Şimdi Ara

Piranha Web Cam (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
0
Favori
88.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu webcam'i Direcx 8 üzerindeki performansı nedir?Benim arkadaşım bu webcamden aldı gayet memnun fakat kameranın ayarlarını yapmasına rağmen msn den konuşurken görüntüsü buğulu ve mat bi şekilde gözüküyo fakat kendi programında çalıştırınca gayet iyi gözüküyo bunu msn deki video ayarlarından da düzeltmeye çalıştık olmadı düşüncesi olan var mı?
  • camın ayarlarını vp-eye denmi yapıyor yoksa msn acıp msn den mi yaptı
  • Merceğin etrafındaki yuvarlak plastiği sağa sola çevirerek ayar yapmayı denedin mi?

quote:

Orjinalden alıntı: imperatore

Ya arkadaşlar şu avermedia olayını çözdükde benim webcam puslu gösteriyo şimdi de bu sorun çıktı hiçbişey görünmüyo bu wdm driverdan herhalde çözüm önerisi olan var mı?
  • arkadaslar ben nokta iletişimden 30 ytl ye dun KS 1211 aldım.Ozellik acısından fark yok ama merak ettim PC 1211 ile farkı nedir bileniniz varmı. birde ledlerin ısık ayarı cam msnde yada programında goruntu alırken yapılamıyor yanıp sonmeler oluyor,boyle bir problemle karsılasan varmı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mendini

pegasus die bi webcam var piranha gibi 1,3mp diyo. gerçekliği ne kadar? ayrıca apache webcam arayanlar metro dan alabilirler 32 ytl

bunlar zaten oem webcam bence aynı fabrikanın malı.ama tabiki görüntü mukemmel bunların verdiği görüntüyü creative veya philipsten almaya kalksanız rahat 50 dolara kıymanız lazım ama bunlar ise 20 dolar +kdv
  • Nihayet sesli ve görüntülü msn görüşmesi yapabildim.

Web cam gelince ilk başlarda hayal kırıklığı yaşadım fakat daha sonra msn den kimle görüştüysem "görüntü çok net ve donma yok" mesajları aldım.
  • arkadaslar ben bu kamerayı almak istiorum internet siteleri hariç nokta iletisim de hariç nerden alabilirim
  • DOSTLARIM BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ
    FRİSBY 106 WEB CAM ALDIM AMA VİDEO KAYIT YAPMIYOR NE YAPABİLİRİM BİLDİĞİNİZ BİR ÇÖZÜM VARSA SİZLERDEN HABER BEKLİYORUM.
  • Link
    FLY 1.3 MP WEBCAM

Piranha' ya alternatif olarak yeni bir tane buldum ve kendime aldım. Görüntü kalitesi harika...

Cihaz Budur:

Piranha Web Cam

Piranha Web Cam

• sLm millet!

Piranha webcam le ilgili yorumlarınızı okudum.Ama biz kredi kartı kullanmıyoruz ve internetten alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

İstanbuldan da degilim.

İzmir de özellikle karşıyaka da Piranha webcam satan bir yer varsa cvplarınızı çok acil bekliyorum...
  • merhaba arkadaşım.Piranha web cam i bende aradım heryerde izmirde.Bırak piranha yı apache bile bulmak zor ki forumlardan okuduğum kadarıyla istanbul da bile zor bulunuyormuş piranha.o yüzden bende internetten sipariş verdim.Sana tavsiyem bi tanıdığın üzerinden al yoksa bulmak imkansız.Ayrıca ben www.bidolu.com dan aldım almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.Diğer sitelerde stoklarda olmadığı da söyleniyo ama ne kadar doğru bilmiyorum.Dün gece sipariş verdim bu sabah hemen aradılar bilgileri kontrol etmek için cuma günü elimde olacak inşallah.. Ayrıca korgaya verildiğinde ve buraya ulaştığında da cep telefonundan sms atıyolar bilgilendirmek için.Başka sitelerde yapıyodur böyle birşey ama ben ilk defa böyle birşey denediğim için hoşuma gitti açıkçası. 22$ + kdv ödüyosun istersen taksitli alabiliyosun..

