Herkese selamlar, Bendede casper ın ışıklı modeli var 1.3mp diyor tabiki yazılım destekli ama birtek video çekimi yapabiliyorum yanında gelen amcap yazılımıyla. BUnların hepsi birbirine benziyor fotograf çekmek için hangi programı kullanıyorsunuz? Birde ışığı baya şiddetli kapatmanın yada kısmanın bir yolu yokmu?
Cam i bunün aldım mükemmel ötesi bişey ya hemde 34ytl ye yani bence en iyi fiyat performans web cam budur..
resim çekmek için hangi programı kullanıyorsunuz? ben de casper var ,bi türlü resim çekemedim
o dosya silinmiyor windows kaldıramıyor deli oldum yaaaaa
quote:
Orjinalden alıntı: proteo
quote:
Orjinalden alıntı: tenten69
ARKADAŞLAR ya ben hala sorunuma bir çare bulamadım. Her yolu denedim ama OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ne olur bir bilen yardım etsin. benim web-cameramda sorun yok. Sorun kamerayı kurunca TV kartı çalışmıyor. Olayı tekrar yazıyorum P4 3.0 bir bilgisayarım var. Asus 5 serisi intel 915 chipset ana kartım var. Yeni bir piranha KS 1211 model bir web-cam ve Avermedia GO 007 TV kartı aldım. Web-cam'i kurunca TV kartı çalışmıyor. Web-cam'i kaldırınca TV kartı çalışıyor. Ne yapacagımı bilmiyorum. Ne olur YARDIM......
piranha driverındaki bu dosyanın silinmesi ile sorun halloluyor. C/ nin içerisinde windows dizininde.VM303_STI.EXE
selam bende de pıranha webcam var fakat mikrofonunu kullanamıyorum.daha doğrusu mikrofona çok yakınlaşıp,yüksek sesle konuşmam gerekiyor.bu neden kaynaklanıyor olabilir?
kimse sölemicekmi hangi programı kullanıyorsunuz??
iyi modeli 1211 mi ?
piranha driverındaki bu dosyanın silinmesi ile sorun halloluyor. C/ nin içerisinde windows dizininde.VM303_STI.EXE
bu bilgiyi kim verdi ise allah ondan razı ola...avermedia tv kartı ile webcamı bir arada kullanabiliyorum verdiği bilgi sayesinde..
çokkk teşekkür ederim
proteo çözümün için ne kadar teşekkür etsek az. nerden buldun ya çok işimize yaradı valla buradan elini öpüyorum. bu dosyayı güvenle silebilirmiyiz ben sadece windows görev yöneticisinden görevi sonlandır dedim hiç silmeden. o da aynı işi görüyo.
çözümü sunan arkadaşa teşekkürler ,
banada hediye geldi bu piranha ve tam taktım ,güzel çalışıyor derken forumda bu başlığı gördüm , bende TV kartı ile çalışıyor derken bi restart tan sonra averTV yamuldu , çözüm mesajını okuyunca düzelttim , zaten o programcık baya bi ram harcıyor her nedense bende 20mb gösterdi taskmenager
Cumartesi öğleden sonra Eminönüne gidip piranha 1211 i aldım.Ordaki genç ısrarlarıma dayanamayıp cam ı denedi, problem olmayıncada 30 ytl ye aldım.Pazarlık yaptım ancak Osman abi(patron) ikramda bulunmadı.Ancak çalışanlar bana güvnilir imajı verdi. Web cam 2 gün önce gold dan aldığım pegasus 2008 den daha iyi görüntü verdi.Ondaki ışık değişimi problemi de bunda yok.Kablosu daha uzun.Karşıdan izleyenler görüntünün net ve güzel olduğunu söylüyolar.Kısaca aleti arkadaşlara tavsiye ediyorum.
NOT: NOKTA BİLİŞİMDE ÇALIŞAN GENÇ ARKADAŞA 2. işletim sistemin C ye değilde D ye kuruludur büyük ihtimalle.Oysa webcam ın driver ı bize 'NEREYE KURULAYIM DİYE' sormadan kendini C ye yüklüyor.Bu yüzden D ye yüklü sistemde web cam ın driverını yuklerken sistem restart tan sonra driver ı bulmakta zorlanıyoo çünkü driver C ye yüklenmiş oluyoo.Elle yüklemeyi dene.
quote:
Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz
ben yarın OLİVETTİ webcam alacam, piranha adana'da yok hepsiburada.com'a da güvenmiyorum olivetti'yle aynı özellikler hemen hemen. kullanan var mı olivetti'yi
piranhayı öneririm olivetti elinde kalabilir
Arkadaşlar, ankarada piranha 1211 webcam in satıldığı yeri bile varsa lütfen söylesin
nihayetinde bende dosyayı silebildim proteo çözümün için teşekkürler harikasın yani ne diyebilirimki
quote:
Orjinalden alıntı: akaral
Arkadaşlar, ankarada piranha 1211 webcam in satıldığı yeri bile varsa lütfen söylesin
evet bende almayı düşünüyodum bi cam güzele benziyo bilen varsa sölerse ii olur
açıkçası ben hepsiburadadan aldım piranha'yı.tek sorun mikrofon sesi zor iletiyor.bu sorun da bir çok arkadaşta var galiba...
Ya arkadaşlar şu avermedia olayını çözdükde benim webcam puslu gösteriyo şimdi de bu sorun çıktı hiçbişey görünmüyo bu wdm driverdan herhalde çözüm önerisi olan var mı?
Bu piranha 1211 webcam ile msn de aynı anda görüntülü ve sesli chat yapabilen var mı?
Ben ya görüntülü ya da sesli caht yapabildim. İkisi aynı anda olunca görüntü donuyor.