmedim. Çünkü kameraya yaklaşıp uzaklaşınca görüntüdeki ışık olayı değişiyor.Yani ışık çoğalıp azalıyor.Geri götürdüm eleman bunların hepsind eböyle.Alet kendini ayarlıyor dedi.Daha önceki webcam böyle yapmadığı için aleti iade ettim.
    Şimdi bu piranhayı alan arkadaşlar, sizde böyle bir ışık olayı varmı? Yani kameraya yaklaşıp uzakaşınca, görüntüdeki ışıkta bir değişme oluyor mu?

Sevgili dostum neticede 6 tane LED lamba var seni karşıdan aydınlatan. 6 tane küçücük LED çok karanlık ortamda işe yarıyabilir bir nebze. Birde fazla enerji harcamaz o kadar. Onun haricinde alacağın her türlü görüntüleme aleti muhakkak ki uygun yeterli ışıklandırma ister. (Kızılötesi çekim yapan gelişmiş kameralar hariç) Neticede küçük Webcam' in üzerindeki ışıklandırmaya fazla bel bağlama, önemli olan ortamdaki genel ışıklandırmanın yeterli olması ve Webcam görüntü kalitesinin iyi olması...

Konu ile ilgili olarak Fotoğrafçılık bölümü moderatörü Sevgili Mertkan ustamızdan daha net bilgiler alabilirsin.

• Sevgili Arkadaşlar meramımı tam anlatamadığımı üzülerek görüyorum.Kastettiğim cam ın üzerindeki 6 tane led lambanın verdiği ışık ın yeterli olup olmaması değil.
    Web cam ın karşı tarafa ( yani beni izleyen kişiye) verdiği görüntüdeki dalgalanma.Ben kameraya yaklaşınca GÖRÜNTÜDE ki ışık ın derecesi azalıyoo, uzaklaşınca artıyoo.(Bu anda ortamdaki ışık sabit ve yeterli dolayısyla webcam ın led leri DEVREYE GİRMİYOR)
    Bu da beni izleyen kişiyi az da olsa rahatsız ediyoo.Şimdi bu dertten muzdarip olan var mı bi denesin lütfen.Kameraya yaklaşıp uzaklaşırken, kendi görüntünüze dikkatle bakarsanız bunu anlarsınız
    quote:

Orjinalden alıntı: El Turco

quote:

Orjinalden alıntı: kemal08

Dün kadıköy gold pc den pegasus 2008 web cam aldım.Tip olarak piranhanın sözü geçen modelinin nerdeyse aynısı.Acaba bunları üreten aynı firmamı?

Sevgili dostum neticede 6 tane LED lamba var seni karşıdan aydınlatan. 6 tane küçücük LED çok karanlık ortamda işe yarıyabilir bir nebze. Birde fazla enerji harcamaz o kadar. Onun haricinde alacağın her türlü görüntüleme aleti muhakkak ki uygun yeterli ışıklandırma ister. (Kızılötesi çekim yapan gelişmiş kameralar hariç) Neticede küçük Webcam' in üzerindeki ışıklandırmaya fazla bel bağlama, önemli olan ortamdaki genel ışıklandırmanın yeterli olması ve Webcam görüntü kalitesinin iyi olması...

Konu ile ilgili olarak Fotoğrafçılık bölümü moderatörü Sevgili Mertkan ustamızdan daha net bilgiler alabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.