Piranha Web Cam

• Arkadaşlar ben piranha 1211 almayı düşünüyorum.Ama kullanan bi arkadaşla msn de görüntülü konuşma yaptık.görüntü biraz yavaş geliyo.hatta arkadaş bu en iyi hali dedi bazen üç saniye felan durduğu oluyomuş görüntünün...Ben tam almaya gidiyodum camerayı orda görünce biraz daha araştırmaya karar verdim...
    Msn de kullanmış olan arkadaşlar varmı...msn adreslerini verirlerse birde onlarda görme şansını bulurum...Görüntü sizdede yavaş,takılmalı olarak geliyomu ...benim e-posta adresim bu arslan-umit@hotmail.com...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ümit Arslan -- 17 Ocak 2006 19:20:56 >

• ya bu kamerayı ankarada kullanan ve internetten almayan var mı? bende almak istiyorum ama nettden deil
  • ben izmirden almıştım. konak'tan. o civarda hemen her elektronikçide gördüm aynısından. bundan bir ay önce 30 milyona almıştım. karşıyaka'da belki deniz sineması sokağında bulabilirsin bilmiyorum.
  • caadas Tarih 17 Ocak 2006 18:07:42
    ben izmirden almıştım. konak'tan. o civarda hemen her elektronikçide gördüm aynısından. bundan bir ay önce 30 milyona almıştım. karşıyaka'da belki deniz sineması sokağında bulabilirsin bilmiyorum.

Çok teşekkürler caadas...

Ben önce bir karşıyaka deniz sinemasını sokagına bakıyım...

Umarım Konak'a gitmeme gerek kalmaz...
  • arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim
    Arkadaşlar ben piranha 1211 almayı düşünüyorum.Ama kullanan bi arkadaşla msn de görüntülü konuşma yaptık.görüntü biraz yavaş geliyo.hatta arkadaş bu en iyi hali dedi bazen üç saniye felan durduğu oluyomuş görüntünün...Ben tam almaya gidiyodum camerayı orda görünce biraz daha araştırmaya karar verdim...
    Msn de kullanmış olan arkadaşlar varmı...msn adreslerini verirlerse birde onlarda görme şansını bulurum...Görüntü sizdede yavaş,takılmalı olarak geliyomu ...benim e-posta adresim bu arslan-umit@hotmail.com...

• quote:

Orjinalden alıntı: Ümit Arslan

arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim
    Arkadaşlar ben piranha 1211 almayı düşünüyorum.Ama kullanan bi arkadaşla msn de görüntülü konuşma yaptık.görüntü biraz yavaş geliyo.hatta arkadaş bu en iyi hali dedi bazen üç saniye felan durduğu oluyomuş görüntünün...Ben tam almaya gidiyodum camerayı orda görünce biraz daha araştırmaya karar verdim...

Arkadaşım internet yavaştır. ondan kaynaklanıyordur büyük ihtimalle.

• selamlar..
    Ümit Arslan arkadaşım,bu cam dan aldım bnde,yakın zamanda elimde olur.Sorunsuz kurduğum anda sana yardımcı olabilirim ve yorumlarımı eklerim.Bende bu forumlar sayesinde karar verdim ama memnun kalacağımdan eminim.İzmirde kullananlarında çok memnun olduğunu duydum.. Msn de contact kurarız..
    Seni de piranha cı yaparız.. Saygılar herkese...
  • arkadaslar ben nokta iletişimden 30 ytl ye dun KS 1211 aldım.Ozellik acısından fark yok ama merak ettim PC 1211 ile farkı nedir bileniniz varmı. birde ledlerin ısık ayarı cam msnde yada programında goruntu alırken yapılamıyor yanıp sonmeler oluyor,boyle bir problemle karsılasan varmı...

MİLLET YUKARDAKİ SORUMACEVOP GELMEDİ FİKRİ OLAN VAR MI??????????????
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.